Har vi fått Babyfnatt?

Vart man än går är det gravida kvinnor och nyfödda bebisar. Par som shoppar barnvagnar och köper babysäkra lås till köket. Inte nog med det så visas Förlossningskliniken på TV4 varje vardag från kl:13.25. Jag är som låst framför tv:n och totalt döv när programmet dyker upp. Idag till exempel, Latoya Young 22år ska föda barn. Hon har gjort allt för att sätta igång sin graviditet. Hon joggade runt en bana och har druckit allt rekomenderat som sätter fart på förlossningen. Efter att ha sett alla förlossningar med allt blod och vatten så kan jag ändå inte låta bli att längta efter att ha en liten knodd på armen.

Nu är ju faktiskt två bekanta, en kusin och en god vän till mig gravida. För att nämna er, Sara Dahlberg som får barn nu i oktober, min kusin Martina Turhede som får sitt andra nu i december, Anna Franzén min underbart söta vän som ska ha barn i december och tillslut eftersläntaren Jessica Wilce som är i fjärde månaden.

Jag vill också ha barn. Det vore så mysigt.



Anna Franzén. Magen syns bara lite där men hon är till och med ännu större nu. HELT OTROLIGT SNYGG!



Sara kommer väl döda mig eftersom jag snodde hennes bild på hennes blogg.
Men här är ju inte hon heller såå stor. Ho ska snart föda. Det är vä två tre veckor kvar? Också en finfin babymage!!


Inflyttningsfesten

Oj oj oj! where to start? Jag drog Bättan i håret och ber så mycket om ursäkt för DET. Jag drack alldeles för lite på festen och ber så hemskt mycket om ursäkt för det. Jag spelade absolut för lite drickspel under kvällens gång och ber så mycket om ursäkt för det. Jag/några vi, tänkte kanske stanna hemma under kvällen så jag ställde in mig på det och jag ber så hemskt hemskt HEMSKT mycket om ursäkt för det.

NÄSTA FEST, blir en helt vanlig förfest. ALLA GÅR UT! Det blir stora shotar i köket med en skiva Lime efter. Gärna spela pyramiden en omgång eller två. Alla spel som spelas ska klunkstraffas! Dunka-dunka musik som lättar och bygger upp stämningen. Goda GODA drinkar och inget nedrans vin som är svårt att få ner. Ja nästa fest blir en vanlig bra förfest.

Den här festen var kanske inte så dålig men jag tror att JAG skulle ha roligare på en lite mindre fest. På vår fest var vi 25 personer efter som exakt 25 glas gick åt. Gosh Gosh Gosh. Nästa gång tor jag jag håller mig till 10st åt gången.


Tack för alla underbara presenter!! För er som redan var på lyset när ni kom till oss så kommer listan här.
Duschmunstycke - som lyser i olika färger beroende på värme. En ishackare, en drinkshaker och vackra diamantrinkpinnar. 100kr på Cervera. En fin akvarellmålning som ska ramas in och säljas när konstnären är känd.  Svart Kakeldekor att fylla på inne på toan. En jättefin Orkidé som tove ska få sköta. En jättefin blombukett som vi anar att hon satt ihop själv. En fin handplockad blombukett och 4 trisslotter - som vi vann 25:- på :D Yeeej! Och en supergod chipspåse!

Som jag sa till några i köket på festkvällen så är det här mer presenter än vad jag brukar få när jag fyller år. Duschmunstycket gjorde att varken jag eller fredrik vill ha tänt inne på toan när nån av oss duschar.

Ishackaren, shakern och drinkpinnarna skriker varje gång man ser dom ANVÄND OSS!!! Så det gör att vi är festsugna HELA tiden!

På Cervera var vi idag och tittade på en espressokanna. Det blev en sån, fast från Åhlens och på cervera köpte vi i stället en ugnsvante i silikon och decilitermått. Precis vad vi behövde.

Akvarellmålningen har vi redan börjat tjaffsas om var vi ska ha den. men vi är i alla fall överens om vilken ram den ska ramas in i.

Kakeldekoren ska sättas upp. Bara några kvar. kämpa kämpa! :D

Alla blommor ska tas väl om hand... Av TOVE. Hon är vår privata krukväxts skötare.

