Bubbelbad

Fredrik fyller badkaret åt mig nu. Jag tänkte ta ett bad innan jag lägger mig.

Jag har en hemsk förkylning och en hemsk hosta. Förkylningen pendlar mellan huvudet och näsan vilket gör att jag har en ständig huvudvärk.

Idag hade jag på mig ett par spetstrosor som hamnar i soptunnan nu. De hade fått nopror på sig så jag har skavt sönder skinkorna. Ville bara dela med mig av informationen.

Vad händer i nyår då? Oj, shit det är imorgon! Vad har ni planerat?

Det blev en pojke!

Anna och Martin blev mamma och pappa till en liten pojke klockan 11.00 den 25 December 2009.

Som jag väntat! Som anna och martin har väntat! 9 månader i magen och jag fick reda på det för 6 månader sen och nu är han här! Jag får lägga upp kortet jag fick sms:at till mig när jag kommer tillbaka till Norrköping. Vad jag längtar efter att få se anna i sin Glory as a mom!

God jul!

Det blev en pojke!

Anna och Martin blev mamma och pappa till en liten pojke klockan 11.00 den 25 December 2009.

Som jag väntat! Som anna och martin har väntat! 9 månader i magen och jag fick reda på det för 6 månader sen och nu är han här! Jag får lägga upp kortet jag fick sms:at till mig när jag kommer tillbaka till Norrköping. Vad jag längtar efter att få se anna i sin Glory as a mom!

God jul!

Biggest Loser

Ja - Varför inte?

Tv4 ska göra en svensk produktion av såpan Biggest Loser. Så jag tänkte, varför inte ansöka? Det är ju inte som att jag kommer komma med. Fast.. Kanske? Det vore kul. Jaja.

Någon får väl anmäla mig som den underbara jag är. ;)

Ingen bebis än.

Mina läsare har ökat. Kan det bero på att jag skriver om Anna? haha. Jag tror det.

Jag har fortfarande inte fått något sms eller samtal om att hon har fött något sött litet barn än. Sorry. Men det kommer! Om jag så ska trycka ur bebisen själv!!! Så ska den komma innan måndag! Så att jag hinner tränga mig på henne och Martin som nyblivna föräldrar på BB. :D

Jag vill också ha barn men inte riktigt än. Jag kan nog vänta två år till. Därför är jag extra glad över att anna får barn. Då är det bara att lämna tillbaka barnet om den börjar skrika. haha!

Nehe. lite sen kvällsmat nu och sen till sängen.

natti natt

Nu sover Fredrik och klockan är snart 01:00. Jag måste sova men inte riktigt än. Jag vill bara sitta uppe lite lite till. Jag har en sån lustig förkylning också. Eller kanske inte förresten. jag har klåda i näsan och nyser en massa. Helt normal förkylning.

På tv:n är det Spin city och jag har satt på Simpson Movie för att ha nått att kika på datorn. Japp. snart ska jag sova. så natti natt på er.

Tisdag den 15:e December

IDAG! Ringde Cornelia och ville julklappshoppa. Plus att hon bjöd på en Latte! Min favorit.. Gratis Latte på Curiosa.

Jag shoppade min första och enda Julklapp i år till Annas Lilla Bebis. Jag tror inte jag kan skriva vad jag köpte ifall anna är här och kikar ibland. Men hon har ännu inte fött bebisen. 2 dagar över tiden. Det är ju väldigt vanligt. Men jag ska ta kort på det lilla jag fått tag på och lägga upp en bild när jag varit och träffat lilla bebisen med familj.

Nu letar jag en fin dikt till mitt kort till presenten/julklappen. Jag tror trots alla fina dikter att jag ska ge den dikt jag själv fick när jag föddes. Den får jag också lägga upp senare.

Jaha. Äntligen hemma och Bridget Jones Dagbok. Sen sängen.
Until next time.. Have a crazy day.

Fishville

Jag hoppas inte jag är den ända token som fastnat för de där jäkla spelen på Facebook? Farmville är jag uppe i nivå 38 och allt bara pga att jag är arbetslös och har inget annat att passa än mina gödor. Nu har jag även fastnat för Fishville. Där har jag för tillfället 4 akvarium med fyra olika stilar och en massa fisk som köps och säljs. Just nu sitter jag uppe och väntar på att mina fiskar i tank 3 ska bli två år så att jag får sälja dom lite dyrare. Jag är alltså störd. Beroende.

Men till mitt eget försvar så har jag inget annat att göra. Jag dammsugar ibland. Tar en fika ibland. Pratar med Annas bebis i magen ibland. Lagar mat rätt ofta. Och så farm/fishville:ar jag.



Måndag, December, 14:e

Idag skickade Veronica Junger ett meddelande på facebook. Hon och Siri Person var i stan och shoppade julklappar så vi bestämde oss för att ta en fika på Fräcka Fröken. Där satt vi i säkert 1-1½ timme och bara pratade om massa saker. Veronica var nyklippt och väldigt fin i håret! Liknande frisyr är det jag vill ha... Så småningom. Siri var lika sockersöt som vanligt. Fint lockigt hår.

