Måndag

Oj! vad länge sen man hade tillgång till Internet på det här sättet. Lång tid att kunna sitta ner och bara faktiskt få skriva av sig lite. Det har ju hänt så väldans mycket sen sist. Saker som bara går bättre och bättre, saker som går sämre och sämre men förhoppningsvis löser sig. Inget jag oroar mig över. Jag klarar mig.

Jag trodde jag skulle orka skriva en massa nu men.. jag orkar inte det. Det får bli ännu en annan gång.
Go natt hörni!

Skogalen!

Jag är skogalen och sa senast idag att jag har nog 40 par skor. Då sa Moa att hon hade kanske max 10 par, om man räknar med tofflor och flippflopp. Ska jag räkna med tofflor och sånt har jag nog 45-50 par. Jag längtar efter den dagen jag fixat min alldeles egna skogarderob där mina skor kan glänsa och inte bara ligga i en hög eller i kartonger. Visst är det så att många skor just nu är bortglömda men det gör inget. Om något år är de framme igen och jag tänker "fasiken vad retro!".  Såklart slänger jag trasiga skor om man inte räknar med de som bara behöver klackas om eller som jag vet att de var mitt största misstag.

Jag är ingen direkt märkes-person så din sko och skopunkten duger mycket väl för mig. Idag har jag inhandlat tre par skor för 600:-. Billigaste paret på köpet på köpet. 349:- 249:- 199:- Helt perfekt.


Gladiatorskon siom är sjukt bekväm!


Skon jag kan ha till vardag fast känna mig lite fräsig i haha! Tantskon.
Öppen tå, Metall-knäppe och "hål" i blomform överallt och Liten kilklack.


Fake-converse. Vite pjucks som var riktigt sköna. Inga 500-800:- där inte!


Och bara för att visa en liten liten del av min sko noja så är det här ni av mina 11 par skor jag har med mig till Nkpg/Viken.
  • 1. Bruna med knäppe runt ankeln. Smal kilklack. Lagom höga.
  • 2. Fulsnygga lackskor med knäppe över foten. Stadig, halv kilklack.
  • 3-4. Silver och svarta "sandaletter" med skön resår i hälen.
  • 5. Min gladiatorskor i högklackat som inhandlades i Mars på din sko.
  • 6. Fake-conversen som jag köpt idag. Sköna och snygga.
  • 7. Jag är lite känd för fula skor som på nått jävla vänster passar på mig.
  • 8. Mina BobbyBurns som jag fyndade i Jkpg. Sköna lätta snygga.



Idag blev jag lite galen av att skattepengarna kom! Helt fantastiskt tänkte jag! Nya skor, en maskara och lite hygienprylar till husvagnen! Klockrent!

Skorna har du ju redan sett nu. maskaran är den samma som jag brukar köpa, Loreal Voluninous 4x . Älskar den! Köpte lite grejer på ÖB också. Våtservetter, tandkräm, värmeljus, doftljus, ob och "doftprynader". Perfekt i den där husvagnen jag ska ha. Den luktade lite... skumt. Jag skulle också vilja se nya tillfälliga gardiner till den. Så att jag åtminstone slipper de där fula bruna. Saras husvagn är jättefin och inte alls lite mörk som min. Hon har blommor i vackra starka färger i sin. Ja, så nya gardiner ska införskaffas så snart som möjligt!







Jag älskar dig fredrik!

Avis

Gosh. Det känns som att livet börjar räta upp sig fast att jag egentligen har en hel del att göra. Inget jag vill tänka på egentligen. Fast , va fan jag måste ta tag i det.. Skit samma.

Berra har skaffat sig en till helt underbart söt vovve. Helt otroligt. Alfons heter han. Jocke och alfons. Vilket par! Jag längtar tills jag får se den lilla krabaten. Snor en bild från dig by the way så folk får se krabaterna. :D


Alfons & Jocke

Om nån dag eller två kommer skattepengarna! Det är helt underbart fantastiskt bra! jag längtar så att jag håller på att spricka av glädje. Jag ska köpa nya skor!!!! Och till alla er som får tillbaka under 1000:- köp lite sushi eller kanske en flaska vin. skattepengar ska användas till gott.. :D som ... SKOR!

Frida <3 Fredrik



Jag älskar dig Fredrik


Studentfesta a la Norrköping!



Redan i fredags togs mössorna på i Norrköping!
Jag har missat starten på 2009s studentvecka och kommer så sent som på Fredag att fira den på riktigt. Jag ser verkligen fram emot att få se lite studentmössor runt om i stan. Jag vet hur stressad man är samtidigt som en viss lättnad smyger sig på. Jag hoppas alla stunder 09 har köpt sina studentkläder och att era balar var fantastiska. Men tills själva avslutning tycker jag vi firar med dunder och brak så att hela hugo och otten får renoveras!


Student 08. Då min pojkvän med vänner tog studenten, Valdemarsvik.
Louise och Cornelia längst fram i ibild.


I den här massan stod man med skyltar och blommor som väntades på att få hängas runt halsen på diverse studenter. På den lilla scenen som byggst upp till det fåtal studenter som fanns stod en hel del bekanta med tanke på att jag själv tog studenten från samma skola år 07. Grönt i mitten av bilden jag. ;).

Min lilla student historia.
Dagen började med att locka håret till förbannelse och en lite hemlis till er hårfantaster, så hade jag gömt säkert en 1/3 av håret i mössan. Ihoprullat mitt på huvudet för att jag inte ville ha för tjockt hår. Min underbara klänning kommer faktiskt från Lindex och det var min mamma som rekomenderade den. Jag var emot det först men väl på mig var den ju klockren. Solbrännan kommer från Italien och skorna från din sko. Enkelt.



Jag höll en middag i skolans ateljé för närmaste släkten + pojkvännens närmaste släktingar. Sedan när jag trodde att allt var slut och jag inte hade några planer på att student festa stälde min bror upp och fixade den bästa kvällen i mitt liv.
Han hade reserverat bord för tio på Palace så när vi kom dit överraskade han mig med fyra champagne flaskor på is som han delade med sig glatt till min inbjudna vänner vid bordet. Jag är känslig så jag grät! Med champagne i ena hande och en Strawberry daquri i andra handen festade vi natten lång och brorsan tog in champagneflaska efter champgneflaska vid bordet.
En underbar kväll!  



RSS 2.0