Skriver från ipoden

Ja, nu ligger jag i soffan hemma och det ser förhävligt ut här hemma! Kexchoklad överallt, flaskor överallt, pinata överallt och ballonger överallt! Isen i badkaret var smält när vi vaknade i morse. det var coolt med ett helt badkar med is och öl/cider. Tack för igår i alla fall! Bilder kommer så småningom på bloggen och Facebook. Håll ut! Nu till rubriken. Jag skriver från Fredriks iPod just nu, vilket jag tycker är riktigt coolt. Men tänk då på den nya ipad:en! Det ser ut som en jätteipod fast att det är en dator. En sån vore jujävöigt cool att ha! Sitta och skriva på skärmen och glo på film på bussen med den. När jag loggat in på vanliga datorn ska jag lägga in en bild på den. Åh, vill ha!

Går inte att lägga in bilder?

Varför kan jag inte lägga in bilder. Kanske bara är fel på MIn dator men fan vad tråkigt det blir att blogga då. Hartar att läsa bloggar som inte hår någon sammanhörig bild. Jag tycker helt enkelt att det är tråkigt!!!

Grattis Älskling!

Idag fyller babybugaboo 21år!
Jag har ju bakat bullar och de var hårda och torra nu så de måste helt enkelt ätas nybakade. Men han släktningar var här och han fick sammanlagt 950 kronor vilket vi är tacksamma för. Antagligen blir det en extra hårddisk till datorn han köper i födelsedags present.
Nu ska vi snart ut och käka lite på nån restaurang. Hoppas han blir nöjd med en enkel födelsedag.. ;)

Jag gör ett nytt försök!

Igår färgade jag håret.. Idag färgar jag håret igen.
Igår var en katastrof så jag gör om det. Jag är van vid katastrofer. Det här är ju en årlig tradition nu. Postbils gult hår eller orange. Eller brun grönt.. Men nu blr det bara en mörkare blond färg till grunden och sen lite små slingor..
Det kan väl inte gå fel? haha.. Ju mer orolig jag är desto bättre brukar resultatet bli. Kom ihåg det hos frissan. (Detta stämmer inte alltid eftersom du kan vara nervös för att frisören verkar ASDÅLIG.)
Ja så nu får vi se hur det blir.. Läste du gårdagens inlägg så vet du att internet strular så det får bli nån bild inlagd när internet strular runt mindre.
Önska mig lycka till!

Bakat Bullar

Babybugaboo fyller år på lördag. Det gör Gunsan med kom jag på nu!
Ialla fall. Jag och Tove har bakat bullar a la Annastyle. MENE det vart ju inte direkt så gott som annas bullar men dom duger så jag hoppas att ni äter av dom och håller käften om jag bjuder på dom. haha!
Jag slingade håret idag och det blev kaos. KAOS! Kommer ni ihåg postbilsgula frida? Ja nu är det så fast slingat. Så imorn får jag gå och köpa nån fin färg och färga över allt.. Sen kanske slinga lite lite lite i det bara.. för nu vill jag inte visa mig ute. Fy fan för dåligt med cash.
Någon som vill sponsra med ett salongbesök?  Jag behöver hjälp det är jättefullt. Imorn ska jag träffa Susanne ute på stan med. INTE KUL!.
Fan att det blev fult då. Hade jag gått i skolan eller haft ett jobb och gjort det här hade jag nog gråtit huvudet av mig.

