Ja, vem vet?

Tillbaka till vardagen.
Jag tänkte förutspå helgen. Eller analysera rättare sagt.  Det kan sluta på två sätt.

Det roliga sättet:
Fredag eftersmiddagen ser dyster och oplanerad ut, trots det blir det utgång och riktig jävla dans!
Lördagen återhämtar jag mig fort och bestämmer för att åka in och se på bio.
Söndagen blir det myskläder och film helda dagen. Häckandes i sängen med Lindt choklad med chili!

Det mindre roliga sättet:
Fredagen ser dyster ut och det är det ljusaste det blir. Jag kanske ser någon film och muttrar över att jag är godissugen.
Lördagen smäller mamma till med hemmabakad pizza och det är höjdpunkten.
Söndagen sover jag för länge och alla filmer som går att se sågs under fredagkvällen. Så jag ritar teckningar in till 02.00 på nattten.

Jaa, det ska bli lite spännande och se hur helgen blir. Det bästa vore ju någon trevlig kombination med lite av varje. och självklart något kul sällskap.



Nyduschad och fräsch efter ett pass bodytoning med Berra idag. Jag var helt öm efter boxen i Tisdags och det gjorde riktigt ont när man gjorde utfallen och knäböjningarna. Jag plågade mig igenom det men instruktören är bra. Hon pushar precis lagom att man blir förbannad och då slutar hon.

Andra veckan jag håller ut nu och jag tycker fortfarande att det är kul! Har haft min stegräknare på mig hela dagen idag och trots att jag inte gått lika mycket som jag brukar göra (åkt stadsbuss idag, det var ju så kallt!) så kom jag upp i 14924 steg. Jag hade på mig den under träningen och shit!!! vad man många steg man tar under en träning..! UNDERBART!






JUST DET! GRATTIS TILL FREDRIK

SOM FYLLER 20ÅR OM TVÅ MINUTER!

HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR HELG!




 

Oj, snacka om att ta emot en hård smäll och inte kunna vända andra kinden till.

Min ilska över det hemska hårklippet blev uppdraget och kommenterat som ett I-landsproblem.

Jag blev så förvånad att någon ens ville säga att det var ett I-landsproblem. Så för att jag blev förbannad över att ha betalat för en tjänst som inte blev bra och som inte blev som jag ville så ska det uppfattas som ett I-landsproblem. Och ja, jag fattar det ironiska över att jag blev arg när det är krig i världen, barn som svälter, kvinnor som blir våldtagna. Större problem än mitt hår. Har jag inte rätt att bli arg för det?

Jag minns i gymnasiet när jag var så glad över att precis hade träffat Fredrik. Jag ville skrika ut det till allt och alla! Jag var så glad med honom! Men samtidigt som jag blev så glad fick min bästa kompis mamma cancer. Då helt plötsligt förväntades jag att inte längre komma med ett leende för att jag skulle känna sympati och sorg med henne. Och missförstå mig rätt, Anna vet att jag inte förväntades nått och att det är bara så världen fungerar, Jag kände absolut sympati för henne. Det är ju fruktansvärt!

Hade jag inte rätt att vara glad över något längre då?
Som i det här läget. Har jag inte rätt att bli förbannad?
För att det finns större problem i världen?


Jag vet att mitt hår växer ut. Jag ser inte förjävlig ut i huvvet. Bara inte som jag ville och mycket kortare.

Har jag inte rätt att få lätta min ilska för att det finns större problem?

Gaaaaaaaaaaaaaaah!!!!! Fy fan!

JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG BARA VILL SKRIKA!
JAG ÄR SÅ ARG ATT JAG SNART GRÅTER!
JAG ÄR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD!
JAÄVLA BESVIKEN!
JÄÄÄVLA IRRETERAD SÅ DET FINNS INTE!

DEN JÄVLA FRISÖREN KLIPPTE AV MITT LÅNG HÅR FRAMTILL. HON KLIPPTE INTE UPP DET DÄR BAK SOM JAG VILLE! HON FATTADE INTE VAD JAG SA TROTS ATT HON SA -JAG FÖRSTÅR, JAG FÖRSTÅR!
JÄVLA HELVETES SÅ ARG JAG ÄR!

JAG ÄR BRA SÅ GRYMT IRRETERAD! HON SA ATT HON FATTADE! JAG PRATADE HENNE IGENOM SKITEN FLERA GÅNGER! HON FATTA INTE! SÅ HÄR JÄVLA SJUKT IHUVVET VILLE JAG FAN I HELVETE INTE SE UT!

