Nässjö Amended

Centralskolan. Yes, i Nässjö gick det mycket bättre än i Vetlanda. Flera stycken var intresserade och det var riktigt roligt att ta över deras caféteria och visa mitt bildspel. Till och med en tjej i nian image100som redan valt blev helt ställd. Hon blev ditskickad av sin träslöjdslärare som tyckte att möbelhanverk vore en bra linje för henne. Hon fick nog något att bita i då. Intresserad var hon i alla fall. En hel bunt tjejer från 8:an kom och gick. Varje gång de kom tillbaka hade de nya frågor och var ännu mer intresserade. De snackade på en hel del och många utav de som tänkt söka en estetisk linje inom bild och form kom på andra tankar när de hörde om Design och Formgivning.


Jag fick några klappar på axeln och en hel del bra komplimanger. De tyckte att jag var perfekt för jobbet och de trodde att jag hållt på med det här i all evighet typ. Men inte. Jag är en pratkvarn, en naturbegåvning hahaha!

Frida

image99Jag färgade mitt hår för inte länge sen. Hårbotten. Ingen direkt lyckad färgning men det blev bättre så här än när jag hade min mörkbruna utväxt.

På lördag ska jag på Gurkas och Cissis bröllop. Gurka är killen som fixade ungdomspraktik åt mig när garveriet byggdes. Så man kan kort säga att vi varit nära bekanta i ca sju månader nu. Fredrik ska fota dom på sitt bröllop, lite roligare bilder än de traditonella. Tradtionella bilder ska de också ta men det har de än helt annan fotograf till. Fredrik ska även fota gästerna. Jag däremot ska film hela jippot och jag hoppas verkligen att jag gör ett bra jobb. En fin hemma video i alla fall. Det känns coolt att få den äran att vara med på någons bröllop så här.

MEN what to wear!! Det är frågan. jag har en klänning som faktiskt passar ypperligt bra att ha på sig på ett broöllop. Diskret. Mene, jag har inget att ha över. jag vill inte gå barärmad och någon fin enkel kofta det äger inte jag. Såå, vi får se hur det går. Fotografier från bröllopet kommer Later on. jag lovar.



En konstig grej jag läste nu när jag gick igenom mina senaste inlägg var att jag skriver många uttryck på engelska. Ber om ursäkt för den lite snobbiga attityden det sprider. You know..! :P

Nässjö

image98Nässjö nästa. I morgon bitti lämnar jag Mullsjö och åker till Nässjö för att ha min andra presentation. Förhoppningsvis går det bättre där och jag får flera som frågar och är intresserade. Vetlanda och Nässjö området borde vara intresserade tycker jag. Det finns så mycket runt omkring de städerna som bara skriker design och hantverk. Kul för Valdemarsvik och för Carl Malmstens Hantverksgymnasium om det visar sig nästa valperiod att jag lyckades fånga in en och annan fisk från just de här områdena. Lite som en bekräftelse på att jag lyckades.

Vetlanda

image97Ännu en dag på Jobbet. Idag åkte jag till Vetlanda. Lars Ewö skjutsade mig och jag kan inte säga annat än att det var trevligt. Vi har snackat om massa intressanta saker. Sen är ju Lars alltid Lars.

Så här såg det ut. Det var inte mer intressant än det ser ut. Riktigt tråkigt faktiskt. Jag skulle mycket hellre prata inför en grupp ungdomar som är intresserade. En samlad grupp. Men jag lyckades få ett tio-tal ungdomar att bli intresserade i alla fall. De tog lappar och tittade lite i smyg igenom hela bildspelet jag gjort.


Du vet hur jag är, jag kan få allt att låta som ett himmelrike och tvärtom. Jag ska göra en utvärdering av mitt arbete sen som jag hoppas att både lärare och andra i kommun lyssnar och tar till sig utav. Jag har också hittat en jobbtitel jag kan stå för och tycker låter lite proffsigt. Promoter. va vah vha? Det låter la schysst!

Stockholm

Oj oj oj! Vad jag såg fram emot resan.
och nu kanske du tror att jag ska säga att
det var sådär, men absolut inte!
Det var super kul! Precis vad jag behövde.
Trots att jag var lite av en partypooper.

Tove, Lisa Elli på början av en rätt så lång shoppingtur.
Gud!! Jag hade jätteont i fötterna efter den här turen + från kvällen innan på Kickis i högklackat.
Jag och elli åkte till lägenheten i förväg för vi orkade verkligen inte gå på stan mer.
Men lisa och Tove ni kämpade vidare. Sju H&M gick ni in i. Det var tre mer än mig och Elli.

Elli hemma i sin grymma lägenhet. Nykjol, ny tubtopp.
Du var jättesnygg i det där. Alla köpte ny fancy clothes utom jag,
inga money och ingen större lust nu när extra kilona bara rullar in.
( Självomkar mig mer senare. )


4.Tove köpte ett jättefint linne.
Glittrade så alldeles underbart bland alla lampor på vår andra runda till Kickis.



5. En bild som dels visar min dåliga fotokänsla och min fest-hand som bara inte kunde sluta vingla.
Liten konstig bild av Ellis lägenhet. hallen var täckt med papper och plast eftersom ett par polska hantverkare höll på och renovera hennes duschrum. De frågade elli en massa saker och hon förstod säkert bara hälften av den enas knackliga svenska
men hon nickade och så g så glad ut och när de gått undrade hon vad hon sagt ja till. haha!