Draft: Jan. 26, 2010

Jag är verkligen hungrig nu.
Lite update:

I helgen åkte vi och bowlade. JAG bowlade gratis pga missförstånd.
Eftersom alla kom lite tidigare än mig till bowlingen så hade de redan börjat spela. Så jag gick fram till disken och frågade om jag kunde hyra ett par skor eftersom mitt gäng redan hade börjat spela. Jag betalade en tia och gick bort till gänget. Där frågade jag vem som hade betalat.. svaret jag fick var: -vadå? Fick du inte betala vid disken?
Ja du förstår ju. Jag betalade en tia för skorna. Eller egentligen så betalade Tony skorna. Sen var resten gratis! KANON!
Igår kväll gick jag och la mig när fredrik skulle gå upp. Klockan fem på morgonen. Jag hann precis lägga mig ner och blunda så ringde fredriks väckarklocka. Jag var inte trött så jag tänkte what the hell. Sen gick jag upp och fixade frukost med tända ljus och grejer. Succé! Sen somnade jag och sov till två på dagen. INTE succé.
Jag är jättehungrig nu.
Fredrik och jag tog en fika vid femtiden på Curiosa. Det blev en latte och en vaniljbulle för min del.  Det ända jag ätit idag kan man säga. Vi fikade efter att vi bytte ut den trasiga ljusstaken vi köpte på Cervera i stan. Fick en ny.. Hel. Så nu, om du går förbi vårt sovrum och har lyckan att persiennerna är uppdragna kan du se dom. :)
Nu ska jag käka kycklingsallad vilket känns förbaskat uppskattat.

Mini makeover

Jag hade tråkigt och det hade väl antagligen Alice och Cornelia med så vi lekte lite grann med smink och locktångar. Här är några av resultaten. Ja, jag sminkade och lekte med deras hår. Precis som att ha riktiga Barbiedockor.

Alice FÖRE
EFTER







Vi tog en massa bilder och jag kunde inte låta bli att se likheten mellan Katy Perry, Zooey Deschanel och Alice Dockner.

Ser du någon likhet?



Cornelia FÖRE




EFTER








Det här var bilderna. De är inte photoshopade och vi har inte använt oss av någon foundation eller puder.. Bara lite ögonskugga och rouge. Det gjorde susen.
Rolig dag. Det är exakt såna här dagar man önskade att man vore en riktig fotograf, en riktig makeup artist eller en riktig frisör.



Skapar glädje

Jag har känt skapar glädje hela dagen och nu är klockan försent för att sätta igång och skapa saker. Jag kan ju alltid skissa upp lite grejer jag vill göra och kan göra. Men det är ju inte riktigt samma sak.

Jag skulle vilja sy en ny gardin bara för att prova en idé jag har. Jag vill sy om / sy en klänning och ett linne! Jag vill färga håret och klippa mig! Mera blonda slingor.. Platinablonda slingor. Jag är trött på mitt guldblonda hår! Det känns gult.

Jag skissade ihop lite grejer som jag gillade men inget jag kunde visa. Kameran tog förjävliga kort och när jag provade fredriks kamera dog batteriet. Så det blev inga bilder. Kanske lägger upp bilder på det riktiga resutlatet... tillsammans med skissen. hahahahaa.. Då får vi se om jag målar bättre än jag syr eller syr bättre än jag målar!




En bild från en rolig skapardag med sminkning och fotografering vi gjorde våren 2009.

Ser du vilket djur ska jag föreställa?



Söndagar leder till inspiration

Kom hit för att skriva nått kul men så var min underbara pojkvän inte så jävla underbar. Fan vad sur jag är när han går på automatik och svarar men inte lyssnar. Ska fan inte lyssna på honom heller så får vi se hur det smakar i hans mun! Usch!



Men till det jag ville skriva. :)

Kul att du Sofie ville att jag skulle fixa din blogg också.
Du är inte den första som frågar.
Något lite extra vill man ju göra med sin blogg och lite extra är min specialité eftersom jag absolut inte är något proffs på något sätt. Jag blir oftast mer nöjd med andras blogg än min egen. Det kanske är för att jag inte har något tema eller någon direkt handling i min blogg. Kollar man på andras blogg så handlar de ju om resor, mode, smink, smycken, bebisar. Det är väl det som har slagit igenom. jag skriver om vanliga små saker och uppdaterar inte flera gånger om dagen eller ens varje dag alltid.
Så småningom har jag tänkt att jag skulle vilja blogga lite oftare men just nu har jag inget att skriva om.