JAG SKULLE BEHÖVA STICKA EN KNIV I EN KUDDE. SKRIKA ALLT VAD JAG HAR. FÖR JAG KAN DÅ FAN INTE GÅ NER O KNIVHUGGA HENNE ELLER SKRIKA PÅ HENNE!

JAG SA TILL DUMHUVVET ATT JAG VILL KLIPPA UPP DET MYCKET DÄR BAK.
JAG SA ATT HON INTE FICK TA MYCKET PÅ LÄNGDEN.
JAG SA ATT HON BARA SKULLE KLIPPA UPP ÖVERHÅRET.
JAG SA ATT OM HON KLIPPER UPP FÖR MYCKET PÅ SIDORNA BLIR DET FÖR TJOCKT DÄR.
JAG SA ATT JAG VILLE HA EN BRANT PAGEAKTIG FRISYR I ÖVERHÅRET!

JÄVLA FITTA ALLTSÅ!
NU FÅR JAG VÄNTA PÅ ATT HELVETES HÅRET VÄXER UT DÄR FRAM.. FOLK KOMMER TRO JAG ÄR KORTHÅRIG! JAG HADE JU SÅ JÄVLA LÅNGT HÅR INNAN!

JAG SKA FAN ALDRIG GÅ DIT MER! ALDRIG! JAG SKA INTE REKOMMENDERA FOLK ATT GÅ DIT! JAG SKA I STÄLLET VARNA FÖR HENNES SVÅRIGHET ATT FATTA! JAG VET INTE OM HON INTE FATTADE FRISYREN ELLER OM HON INTE FATTADE SVENSKA? DET SOM GÖR MIG ALLRA MEST ARG ÄR HON SA ATT HON FATTA OCH NU SER JU UT SOM NÅN JÄVLA MUPPFITTA!

JAG SKULLE BARA VILJA KALLA HENNE ALLA FULA ORD JAG KAN. FAST ATT HON BARA ÄR DUMIHUVVET OCH TRÖG!

KVINNAN SOM VISADE BILDEN FATTADE! HON VISADE BILD! BILD! HUR JÄVLA SVÅRT ÄR DET OM MAN FÅR DET UPPMÅLAT!

JÄVLA HELVETS MOJJEFITTA!


Så jävla mycket därfram har hon klippt av.
Tar jag fram underhåret blir det som på bilden till höger.
Kärringen klippte upp för mycket hår därfram och för lite därbak.
JÄVLA FITTA.

Imorn ska jag be mamma klippa mig.
tunna ur håret så inihelvete på sidorna och sedan leva förbannad.

Full fart!

Idag har jag varit väldigt effktiv och hunnit med mycket!

Dagen började tidigt. Jag och berra tog 8.45bussen in till stan för lite shopping. Den är frame ca en halvtimme innan affärerna öppnar så vi passade på att gå på Bernards. Jag drack cappuchino och Berra drack Choklad. Skabbigt litet ställe det där. Klockan var inte mycket och golvet var fullt med smulor och sofforna med. Ett helt okej ställe med goa cappuchinos annars.

Jaha, Jag köpte ett par långabrallor och en t-shirt till träningen, nått grejsimojs medel till mitt hår och ett par superheta skor. De verkade populära och det kändes bra som dåligt. Då vet jag att folk tycker de är snygga men att jag inte är direkt ensam med att ha dom.



Vi struntade i lunch på Paus och tog tidiga bussen hem vid 12.30. Ja, likadant Paus som i norrköping! Men jag ska gå dit o käka sallad nån annan gång, för är det nått jag saknar så är det Pus salladsbar i Norrköping!

Väl hemma käkade jag två smörgåsar och däckade ihop framför tv:n. Sen kom Berra på besök med världens lilla under! Lilla Chanelle hette ho och hon var det vackraste jag sett på länge. Det mest gudomliga lilla kraklelspektakel! Jag vill bara ha en och gosa med henne för evigt!

Efter mer tv:tittande gick jag till frissan. Ja du hörde mig. Jag har klippt mig! Och fy fan måste jag säga.
Precis som Berra och jag snackade om så tar jag alltid det bliligaste alternativet. Berras exempel.. Vi vill ha DEN tröjan men så får man två andra tröjor för samma pris. Då tänker man två för en är bättre. men i själva verket var det ju DEN tröjan man ville ha och den hade man använd. De där två man i stället köper, hamnar långt in i garderoben.

