Läskigt som fan..

Läskigaste jag någonsin vart med om hände i Lördags kväll.

Jag har alltid haft lite svårt för att inte blinka när det är mycket ljus som blinkar. Till exempel när jag sitter på bussen och solen lyser i mellan trädtopparna eller när det är riktigt mörkt ute och man åker bil och det kommer flera bilar på rad med starkt ljus.

Vi festade i Lördags. Ingen nyhet. Det var kul! Gick på förfest hos en kompis till Berra. Mycket folk men inte riktigt vad jag var ute efter den kvällen. Jag berra och Patrik + Peter (En snubbe vi träffa på förfesten) åkte in till stan och gick på centrum. Där bjöd peter på drink.. och sen dansade vi! musiken var bra men Dj:n var Urkass! jag blev förbannad varje gång han bytte låt och när det väl kom en riktig partyhöjarlåt, då tog han bort det partyhöjande och gick direkt på refrä ngen.. jag var så arg!!!

Mitt på dansgolvet. Lamporna blinkar som bara den. Du vet det där vita ljuset som gör att man bara ser varannan rörelse. (Bra förklarat :P). Dj:n verkade gilla det ljuset för det var på hur länge som helst.. Jag börjar blinka som jag alltid gör. Sen känner jag bara hur jag börjar blinka i takt med lamporna och inte kan sluta. Jag rycks med och jag blir stel i kroppen för att jag inte kan sluta blinka. Jag försöker sluta men det går inte.. jag känner och ser mellan blinkningarna att folk tittar på mig och att någon håller i mig. Tillslut sätter jag händerna på ögonen och tvingar mig att blunda.. Jag står stilla i några sekunder tills jag känner att jag slutat blinka. Då går jag av dansgolvet och upp till Patrik och Peter som tog en drink. Jag skakade och var i chock. jag visste inte vad som hände. Jag var inte ledsen utan bara. Chockad. Vad fan hände!

Efter ett tag gick jag ner igen och den där jävla Dj:n lekte fortfarande med ljuset. Jag blev inte konstig igen men jag tror jag blev lite avskräckt. Jag gick upp igen och kände inte för att dansa mycket mer då. Det var riktigt läskigt. Att kroppen gör något som man inte kan kontrollera.



Kommentarer
Postat av: tove

fridus :( det lät läskigt

2009-01-12 @ 20:57:59
URL: http://dockner.blogg.se/
Postat av: BättanBäst

Shit!! det låter ju som typ epelespiattack eller nåt! läskigt!

2009-01-13 @ 13:52:04
URL: http://raggasex.blogg.se/

Kul att du hade något att säga!

Vad heter du?
Spara ditt namn!

Mail-adress:

Din egen bloggadress:

Kommentarer skrivs här:

Trackback


RSS 2.0