Adobe CS4 är där jag gör min och mina vänners header. Det är enklast och roligast så. Jag gör saker jag kan och om jag vill göra nått jag inte kan så finns ju alltid alla fantastiska PSförklaringar på Youtube. Då får man luska ut något kul. Det var så jag lärde mig att göra Poaroidbilder.


Helt okej va?

Jo, jag tänker allt mer på hela min föreagsidé. Det känns verkligen rätt och jag vill bara ta nästa steg nu. Skriva en utförlig affärsidé och hitta rätta medlen för att lyckas! jag längtar tills dagen jag skriver att nu äntligen har jag öppnat mitt eget företag!

 






Tågabos Prins Pluto

Lugn! Det är bara hans namn i stammtavlan.

Nej det är inte min nya hund utan min pojkväns mammas nya hund. En fin liten vit herdehund. Han heter Azko och kommer bli lika stor som en schäfer. Susanne som Fredriks mamma heter har redan en till vit herdehund som heter King och de tävlar i diverse olika tävlingar och jag antar att Azko med ska bli en tävlingshund.

Men visst är han söt!!!
Det är ingen hund för mig eftersom jag inte är någon friluftsmänniska direkt. Jag skulle nog vilja ha en lite dvärg Collie eller nått i den stilen.




Tove på besök

Usch. Alla pratar om att idag är en bra dag.
Jag känner inte av det i alla fall.

Tove kommer hit nu och då kanske det börjar kännas som en bättre dag. Hon brukar liva upp stämningen oavsett hennes eget humör. :D

















Nu sitter jag i den stora gröna soffan och har på mig den stora gröna tröjan som egentligen är fredriks men vi delar lite på den. Skabbtröjan som jag kallar den.

David Guetta dunkar i högtalarna och magen pirrar lite extra just då. Hey hey... Yeah yeah.. Hey hey.. Yeah yeaaaah!
(David Gueta ft. Kid Cudi - Memories)




Eget företag

Jag vill starta eget. Jag ska starta eget. Jag sitter bara fast.
Titta vad jag har skrapat ihop!

Den svart/röda boken och den blå med speedy gonzales på är mina idé böcker och antecknings föcker. Där skriver jag ner något så fort jag undrar över något och så tar jag reda på det och skriver in det. Idéboken ritar och skissar jag upp idéer och fantasier om hur jag vill ha vissa saker. Allt i från möbler till planlösningar och inredning.



Jag har samlat på mig lite broshyer och hemsidor under nått år nu och ändå sitter jag fast. I Veckorevyn skrev dom också om egenföretagare. Det var ju kul för då har jag ännu fler sajter och idéer som jag kan läsa om. 

STARTA FÖRETAG
Information och vägledning från sex myndigheter som hjälper dig att spara tid på vägen till eget företag.

Här står det en hel del intressanta saker. Helt klart värd att ta ett grattisprov från Arbetsförmedlingen.

Några hemsidor som är värda att gå in på när man har funderingar eller frågor om Eget företagande:
Driva-eget.se
StartaEget.se
Drifitig.nu
nyttforetag.se
Almi.se




Just nu har jag en plan. En idé som jag trivs med. Men jag vill egentligen ha hjälp med att hitta rätt väg dit. Det känns inte som att jag sitter i rätt stad just samtidigt som det känns som den allra bästa stan att sitta i för just min idé. jobbigt det är med enrepenöranda!

Ellinor är med i Veckorevyn

Det var inte en slump att jag för första gången på riktigt riktigt länge köpte tidningen Vecorevyn Nr2 2010. Ellinor Åman var ju med i den! Jag vet inte hur det är med er andra men jag njuter verkligen när folk jag känner är med om roliga saker. Jag tar liksom del av det. Vi gick på gymnasiet ihop i tre år och läste Formgivning & Design. Klart vi fortfarande har kontakt! Vi ses väl någon gång i månaden när hon kommer hem från Stockholm.