Sen skulle Veronica köpa ett skydd till sin Iphone i Appleaffären. Försäljaren där kändes påträngande och säljgalen. Men hon kom ut ur affären med det hon skulle ha och inget extra han försökte pracka på henne. Det jag tänkte säga till Veronica var att det går att köpa skal-kopior som är minst lika bra om de i Appleaffären till ett blilligare pris dessutom. Mene.. jag glömde säga det så hon gick ifrån affären med ett skal för 350:-. . GALET!

Sen följde tjejerna med hem hit. Kikade på lägenheten och blev avundsjuka. :). Alltid lika gött att ha flyttat hemifrån när folk kommer hit och avundas lite.


Gosh vad jag vill göra om här hemma.
Men nu närmar sig jul och snart är det nytt år och då börjar ju pengarna rulla in igen. WOHO! Jag röstar på ett nytt vardagsrum. JA JA JA!


Just det!
ANNA INFO: Ingen bebis än. Kanske i natt? Eller i morgon? Hon har i alla fall fåt små sammandragningar.

Dec 13:th Sunday

Nu har Fredrik gått till jobbet och det är bara Söndag. Han jobbade igår med men då var Tove och Alice här. Idag är det Lucias dag. Det skulle ha varit Anna och Martins Bebis dag men nae. Den har inte ploppat ut än. Vad jag vet.

SNÖ! Det snöade igår oc idag. Jag nu jävlar är det vinter. Undrar om det kommer vara snö på backen vid jul? Kanske i Mullsjö. Där ska jag fira jul i alla fall. :D .Mamma betalade biljetten.

Nehe. jag ska städa snart. Så att det blir fint i huset. eh lägenheten. Men FÖRST! Photoshop. :D



KOM UT UR ANNAS MAGE SNART, BEBIS!

Rädd för omvärlden

Förutom att jag har tvätt kvar i tvättstugan och klockan är 00:14 så är jag trött. Jag är trött på att sitta hemma om dagarna. Jag är trött på att slita upp min tunga kropp ur sängen varje morgon när jag mycket väl vet att jag skulle kunna ligga kvar hela dagen och ändå sova som ett lamm nästa natt. Jag är trött på att känna mig socialt handikappad eftersom jag alltid är hemma. Jag är trött på att inte känna någon nytta. Jag är trött på att jag är så jävla trött på allt hela tiden. Jag är Jävligt trött helt enkelt. Jag blir lite ledsen av att vara så här trött.

Någon sa till mig att nu när jag är arbetslös så har jag ju all tid i världen att ta en liten promenad på 2 timmar om dagen. På så sätt få motion och kanske tappa lite tyngd som tynger ner mig. Och självklar få mig att må bättre. Jag är för trött för att göra något alls. Psykiskt som fysiskt. Har du någon gång tänkt på att en dag när du har JÄTTEmycket att göra så gör du en jäkla massa och blir inte direkt trött medan du en dag sover längre, går upp och inte gör något och dagen bara försvinner och du orkar inte röra dig. Varken psyket eller din fysik orkar göra något.
Det sistnämnda känner jag nästan varje dag nu. Jag blir inte heller mer självsäker av att sitta hemma och inse att kläderna inte ser så jävla bra ut som jag hade trott. och allt detta, för att jag inte har någon sysselsättning.

Jag får magont när jag vet att jag måste göra saker eller ens gå utanför lägenheten. Jag är lite rädd för världen.



Jag längtar tills detta bara är en fas i mitt liv.. precis som alla andra faser varit.

Dec. 7, 2009

Maria, Maria, Maria. Inte Jesu Maria utan Maria Kindahl. Jag gillar verkligen hennes blogg. Hon byter sin Header rätt så ofta och det gör det så kul att gå in och kika där. Hon lägger också upp veckans kladd/teckning ibland. Jag kan slå vad om att om hon gjorde sitt kladd till t-shirt tryck så skulle de gå hem. Antingen som coola tryck för ungdomar eller till ubersöta bebisar.


Jag önskar att jag skrev här lite oftare. Dels så är det jäkligt könt att bara få skriva av sig och då kanske lite fler hade kikat in här. Eftersom man då kan lita på mig som bloggare, att jag faktiskt skriver titt som tätt. Men i stället blir det så att jag hela tiden uppdatera flera dagar i efterhand ilket inte är så kul. Som till exempel.. Jag tänkte lägga upp lite bilder nu och de borde egentligen ha uppdaterats under mitt inlägg "Summering". Då hade det ju varit ok men nu är det flera dagar efter. usch och fy skäms.



Men men, här kommer ett fåtal bilder. Sen får jag väl göra tre Specefika uppdateringar i stället.

Here you are.

Var i Mullsjö och renoverade mitt gamla sovrum till ett ytterst snyggt och mordernare rum.  Gamla Furumöbler blev svarta och väggarna Ljust gammelRosa med den där snygga tapeten som fonvägg.