   

Kickis var en nattklubb/Karaokeklubb. Ena sidan spelade mycket reaggeton och r'n'b m.m och den andra hat ever dom ville sjunga. Sen fanns det en kille, Lisa vet vem jag snackar om. Han sjöng på spanska, såg bra ut och var riktigt cool där uppe på scenen. Lisa kände igen honom från Idol och tydligen har han kommit vidare i någon delfinal av nått slag men inte gått igenom för att han varit lite Overthetop. Vilket är ett jäkla bra sätt att förklara hans lilla uppträdande på karaokescenen. Men roligt var det. Och just det!! 4 cider 99kr best offer ever.

Ville bara säga igen att jag hade en toppen helg och att jag är så jäkla glad över min tidiga 20års present. Jag skriver som jag gjorde sist. En dag, när ni minst anar det, ska jag ge tillbaka! jag lovar..!

(Jag märkte precis att det låter som om jag ska hämnas på er hahaha! men ni vet vad jag menar! hahaha!)

Need for more speed

En dag på jobbet. JAg sitterhär framför min laptop och gör ingenting. Jag är färdig och ska bara på ett möte idag. Jag ska jobba fram till mitten av maj men har inget att jobba med. Det känns lite lustig så därför ska jag ha det där mötet idag. Gå igenom allt jag gjort och hur vi ska kunna gå vidare. Kommunen förväntar sig nog lite bättre respons efter att ha satt in mig på den här uppgiften. Synd bara att de satt mig på helt fel månader eller ens rätt tid på året för just det här jobbet.



Jag känner mig lite speedad idag. Sådär jobbigt speedad. Sådär att allt går i slowmotion eftersom jag är på superspeed. Därför kommer dagen  gå jääätteee låångsaaaammmt. Idag har jag inte bara möte här på jobbet utan även på Garveriet.

Tjejklubben som vi ska öppna har sitt förta möte idag klockan 17.00. Meningen är ju att vi ska kunna hitta på lite kul saker där och att det ska bli lite som en klubb i USA. Du vet, du har sett filmerna. Traditioner som ligger bakom klubben och intagningsprov. FAST, vi ska såklart inte ha något svårt intagningsprov, alla ska kunna vara med i den. Alla tjejer i alla fall. Så, kanske snart, får du se någon med vår blivande logga på sig. Då vet du att vi är i gång!

405922-19


Frida

Jag var på Hugos i fredags. Det här är en "not to pretty" bild av mig dagen efter. Ligger på en luftmaddrass hemma hos Jokka, fredriks papi, i min nya Hultsfreds t-shirt som jag så dåligt fick när jag deltog i en tävling och sööööög! Jag var rätt så lagom Wasted i fredags. Fem cider fick jag i mig. Den sista fick Alice, tove lillasyster. Jag hade trevligt. jätte trevligt. Jag såg att på BdB har bilder på mitt inte allt för snygga krull redan kommit upp. Det var trevligt i alla fall och jag kan säga att jag faktiskt lyckades få ut hela krulldreadsen igår kväll när jag duschade.


Anna hade lagt in en gammal bild på från en fest i augusti förra året. Kände inte igen mig med så välblonderat hår. Och så slampig jag såg ut. Haha kanske så en äkta fest i viken går till. Vill ha välskött hår, lite svårt utan cash, men jag ska försöka fixa håret innan vi åker till sthlm jag och tjejerna.


Ellinor är det vi ska hälsa på. Hon är i sthlm och pluggar, till skillnad mot mig och Lisa i alla fall, som inte gör nått särskillt. Tove pluggar ju lite, eller hur? Jag blev jätte paff när lisa och Tove sa till mig ifredags att de skulle betala min biljett upp till sthlm! Jätteglad men paff! Jag gillar inte att få såna stora saker, eftersom jag har svårt att ge tillbaka. Jag vill ju gärna göra det. Jag har inte ens köpt nån present till dom i 20års present. Vilket beror på min väldigt låga inkomst. Men det kommer när ni minst anar det ska ni veta!!!

Dag 1

Idag började jag på allvar planera resten av året. På schemat ligger jobb, mera jobb, eventuellt ett körkort som by the way var det ultimata på schemat förut, sommarjobb, Thailand, jobb, semester, Jul, Nyår.

Jag älskar att planera, hälften kommer säkert inte ske, (körkort) men Thailand, det ska bara ske! Jag har lovat min pappa att jag inte ska åka ner själv så jag förväntar mig att någon ska vara lika intresserad och tokig som jag och följa med mig ner dit. Fredrik är en av dom som följer med. Jag hoppas inte att du ändrar dig. 



 

     
 



 

Träna tillhör den nya tiden. Nu ska jag och Ida gå ut och gå.

Bye bye Ciao

Ny era, nytt schema

Idag började en ny era. En ny tid där männsikor, jag, tar mig i kragen och rör lite extra på fläsket.
Jag har börjat planera mitt år. 2008 är ändå mitt år och det är nu det allra roligaste sker.



RSS 2.0