Gillar du det?

Jag blir glad när jag kollar in min blogg. Den är inte så personlig än men det kommer. Tänkte att jag kunde ta med mig kameran ut och fota lite redan ikväll. Det snöar här och vi har fem cm redan. Trodde vintern var över. Ska inte klaga, det brukar bli fina foton i snön.
405922-16Ska se vad jag kan göra.


Utblottad - Exposed

405922-14
405922-15


Tappa.se

Jag tillhörde egentligen aldrig kommun. Jag praktiserade ju bara. Ändå fick jag delta i deras "tävling" som alla på kommunen utmanats till. Tappa.se .
image9
 
Tillsammans med sitt lag ska man gå till paris. Vi är på god väg och ligger före schemat men vi är inte det vinnande laget. Det kan jag säga redan nu. Jag praktiserar inte längre på kommunen men tillhör fortfarande laget. det är coolt. Lite press på mig att gå ut och gå. Trots att jag tappade min stegräknare på min vita kväll på davidssons. Har inte direkt letat efter den eftersom jag har en till och eftersom jag åkte till mullsjö i all hast.

image10

Så nu sitter jag här och jäser. har vart ute på min morgon preomenad med pappa. Den börjar 6.30 och är slut ca 7.30. En timmes alldeles lagom skön promenix. har käkat en jättegod frukost med havregrynsgröt, smörgås med massa goda grejer på och två kokta ägg. Nu borde jag vara mätt i flera timmar! Tänkte ta en promenad lite senare igen. innan middagen. kanske får jag med mamma ut då. Så har jag gått med både papi o momi.




Din dag

image7
Du och jag 

Du fyller år snart och jag kommer inte vara där och fira dig. Men du ska veta att jag tänker på dig. Du önskar dig pengar till ett nytt objektiv. Men jag vill inte ge dig det. Jag vill ju ge dig något speciellt. Något som du vill ha men som bara är från mig. Det är svårt att ge dig en speciell present. Du önskar dig inget speciellt. Kanske ett opersonligt presentkort på någon butik.

Du får en present när det börjar trilla ner pengar i min plånbok och när du besöker mig här. Kanske får du en upplevelse. Kanske åker vi iväg på en liten tripp. Jag vill ju göra din dag speciell. Nu vet jag. Nu vet jag vad jag vill göra!

.........

Klyschigt, jag vet.

 image8
För en gång skull är det inte min vikt jag tänker på. Vill forma om kroppen lite. Sätta den på en drejplatta och låta en riktigt bra keramiker göra mig fastare och kurivig på rätt plats. Tillbaka till verkligheten. Låt mig diciplineras och hjälpas av egen tränare. Leva sundare och framför allt röra på mig mer. Äta sunt är inte det svåraste utan att äta rätt mängd och tillräckligt ofta. Det är det svåra för mig! MEN jag har lagt upp en plan. En plan som jag enligt mig själv måste följa för att nå mina mål. Den fungerar så enkelt att jag lagt upp mina aktiviteter och måltider på ett schema som jag sedan följer.
Har jag lyckats må bra en gång så ska jag fan i mej lyckas igen!

Ett hål i fasaden

På golvet ligger två runda blå badrumsmattor. Toaletten är mitt i mot handfatet och tätt till vänster finns ett badkar med dusch. Hela badrummet går i blå toner ochg till och med tandborstarna och tandkrämen matchar badrummet. Det är trångt när man kommer in genom dörren. Man får nästan plats två personer om man står ut med någon annan så tätt inpå sig själv.

Utanför badrumsdörren är natten i full gång. Alla sover utom jag. Jag sitter här inne, på toaletten, med penna och papper i handen. Vi åkte in till din pappa för att umgås och det har vi gjort. Men nu sover alla. Alla utom jag. Jag stelnar till varje gång jag hör lukas, hennes hund, röra på sig. jag tror han vaknade och gick ut i köket för att dricka vatten. Men nu ligger han i sin säng igen. jag kan hör snarkningarna ända in hit. Du och jag sover på en luftmadrass som vi kämpat för att få luft i. Mitt i vardagsrummet ligger vi och lukas bara två meter ifrån oss. Han bidrog till varför jag sitter här inne nu. hans småskällande, snarkningar och drömmar frick mig, inte att tänka på det för det gör jag hela tiden, utan minnas allt på ett helt annat sätt.

tankarna snurrar och jag som har en hård fasad sitter här inne och gråter så att jag får blodbristningar i ansiktet. huvudet dunkar och mina tinningar bultar som om de fått ofrivliiga spasmer. En halv toarulle har gått åt till att torka de sentimentala vätskor som kommer ur mig. Du har inte märkt att jag gråtandes lämnade sängen och gick till toan för att inte väcka dig. Jag vill inte att du ska se mig nu, ändå vill jag ha dig här med armarna tunr mig. Du kan inte hjälpa eller heala den sorg jag känner men du är en stor tröst.


image4 

Lufsen +2008-01-16

Jag har förlorat en vän, en liten bror, någon jag älskar.
Jag är förändrad. Jag är en ny människa. Tack vare dig.
 Du kommer för alltid vara inom mig och vi kommer för alltid att ha Gebo.


image5
Gebo

image6
Gebo




Från hit till dit.

Den 27:e Januari åker jag till Mullsjö. Kommer tillbaka om tre-fem månader. Kommer sakna fredrik massor. Jag kommer hälsa på dig så ofta jag kan och har råd. Och jag vill att du hälsar på mig också. Jag vill att vi slutar tänka på alla knäppa tankar som kommer snurra i våra huvuden. Jag älskar dig och bara dig.


Söka jobb

Idag sitter jag och letar efter tänkbara jobb. hittade ett, i stockholm.

Personal till café; Café i City; Stockholm; 080103
Café i City är ett ungdomscafé. Vi söker två personer (en man och en kvinna) med tidigare erfarenhet. Gärna ungdomar.
Arbetsuppgifter är att bland annat att bre smörgåsar. Kvalifikationer: noggrann och kassavana.
Öppettider: söndag - torsdag kl 7-17, fredag-lördag 7-14 samt 14-20.
Arbetstid/Varaktighet Tills vidare. Tillträde omgående. Hel/deltid. Schemalagd arbetstid. Två tjänster, en heltid och en deltid. Lön Fast lön. Enligt överenskommelse.

Låter inte det som ett utmärkt jobb för mig. Jag har nu vart med Garveriet och jobbat där i ca tre½ månad. Att jobba på ett ungdomscafe där jag faktiskt får lön vore toppen. men jag vill ju vara kvar här i viken ett tag till. jag ska se till att hitta jobb i viken tusan!


image3






RSS 2.0