Mamma och Pappa följde med på en kortweekend i Norrköping. Pappa hittade hatten och flugan Fredrik hade på halloween (som han SKA lämna tillbaka) och tyckte han var stilig i det. Vi spelade GinRummi hela kvällen och Fredrik blev full och spelade bort alla sin bra kort. Så mamma vann eftersom hon satt efter honom och kunde plocka hans kort.



Jättefin Mysbild på Sara och hennes Folke. Vi träffades på Espresso House. Tillsammans med Tove och Lisa. Varje gång jag träffar en bebis förståa gången så är jag så nervös. Bebisar som är i sina första månader är ju inte söta! Men lilla Folke var ju SuperDuper Söt!!!! Titta bara!
Kanske inte bästa bilde på Folke.



Den här är mer rättvis. SE SÅ SÖT!



Sen var det ju Fest i Fredags. Ellinor tog bilden. Jag gillar när folk snor kameran och tar en massa bilder. För 1. då är man ju själv med på en massa bilder och 2. Då är det ännu roligare att titta på bilderna dagen efter!

Ja.. Sen var vi ju på 80års Fest för Fredriks Morfar Hasse i Lördags. Det var superduper trevligt förutom baksmällan man alltid får när man minst behöver den. Missade tyvärr julmys hos Bella men förhoppningsvis så blir det fler julmys med henne. Det är svårt att ha en 80årsfest igen.

Yes. Happy Happy Happy.
Snart är det Jul.

Visa mig en go visa så ska jag visa dig en visa.

Cornelius Vreeswijk. Det var ju en väldigt egen man. Idag har vi lyssnat igenom hans alla visor och håller än på. Just nu är det Personliga Persson som tagit över Spotify. Fredrik sitter och fnissar titt som tätt när Cornelius rimmar fram något fränt. Fredrik drog fram likheten mellan Cornelius och Laleh. Hon sjunger ju en hel del visor på detta sätt och det låter ju helt rätt. Om jag någonsin skulle sjun ga något så skulle det nog bli såna här visor. Prata fram lite ord med länge toner och trumma lite på en trumma och hitta en liten knölig melodi. Det skulle nog funka fint.


Vad skulle jag då sjunga om? Man måste ju vända på ord fram och tillbaks.. Låta gammal i sina ord och använda ord och fraser som ty, och säg mig, sade, hanses och tär. Be till gud funkar också tydligen.

Ska jag hitta på en visa och dra några toner?

Summering

Okej..Jag träffade Anna med sin jättebula som är beräknad att ploppa ut om 8 dagar. Jag har träffat Sara och Folke m.fl på Espresso House. Jag har festat loss med en massa snälla bjudande människor på Deli och Hugo. Jag har suttit bakfull och varit trevlig på Fredriks morfar 80årskalas. Och nuuu sitter jag i soffan där Fredriks arbetskamrat Kristoffer/Christoffer/Christopher sov natten från Fredag till Lördag. Jag är inte hugrig men jag är hela tiden sugen på något. Så varje paus i filmen EdTV går jag u i köket och tittar i kylen som är lika tom i varje paus. Det inns inget som kan stilla mitt sug. Kanske man bara ska ta ett glas vatten och gå och lägga sig i stället. Ja, varför inte? Men jag vill ju se klart filmen. Though choice there, honey.

Aja. Ska väl ta min sötnöt i handen och dra honom sovandes från lilla soffan till sängen. Så att han inte vaknar med ont i ryggen imorn. Puss på er.. Ciao

Fika

Nu ska jag fixa mig. Ska träffa Tove, sara och hennes lilla folke om en timme på Espresso House. Får försöka komma ihåg att ta med kameran så att jag får ta ett kort på krabaten.

see ya

Sassy Minx

 align=Jag tror det är dags för er att besöka SassyMinx . Jag har själv hjälpt till med designen av headern och bilden. Det vart ju rätt bra. Kolla in det..


Idag och egentligen hela veckan har jag inte haft en tanke på att skriva här. Idag har jag känt mig grymt nere idag. Jag tyckte det var jättejobbigt att behöva gå ut idag så jag gick i sista minuten. Sen mötte jag Cornelia på stan och då blev jag lite mer munter. Men så fort jag kom hem igen blev jag lättad och allt kändes det inte lika jobbigt men jag var fortfarande nere. Jag vet itne vad det är.. Jag känner absolut inte att jag vill ta influensasprutan heller. Det är som att skriva under ett papper som garanterar att jag kommer bli sjuk. Det vill jag ju heller inte.. Så jag är lite nere.


Jag har tråkigt och inget jobb. Jag kommer inte ur lägenheten om jag inte möter en vän på stan. Jag har inga pengar så att gå ut på stan och leta julkappar är inte kul. Alla vet ju att det är tråkigt att ens följa med någon på stan om man inte själv har pengar. Det tar bort hela möjligheten att kanske kunna köpa något.
Usch för arbetslöshet.



RSS 2.0