Tillbaka till, Jag har klippt mig! det jag menade med hela tröjan historien är att jag gick till ett billigt ställe som kan klippa men inte fatta svenska. jag berättade flera gånger hur jag vill ha det och hon sa hela tiden irreterat -Jag förstår, jag förstår. Jag fortsatte o förklara när jag såg hur fel hon gjorde.. En kvinna som satt och skulle klippa sig kikade i genom en katalog och visade en bild, -är det så du menar? Ja precis så var det jag menade fast att man sparar mitt långa hår under. -Jag förstår, jag förstår. Förstod hon? NEJ!

Nu i stället måste mamma klippa saker till rätta eftersom det blev lite eh.. kantigt? Ja, så NU vet jag att nästa gång jag ska klippa mig, blir det klippoteket i stan Berra. Ingen jäkla billig skitfrisör som inte kan svenska.  Jag ska göra vad jag kan med ruffset.. så kommer det la en bild på det sen, antar jag.

Stressade från frisören åkte vi med Patrik som så snällt hämtade oss och körde oss till träningen. Idag var det BOX på schemat. Så nu är jag slut i benen.. Trodde det skulle vara armarna men benen tog mycket stryk. Träningsvärken i armar o rygg kommer säkert imorn. Jag hoppas inte.

Solat, duschat. bloggat. God natt.. ;)


(Korten togs innan jag klippte mig. snyd va? Jag ser ju annars riktigt grym ut i håret!)

Whaat?

Oj oj någon är kaxig.. ^^..

Hmm Who can it be? tss.

World Poker Tour

Jag satt och kollade på World Poker Tour.


Det här är inte något som är av mitt intresse i vanliga fall men nu var det en riktigt snygg kille som var med i "the bottom two". Så jag tänkte äsch vad tusan, jag hejjar på honom. Tre gånger gick de all in och han klarade sig och vann två av dom. Sista all in tänker jag, shit vad han är snygg och modig! Det handlade ändå om några miljoner dollar och han låg i ett stort underläge nu. Men allt kan hända i poker. Förlorar han åker han ut, vinner han fortsätter spelet. Precis när de sista korten ska visas kommer det upp i hörnet.. -Nästa program "Loving Grace".

Då visste jag ju direkt att han förlorar eftersom programmet tar slut en minut senare..! Det var det mest ironiska jag varit med om!

USCH!

Bilder kommer.

Jag har bara inte orkat lägga in bilder och skriva inlägg i helgen. Men så fort jag pluggat klart, käkat en kebab sallad. Så lägger jag upp lite bilder. ;)



Tränat

Whoho! Du anar inte hur taggad jag var idag! Har varit på Bodytoning.
Askul! Jag vill bara att nästa vecka ska komma så jag får göra om det igen!

Jag kan Stolt meddela att jag kan bocka av första kilot nu! Men jag hör av mig igen, ibland pendlar jag i vikt oavsett. Så nästa vecka får vi se om kilot är borta for real!

Whoho!!! ETT STEG NÄRMARE TATTOON!!!


1
..2..3..4..5..6..7..8..>>

Jag har en bekant som nyligen blivit en polare.

Han frågar så konstigt när han vill umgås. -Du kan väl komma hit om du inte har nått bättre för dig men jag kanske somnar. bara så du vet.
Jag vet inte hur jag ska ta det? Hade ju vart roligare om han sa -Ska vi glo på film ikväll? Det lilla, korta räcker.

Det känns som att det var länge sen jag bara satt och var med nån. bara umgicks utan att göra nått. Okej glo på film. Men om man inte är ett gäng så känns det lite halvkonstigt. hoppas inte han läser min blogg nu. hahaha.. För jag vill bara tillägga att han är supertrevlig och en rolig prick.

Det här handlar om mig och vad jag vill. Och jag ville bara få det här sagt.

Jag tänkte.

Ni är sammanlagt 30st som läser min blogg. I alla fall de senaste dagarna.
Och ni är väldigt få som kommenterar eller säger något alls.
Nästa gång du läser om mina dumheter kan du la skriva ett par rader..!



Aj aj aj



Som några visste vad det idag jag skulle sätta in spiral.
Preventilmedel, för er mindre lyckligt lottade i sexualkunskap.
Men som ni kan se på bilden över här, blev det inte en spiral.



Allt började med att jag skulle ner och sätta in en spiral.
För att göra det mätte de först med en massa instrument.

Det är ju lite läskigt att gå till gynekologen och den här gången EXTRA läskigt.
-Sätta in spiral gör ASont!!!
-Du kommer få en JÄTTEmensvärk efter.
-Du får mycket mer mens när du har spiral.