Vi vann inga miljonbelopp på trisslotterna men vi vann i alla fall 25:- och DEN nya lotten kanske leder till 100.000 i månanden i 25 år.

och till slut. Chipspåsen.. den blir nog uppäten när saltbehovet hoppar in nån gång i veckan. Fast just nu är vi rätta mätta på allt sött och salt efter festens allt smarrigheter.


Så för att kanske försöka avsluta detta långa inlägg. Festen var nice. Jag hörde både positivt och negativt. Men som sagt NÄSTA FEST blir kanon. Vänta du bara!

 


Tråktorsdag

Idag hade jag sovmorgon, ensam. Helt underbart att bara få ligga och breda ut sig i sängen utan några som helst hinder i vägen. Fast.. sen när jag vaknade saknade jag Fredrik.

Precis innan han gick imorse sa han med den snällaste tonen han har: -Du kan väl försöka göra i ordning lite här hemma. WHAAT!?! Jag har nog aldrig levt i ett så rent och ostökigt hem om jag gör nu. Jag skulle kunna dammsuga och kanske plocka ut en kartong iköket så skulle det var EXTREMT MEGA fläckfritt.

Han har rätt, jag förstår mig inte på det här med städning. Speciellt inte när jag ssjälv tycker att det ser riktgt bra ut. Fast om jag sätter mig in i hans sits. Fredrik är JÄTTEpedant och städar VARJE dag! Hmm.. då skulle han nog vilja fixa iordning i hyllan i sovrummet och i vardagsrummet. För det är det ända som ser lite lite stökigt ut.

GAAH GAAH jag fattar inte. Jag tycker vi har det fint och ah.. mm. Jag kommer få en fin liten utskällninig när han kommer hem, men det vet vi ju redan att det leder till riktigt bra sex senare ikväll. haha!!

 

På lördag är det inflyttningsfest! Kommer du?


Luta Krika! aka Sluta Skrika

Jag fortsätter lite på samma spår som förra inlägget. Jävla tjat. Frida torka där, frida ta bort det, frida LUTA KRIKA! Hahaha det är riktigt kul ibland tror jag att jag undermedvetet gör saker eller rättare sagt inte gör saker för att gör fredrik avsiktligt irreterad och sur. Det är ju lite upphetsande hahahaha!

Strunt samma. Jag trodde att jag skulle köpa svart sprayfärg idag. Så att vi kunde spraya den fula elefanten vi har i vardagsrummets fönster. Jag trodde också att jag skulle fixa lite mer saker tils inflyttningisfesten. MENE det blir nog bra.

Jag tänkte köpa en jeanskjol idag men fredrik tyckte inte jag såg bra ut i den. Jag tyckte jag blev väldigt fin i den. Det passade väldigt bra till kläderna jag hade på mig i alla fall. MEN det tyckte inte han. Vi har absolut inte samma smak.. ^^ haha. Tur att jag älskarn ändå då.

Nehe. Jag orkar inte mer nu. Jag tänkte kanske se vad man kan hitta för roliga saker tills inflyttningsfesten. Lite saker som "piffar/piggar" upp stämningen. YEEEES SIR.

Sökte jobb igår. 2 st. På Fräcka Fröken vid Linden och Yakobs ram & Reklam. Kändes helt rätt!


Denna bild blev skickad till mina ansökningar. De ljuger la inte såå mycket?


Jag hoppas ni haft en go dag. Det har i alla fall jag.


Jävla Tjat

Jag satt till klockan 03.00 i natt och fixade med min blogg för att nu i morse inse att bloggen hade sparat nån jävla temabloggsdesign. Jäklar vad arg jag var. Nu har jag fixat den igen men jag var INTE glad!
Eftersom det tar ett tag för blogg.se att uppdatera min blogg så att ni andra ser den, så kika förbi senare igen eller imorn.


Jag är riktigt taskigt dålig på att hålla bloggen uppdaterad. Men jag följer inte twilight och jag skriver inte en massa grejer om de senaste läppglanset m.m. Jag skriver ju bara om min vardag och det händer inte mycket där. Igår var jag och Fredrik i kulturhuset och kikade på Pixie som spelade så grymt bra. Där inne luktade det svett och gammal morfar. Inte riktigt min grej att sitta och vara spyfärdig hela tiden men annars var det ett riktgit grymt ställe.


