FOREVER - Tove, jag & Aloe Vera

Idag ska jag träffa Tove på ett café/kanske biblioteket och snacka lite buisness. Det är dags att komma i gång med min FOREVER försäljning. Det är faktiskt inte så svårt att sälja en produkt som säljer sig självt. Vem vill inte ha det bästa inom hudvård och inre hälsa? Alla som har lite koll, vet att Aloe Vera är en toppen produkt. Inte de där produkterna, du hittar i diverse olika klädbutiker eller till och med i en bra kostmetik butik, som bara har 0,5% äkta Aloe Vera i innehåll och sedan skriver AloeVera Lotion på framsidan. Det här är inte alls samma sak.

FOREVERs produkters primära ingrediens är 100% ren Aloe Vera. Till exempel så provar jag just nu en dunk Aloe Vera Berry.

"Håll magen i topptrim med Aloe Vera. Innehåller förutom viktiga växtkemikalier även vitaminer, mineraler och aminosyror, om än i små mängder, precis som andra nyttiga grönsaker. Ekologiskt odlad och färskpressad från våra egna plantager. Med smak av tranbär och äpple. Mängd 1 liter." -FOREVER

Du kanske inte visste att Aloe Vera är en grönsak? Att den, precis som de flesta andra grönsaker, består till största del av vatten.

"Vad är ALOE VERA? Aloe Vera är en köttig växt som tillhör liljefamiljen. I denna familj ingår blomväxter, men även sparris, lök och vitlök. Aloe är en egen undergrupp som består av flera hundra olika växter. Av dessa är Aloe Barbadensis Miller, eller Aloe Vera, den som är mest kraftfull och som används kommersiellt.
Inuti Aloe Verans blad finns den trögflytande gelén. Precis som i andra grönsaker består innehållet till största delen av vatten, men också en rad vitaminer och mineraler, om än i små mängder. I Aloe Vera finns också ett stort antal växtkemikalier. De här växtkemikalierna arbetar i synergi tillsammans med näringsämnen i ditt mage/tarmsystem för att bevara din hälsa. Det gör Aloe Vera till en nyttig grönsak för dig som vill hålla din mage i form. Hela 70 % av ditt immunförsvar sitter i magen, så därför är det så viktigt att hålla den i trim. En daglig dos Aloe Vera håller slemhinnan i magen i form, bevarar balansen mellan goda och dåliga bakterier, ökar näringsupptaget från det du äter och motverkar en för sur miljö i magen. Att Aloe Vera också är bra för huden är känt sedan länge." -FOREVER

(Lånat från FOREVER LIVING PRODUCTS hemsida som finns länkad)


För att att göra det klart så säljer jag INTE produkter HÄR ifrån. Utan det får man ringa mig om.  Eller ta kontakt på något annat sätt.

Kommentarer

Kul att du hade något att säga!

Vad heter du?
Spara ditt namn!

Mail-adress:

Din egen bloggadress:

Kommentarer skrivs här:

Trackback


RSS 2.0