Klart som fasiken man blir rädd! Men vilken tur jag har. Det gjorde inte ont. Visst, det var obehagligt men inte ont. Tatuera sig gör MYCKET ondare! Det gick inte..! tydligen har vi två livmoder "väggar" som man måste ta sig igenom. har man inte fött barn är inte alltid den andra väggen öppen. så då går det bara inte.  Aja, shit tänkte jag. inget preventilmedel.. igen. jag hatar ju p-piller efter som jag har minne guldfisk och är slarvig som få.

-Men va tusan, jag tar väl en P-stav då! (Därav bilden över.)
Istället för de 300 jag skulle betalat för spiralen blev det nu i stället 1000:-.


1000 SÄNN för säkert sex i tre år. Säkert mot graviditet, inte könssjukdomar! Ghish.. jag hoppas det är värt det!


Äckligt. Och det börjar göra lite småont.
Du kanske tror att den övre röda pricken bara är torkat blod, men det är faktiskt ett hål.. och det blöder än..

Jag var inte särskillt rädd för att sätta in spiral.. men däremot P-stav..!!!
Har du sett vilken makapär man använder för att skjuta in staven med?!?!?!
Först en spruta bedövningsmedel, sen en stor tjock nål som ska in i huden och sedan skjuta in staven. Jag trodde jag skulle simma därifrån i min egen handsvett!

Men vet du..? Det gjorde inte ont. Det stack till när hon satte i sprutan. Det sved lite lite när hon sprutade in bedövningen. Sen efter 5minuter så kände jag inget av det hon gjorde.. hon sa bara, -Nu sätter jag in staven..-nu är det färdigt.




ÄNTLIGEN GYMKORT!

500:- kr.. 250:- i medlemsavgift/år och 250:-/månaden.
Nu får jag gå på alla pass och styrketräna hur mycket jag vill. Idag blev det 30 min crosstrainer, 10 min gåband, 10 min styrketräning armar och bröst och till sist stretch och avslappning. Ett bra "första-gången-på-RIKTIGT-länge-pass".

Imorn ska jag till skolan igen. Det var länge sen och den har dessutom flyttat. Lite halvjobbigt eftersom jag får åka buss två ggr då. Men när solen kommer fram och våren hälsar på. Då kan jag börja gå till skolan från stationen. :)

Imorn ska jag också till barnmorskan. Sätta in spiral..! :S. LIVRÄDD. Hon sa att det känns som en kraftig mesvärk och att jag bör ta en smärtstillande tablett en timme innan. Jag hoppas att hon överdrev lite för jag vet hur mensvärk kan vara.

Imorn kväll var det box som gällde. men med tanke på att jag kanske har mensvärk ^^.. så blv det ändrade planer. Mår jag bra får det blir lite motions träning.. så börjar jag på Box nästa vecka i stället. :D Eller hur Berra!

Yeeeees. en bra dag. Trevlig dag. Aktiv dag. Nu ska jag duscha. Sedan blir det sova och orka med imorn.


Jag gillar Listor

Man får bocka av dom när man har gjort färdigt något eller klarat av ett mål.
Jag gör listor om jag ska åka bort, så jag vet exakt vad jag får med mig.
Jag gör listor när jag ska handla, så att jag inte shoppar lost mig.
Jag gör listor när jag ska ha fest, så att jag har allt fixat.

Jag gillar helt enkelt Listor!

Det som är negativt är ju om folk vet att jag har listan i handen. Eftersom det inte låter särskillt spontant.
MEN! Jag vill till mitt försvar säga att jag bara lägger ut rätt verktyg till en situation. Sen är det ju upp till mig och andra att använda dom. Och då får man vara hur spontan man vill. :D Jag talar såklart om fest!

Mina senaste listor har varit lite speciella dock.

I en har jag kombinerat viktminskning och att göra en tatuering.
*För varje 8:e kg jag går ner får jag tatuera mig. Det blir sammanlagt 3 st. eftersom jag vill loosa 25kg.
Så jag får bocka av flera kilo.. och i belöning tatuera mig!
  1. kg
  2. kg
  3. kg
  4. kg
  5. kg
  6. kg
  7. kg
  8. kg Tatuering!
  9. kg
  10. kg
  11. kg
  12. kg
  13. kg
  14. kg
  15. kg
  16. kg Tatuering!
  17. kg
  18. kg
  19. kg
  20. kg
  21. kg
  22. kg
  23. kg
  24. kg Tatuering!
  25. kg
Löjligt men SÅ KUL! Bock bock. bock.. 