Vi har kommit in i lägenheten riktgit bra nu. Fredrik tjatar om att vi ska städa varje dag 24/7. INTE KUUUL. Hålla irodning javisst, men det känns som att bo med sin morsa.

-Det är din tur at diska, diska NUU! Har du inte gjort NÅTT under de tio minuterna jag var borta???!!! SLUUUTA TJATA!!!

gaaaah, men han har ju rätt. jag blir ju av med disken om jag gör den direkt . så nu sitter han och tjatar om att jag ska skriva klart bloggen. JÄVLA TJAT tycker jag!

MEN NU ÄR JAG FÄRDIG. Så nu ska jag diska.


Ska försöka uppdatera mer.. puss ciao

Första dagen efter stora flytten

Idag gick Fredrik och jag upp vid halv tolv och sedan drog tiden bara iväg. Vi började sätta ihop den stora vita IKEA-hyllan Expedit. När vi kommit halvvägs inser vi att träpluggen är mystiskt slut. Alla skruvar till hyllan ligger där i verktygslådan men pluggen är slut. Nån måste ju ha lånat lite plugg av mig och trott att det var okej, vilket det inte var. Eftersom jag nu sitter här och är små sur över att vi måste ge oss iväg o köpa träplugg!

Min fin fula soffor som vi har lärt oss att hata och älska.



Köket är inte längre stor och mysigt utan ett bombnedslag av Tupperwre PRODUKTER.



Ja, du ser ju.


Alla lådor där, ska ner i förrådet.


Sovrummet är inte heller längre något fint coolt rum utan även det är slagfält.


Och köäder huller om buller.

Men lugn. Vi har massor med tid tills inflyttingsfesten den 26:e September. Då ska allt vara i sin ordning. Trots att allt ändå bara är tillfälligt. Sen blir det att fylla på med nya saker och förbättrade ting.


Over and out.
Frida

Inte på jobb utan hemma

Jag har flyttat till en lägenhet med min pojkvän Fredrik. Vi bor i en helt underbar 2:a i södersaden i Norrköping. Sovrummet är gigantiskt och vardagsrummet lika så. Köket är rätt stort det med. Kan man dansa i rummen utan att hela tiden slå i en massa möbler, är det ett stort rum.

Vi har redan tjaffsat om olika färger vi vill måla två fondväggar i. I köket vill jag ha en Ljus Olivgrön och Fredrik vill ha en stark Turkos färg. Det lutar åt Turkos eftersom jag har tydligen lättare att ge efter än vad han har. Och turkos är det inget fel på, fast att jag tycker att min färg skulle vara dubbelt så cool och härlig.

Till köket.
Fredrik vill ha en stark Turkos färg.
Jag vill ha en ljus Olivgrön färg.
Vad tycker du?

 

I sovrummet har vi också varit lite oense men där verkar jag få bestämma en hel del. Jag vill ha ett mordernt och romantiskt sovrum. Allt får inte vara i serien EXPEDIT, jag älskar den serien men inte i mitt sovrum.

 

Så jag har tänkt och tänkt. Jag vill ha en kärleksfärg i sovrummet.

Ungefär som de här färgerna, Ruby eller Burgundy.

Sen får gärna restan av rummet hållas ljust och romantiskt. Med lite fina romantiska tyll och tyg-gardiner, ljusstakar, Gärna en morden tappning av en ljuskrona i taket, Fina mjuka kuddar och kanske ett toalettbord med spegel. En polare till mig har ett sånt och det känns så lyxigt.

Ja, ni kanske börjar fantisera min idé av mitt vårt sovrum. Det skulle bli så grymt jäkla snyggt!!!

Ja, nu har ju inte Fredrik någon direkt stor chans att säga sin åsikt tyvärr men ni får fråga honom i så fall. Jag tror att vårt hem kommer bli toppen SÅ FORT jag och fredrik lär oss att kompromissa.

Nu har han diskat klart och vill säkert ha datorn. Jag tänkte hoppa i duschen och hitta på en anledning till att sminka mig idag. Imorn har jag all anledning för då åker vi till Vimmerby och hämtar resten av våra möbler. Då äntligen får vi min stavmixer, Tupperwareprylar och soffor!!!

Over and out babes.

 




RSS 2.0