Skridskor!

 
Jag ock Berra åkte skridskor idag!

Jag är så stolt över mig själv som faktiskt gjort en vinteraktivitet! Det var kallt och jävligt och jag fick be Max snöra mina skridskor. Då gick snöret av så jag finns hans snöre. Han var så snäll och han frös Jättemycket on fingrarna stackarn. Och jag bara asgarvade. Typiskt mig.




Klumpen och Max är roliga. Vi ska se på bio med dom nästa fredag.
Om inte tjejerna från viken kommer på då? Eller på lördag? Eller alls? ;)

FestFredag

Jag har väl berättat att min kamera gick sönder? Jo alltså, jag kan ta kort men jag har ingen skärm. Så det är precis som att ha en gammal vanlig kamera. Efter varje gång så är det lika spännande. Eftersom jag inte har en aning om vad jag tagit kort på!

Here goes.


Festfredag - IGEN!
Helt galet så mycket som jag och Berra festar. Fast vi har fasiken kul också!

Denna helg började med att vi var hos Therese. Hon hade bakat piroger, gjort pizza och en Bål som jag inte kunde hålla mig borta från. Jag tackar hennes jordgubbar för mina små rus denna kväll! Vi var ett gäng tjejer och det var trevligt. Vo sjöng Singstar och sanckade allmänt. Sen kom Teddy och joina festen. Han är rolig. Man kan skratta med och åt honom. Thereses polare kom sen och var några smågrabbar som hon så kul våldtog. Efter ett tag körde (Som berra skrev) RaggarRobin ner oss till Kalles.




Mina tre drinkar. Provivashot, Passoadrink, Bål.

Där nere var det eh.. kul? Jag bara pratade med folk. Förutom HerrSångfågel som satt och lekte trubadur (astråkigt) så var stämningen där inne riktigt låg. Man skulle verkligen vilja ge kalles några tips och idéer! Några smirnoff slank ner.




Aja. när klocka närmade sig ett, åkte Jag, Berra, Jannica, malin och Malin på efterfest hem till Malin. Det tog inte lång tid innan det kom ett lass till med efterfestare. Max, Klumpen, Patrik, Sebbe, Jonnie och Rasmus. Japp. Vi efterfestade och det var Tusan den bästa efterfesten på riktigt länge! Gamla människor, nya människor! Och alla snacka med varann.


Vissa bilder får tala för sig själva.



Kvällen rundades av på ett mysigt och rätt konstigt sätt.

Lufsen

Fredag och precis ett år sen vi tog bort Lufsen.


Känns fortfarande som att han kommer springades mot ytterdörren när man kommer hem eller att han sitter bakom än när man skär upp leverpastej. Ibland känns det som att man hör honom tassa ut i hallen om natten och man kan ibland höra honom sucka.

Jag har alltid tyckt folk varit så löjliga när de gjort sån stor grej över sina husdjur. Det var inte förens Uffe gick bort som jag fattade varför. -Det är ju inte bara ett husdjur. Det är ju en familjemedlem.

Jag saknar honom.

Ibland får man ett wakeup call.

Det är inte ofta som man får så tydliga tecken.
Jag sa senast igår att inte vill veta när jag ska dö. Jag sa också att jag måste ta vara mer på livet jag lever just nu. Leva varje dag fullt ut. Idag ringde det en tydlig väckarklocka. En kille dog i en bilolycka och jag har aldrig känt att jag sagt så mycket fel saker. Inget man säger är tillräckligt beskrivande för hur man tänker eller känner. Allt låter så fel. Det jag säger har inget värde.

Jag kände inte den här killen. Det var en bekant.
En vän till en vän. En bekants bror.

Jag såg filmen The House Bunny.

Den före detta utvikningstjejen Shelly blir utslängd från The Playboy Mansion och hamnar av en ren slump på ett jobb som husmor på UCLAs töntigaste elevhem. De sju tjejerna på elevhemmet är de mest socialt handikappade och nördigaste tjejerna på Universitetet. Det blir Shellys kall att få ordning på dem och vända deras motgångar till framgång. 

Taget från "Lovefilm.se"

Jag kan inte hjälpa att gilla filmen trots att skådespelerskan Anna faris inte är en av mina favoriter. Henne känner vi igen från Scary Movie filmerna och Hot chic. Jag har aldrig gillat hennes kraftiga andetag hon gör i varje mening. Hon är en rolig tjej som gör sig bra i såna här löljliga komedier. Budskapet att vara sig själv kom verkligen som en chock eftersom jag trodde att hela filmen skulle handla om Playboy och playboy bunnys. En helt okej film att se en onsdagkväll.







Rumer Willis, dotter till Bruce Willis och Demi Moore, har även hon nu "halkat" in i filmvärlden. Hon har tidigare medverkat i filmer som "Now and then" och "Hostage". Det kommer inte som en chock att hennes föräldrar haft huvudroller i dessa filmer. Hennes år var 2008 då hon medverkade i inte mindre än 8 produktioner varav hon inte hade huvudroll i någon av dom.





Jag vet inte om jag vill se mindre eller mer av henne i framtiden? Vi lärde oss att acceptera Ashley Simpson och Nicky Hilton. Kanske lär vi oss att acceptera Rumer Willis och till och med erkänna henne som skådelspelerska.

Ja, vem vet?

Fest på en Lördag

Inte så pjåkigt.


Patrik................................................Jag o Patrik.
Kvällen utgick från att vi var på Patriks rum. hans hus låg nära festen vi skulle till. Vi klev ner i källare och hans rum var lika stor som min förra lägenhet! Han hade ett typiskt killrum vilket du kan se på bilderna. Skitsamma. Vi drack cider och öl. Och spelade beachtennis. JAG VANN! Vi körde gris. Patrik blev Gris.


Patrik och hans ena sida av rummet.

Sedan gick vi till RAGGARfesten. Det blev mycket folk men inte riktigt vad jag var sugen på. Jag ville dansa! Så efter lite shitchat med några tjejer kom papi och körde oss till tåget. Sen var det stan som gällde! En snubbe som hette Peter hänka på. Så det var jag, Berra, Patrik och snubben Peter.

Vi gick på Centrum, oväntat värre. Vi dansa. Vi drack drinkar. Jag fick damp. Sen var klockan mycket och vi åkte till Mullsjö.


Jag och Berra

Sen gick jag, Patrik och snubben Peter på "efterfest".
När vi kom fram var ingen hemma. Då fick vi ett samtal att nyckel låg i en kruka att det bara var attt gå in. Läskigt värre men som tur var kände vi ju snubben. Det gick kanske tio minuter så stormar det in folk. Vi satt och frös under filtar och Max som höll efterfesten bjöd på drinkar. Det var trevligt.


Dennis och Madde

Jag träffade en "barndomsvän" till mig. Som bodde på samma gata som jag i mullsjö när jag var nyinflyttad så vi snackade lite grejer. Sen orkade jag inte med mer så jag gick hem. jag var hemma kvart i sex. Det var inget särskillt men det var så skönt att kunna förlänga kvällen sådär.

Vi får se vad som händer

Ja, nu har jag varit i skolan igen.
Gjorde ett prov direkt jag kom dit. Storslaget av mig, eller hur? Rättskunskap. Lite frågor om Sveriges lagar, straff och EU. Det gick bra. Får nog ett VG men blir superglad för G. Jag kunde nästyan inget om EU. Eller jag kunde inte svaren på de frågor de ställde.

Imorn tror jag att jag ska färga mitt hår. Jag tröttnade rättfort på att vara SÅ HÄR mörkhårig. Jag vet. ledsna miner över att jag blir lite ljusare igen. Men jag lovar. Det blir inte mycket ljusare.. än. ALLA vet att JAG är roligare som blond! Det är fakta! Helt sjukt men sant. Den här gången tänkte jag experimentera lite. ^^ Vi får se vad som händer..

Min favoritfrilla. Urklippt. Uppklippt. Naturlig hårfärg med LjusLjusLjusa slingor i. Moderiktig redan då, Fläta i luggen.

Läskigt som fan..

Läskigaste jag någonsin vart med om hände i Lördags kväll.

Jag har alltid haft lite svårt för att inte blinka när det är mycket ljus som blinkar. Till exempel när jag sitter på bussen och solen lyser i mellan trädtopparna eller när det är riktigt mörkt ute och man åker bil och det kommer flera bilar på rad med starkt ljus.

Vi festade i Lördags. Ingen nyhet. Det var kul! Gick på förfest hos en kompis till Berra. Mycket folk men inte riktigt vad jag var ute efter den kvällen. Jag berra och Patrik + Peter (En snubbe vi träffa på förfesten) åkte in till stan och gick på centrum. Där bjöd peter på drink.. och sen dansade vi! musiken var bra men Dj:n var Urkass! jag blev förbannad varje gång han bytte låt och när det väl kom en riktig partyhöjarlåt, då tog han bort det partyhöjande och gick direkt på refrä ngen.. jag var så arg!!!

Mitt på dansgolvet. Lamporna blinkar som bara den. Du vet det där vita ljuset som gör att man bara ser varannan rörelse. (Bra förklarat :P). Dj:n verkade gilla det ljuset för det var på hur länge som helst.. Jag börjar blinka som jag alltid gör. Sen känner jag bara hur jag börjar blinka i takt med lamporna och inte kan sluta. Jag rycks med och jag blir stel i kroppen för att jag inte kan sluta blinka. Jag försöker sluta men det går inte.. jag känner och ser mellan blinkningarna att folk tittar på mig och att någon håller i mig. Tillslut sätter jag händerna på ögonen och tvingar mig att blunda.. Jag står stilla i några sekunder tills jag känner att jag slutat blinka. Då går jag av dansgolvet och upp till Patrik och Peter som tog en drink. Jag skakade och var i chock. jag visste inte vad som hände. Jag var inte ledsen utan bara. Chockad. Vad fan hände!

Efter ett tag gick jag ner igen och den där jävla Dj:n lekte fortfarande med ljuset. Jag blev inte konstig igen men jag tror jag blev lite avskräckt. Jag gick upp igen och kände inte för att dansa mycket mer då. Det var riktigt läskigt. Att kroppen gör något som man inte kan kontrollera.



Varför blir man så glad?

Jag satt i mina egna tankar och helt plötsligt addar någon mig på msn. Jag kände direkt igen honom! Men varifrån? Facebook! Stefan, från Island. Hur HOT är inte det? Island, dit alla vill åka..eller? Kanske bara är jag?
Han ser i alla fall oklanderligt bra ut. En kille i min stil. Låt mig drömma! Stör inte! Lång, snygg, vältränad, vackra ögon. ISLÄNDSK! sa jag det? haha inga greker där inte..

Jag har blivit en jojobantande Oprah

Det är väl ingen nyhet att jag vill gå ner i vikt?

Jag letar efter ett trevligt, bra gym att börja träna på. Jag tycker faktiskt det är kul! Men jag är lat. Jag tränade flitigt ett tag men gav upp. Jag vill se resultat och det är fort. Gärna 5kg första veckan. Jag tillhör inte dom som provat allt. Jag har tränat, ätit mindre och gått ner i vikt. Jag har också i samband med träning ätit fettförbrännande piller. Det funkar om man tränar och håller en bra stadig kost samtidigt. Tyvärr när jag nått ett delmål känner jag mig hela tiden mer nöjd med mig själv och fuskar då med kosten eller tränngen.
-Jag har blivit en jojobantande Oprah.

Nu är det dags igen! Ett litet steg idag är ett stort steg för framtiden. jag ska hitta ett gym att träna på. Skala bort Pasta, bröd och potatis från menyn i minst en månad. Jag äter också kolhydratshämmande tillskott.

Så! -Låt oss se vart denna resa bär mig..


The world should revolve around me



Jag tänkte att jag skulle skriva att jag är en sån Diva.
Men jag blev tvungen att ta tillbaka det. Sångerskor som mariah Carey, Whitney Huston och Aretha Franklin tillhör den kategorin. D i v a : Från grekiska ordet "divina" Gudomlig.

jag vet inte vad jag är.
jag vill påstå att jag är bäst men inte på allt.
Jag vill påstå att jag vet bäst men inte om allt.
Jag känner mig som en omtänksam egoist.
Finns det ett ord för det?


Onsdag

Dags att uppdatera min bild på bloggen. Är ju faktiskt inte blond just nu. + att jag lovat att uppdatera från kryssningen jag var på i helgen. jag orkar inte just nu. Vill göra det ordentligt om jag ska göradet. Berätta allt skit som hände. Du kan läsa på andra bloggen tove.. Där står det smarrigheter.. :P

2008

Nu sitter jag och pluggar. Läser om Företagsstrategi och olika företagsformer. Det är kul men jobbigt. Efter jul och nyår så har jag verkligen tappat min pluggaranda jag hade innan.

Jag måste nog ta tag lite i livet nu. Det är ju nytt år och allt och jag vill ju inte vara som många andra.
Säga en sak och göra precis tvärtom. Eller så säger jag tvärtom.
 jag ska inte plugga mer.
jag ska inte träna.
Jag ska inte ta vara på min tid.

Så kanske det löser sig.

Varför är vi så rädda för framtiden? Vi längtar dit men vill inte tänka på konsekventerna.

2008

Januari. Firade nyår i Gusum. Lufsen gick bort den 16:e. Badade bastu och trodde jag skulle dö, på riktigt.



Februari. Flyttade en snabbis till mullsjö. Jag gick flitigt på promenader. Åkte till viken för att överraska Fredrik på alla hjärtans dag. Gick på min andra gynundersökning.



Mars. Gjorde tröjtryck på gamla högstadiet. Började jobba på Carl Malmstens hantverksgymnasium i Viken. Skaffade VISA kort.

 


April.  2½ år med exet. Åkte till Sthlm med Tove och Lisa och träffade Elli! Jobbade flitigt på CM och Garveriet.



Maj. Festade i skärgården. Gryt tripp med Cornelia, gabbe och Fredrik. Gick flitigt på promenader. Höll ett maskerad disco på Garveriet. Studentfestade med 89:orna.



Juni. Weekend tripp i gebo. Fredrik tog studenten. Flyttade ifrån lägenheten o Viken. No more F&F. Sa upp mitt sommarjobb.



Juli. Åkte till norge. Var på tusenfryd i oslo. Fixa pool på balkongen. Planerade 20årsfesten. Gick lycklig från Ikea. Betala 1700NOK för klippning och färgning. Badade vid Frysia i Oslo. Sålde Woolite!

 

Augusti. Fyllde 20 år. hade en grym 20årsfest i gebo!!! tillbaka till norge. Kusinbarn Elin föddes. Fick reda på att Berra tatuerade in min tattoo. Börja jobba på gardermoen.




September. Första festen ute i Oslo. Åkte till gbg, träffa mamma, pappa, Eva, Chrisopher, bella, anna, eddie, tony och ARNE. Jobb jobb jobbade på gardermoen. Hittade min kamera och ipod på plan.



Oktober. Flyttade från Norge. Åkte tillbaka till Sverige. tatuerade mig.. Åkte till nkpg. Var hos Fredrik.  Åkte till viken. Träffade Jimmy, Gurka. Träffade kusinbarnet första gången. Var hos Linn i A-rum. Firade halloween och blev asfull i nkpg.




November. Började plugga. festade med Berra och Patrik. Shoppade för mycket. Gjorde sushi hemma.




December. Bakade lussekatter, köpte tre par skor - BILLIGT!, Var på namngivningscermoni för elin. Festade varje fredag. Fyllde i min tatuering. Fick min locktång. Färgade håret mörkbrunt.




 
Det var mitt 2008. Ett speciellt år på väldigt väldigt många sätt. Jag hade en underbar början, en underlig och tråkig mitt som vände till äventyr och underbara upplevelser. Slutet var fullt av fest och många roliga minnen är sparade för alltid.




Nyårsafton - Inte alltid en speciell kväll




Champangen som jag inte ens rörde. Det behövdes inte.


Första Partybilden med den trasiga kameran. nice pic, inte sant!


Patrik fixar med första tacopajen.


patrik steker kötfärsen till andra tacopajen.


Patrik visar sin starka sida när det gäller o laga mat.


Patrik o jag.


Rappakalja. Kolla in min fina juicedrink i den blå muggen.
Så fancy var jag. Jag fick aldrig rappa heller. :/

Berra berättade reglerna noooga. och sen kom norska ordet nippet upp.
Vet du vad det betyder? Jag trodde det var på smällen.


tacoPaj!



Gänget som kom sist.


Förstadansen. Dennis o Patrik


patrik och anton


Madde fick dricka stora klunkar när vi spela pyramiden. tss.


Madde och Dennis


Patrik unt moi.


Andra dansen. Madde, Dennis o patrik.


Angelika joina partyt.


Anton. Han hälde redbull i min sanfransisco! Äckligt som fan!


tredje dansen. Still patrik unt Dennis


Madde ut moi


Angelika och jag


Vet inte vad som h'nde här.. nått med nått spel kanske?


Sara? Eh? Sofia? Emma? Klara? Nått hette hon.. och Madde.


Tjejer..


Kärlek.


Mer kärlek.


P
YR
AMI
DEN


Så som partykort ska se ut.


Onykter och full.


Filip unt moi.


BerrBurr och jag.


Ija? Ia? Hur fan ska man stava till det? Ia?
Ännu ett bra exempel på braa partybild.


jannica och..... ja..?


Moi unt angelika.


flickor.


Resultat.. En bra och HELT OKEJ kväll..
Det dog ut efter tolvslaget.. då blev det tacopaj igen.



RSS 2.0