Ellinor är med på sidorna 4, 24,25 och 28. Vårens vackraste är rubriken. Sminkningen är ju fin, eller hur? Men det är ingen direkt skillnad på Ellinor i tidningen och i verkligheten. Jag tyckte det var tråkigt att hon hade inte hade nedsläppt hår också. Ellinor är så mycket snyggare i verkligheten än så söt som hon är på bilden.








Här är en bild på elli. Man ser visserligen inte allt men hon ser ju kanon ut!




























Ellinor sa att hon kommit med i VRs sminkrepotage genom en tävling men jag tror att dom väljer ut sina vinnare. Hur hade de annars fått en sån variation på sin vinnare.

Topp 3 Bloggarna

Jag tänkte att jag skulle kika in på topp 3 bloggarna.
Okej, Just nu är 1:an FOKI , 2:an KENZA & 3:an FASHIONSTARS.
Jag läser inte andras bloggar lika ofta som jag kanske skulle vilja. Vissa bloggar är som en egen sammansatt tidning med det bästa av allt man vill veta. Jag läser gärna om kändisar och jämför gärna mode bland kändisarna. Hissar och Dissar är alltid kul.

Det jag gillar med FOKIS blogg är den Rosa, fluffiga och roliga känslan man får så fort man ser hennes Header. Jag vill genast ögna igenom hennes blogg och se om jag hittar något intressant.. För mig är det nog hennes bilder som lockar. Hon har aldrig en enda tråkig bild. Stora smycken, mycket rosa och en liten touch av japansk street fashion.



















Kenzas Blogg gillar jag mest. Trots att jag inte gillar hennes nuvarande header. Bilden är kanon men en bättre header, vet jag att hon kan göra. Just nu är hon i Tahiland och jag vill stanna och läsa allt under varje rubrik men även här är det bilderna som lockar mest.

Fashionstars skriver nog om det jag gillar mest. Kändisar. Jag är inte fast på ämnet men jag tycker det är roligare att se deras mode eller läsa om deras familj. Mitt intresse är inte att läsa om ensam mamma till tre barn i Sverige osv. Samma sak där.. Headern drar ner hel bloggen lite men det är bara min smak.













Ja.. Där har vi lite åsikter. JAG. har absolut inte en bättre blogg på något sätt. jag jämför mig inte ens med bloggerskor av så "hög" nivå. Det är bara kul att ibland dela med sig av sina åsikter och det är mina.



Min modell får bli Alice då!

Cornelia är hennes vän, Sofies, modell. Jag paxar Alice! Jag skulle vilja styla och fixa Alice. Hon går ju med på det mesta så det vore ju jättekul!

Skulle lätt vilja fota Alice och Cornelia om Sofie sminkade dom. Det vore en riktigt kul dag. Här är Sofies Blogg, kolla in Cornelias bilder och Sofies helt klart suveräna sminkning.

Bilden på Alice är sedan hemmafesten som slutade på HUGO i lördags kväll. Här kommer lite mer bilder.


Maria och Malin



Krippe, Moa, Fredrik och Maria



Krippe och Moa



Tove, Alice, Linda, Krippe, Maria och Moa.



Alice, Linda och Krippe.


Ja. Alla tiders. Våra fester brukar bli bra. Nästa får bli KANONERS!

Dags för en ny header..

Ett nytt år kräver en ny header. Det blir nog ingen ikväll eftersom klockan redan är kvart i ett. Jag skriver alltid så himla sent på kvällen.

Jag och Fredrik var hos Anna och Martin idag och hälsade på lilla Maximilian. Idag var han vaken när vi kom och fredrik fick såklart hålla den lilla krabaten.


Här hemma var det fest i lördags. Det skulle bli en trevlig hemmafest men det slutade med at alla gick ut ändå. Jag och fredrik kom in på våra fribiljetter och det var tur det! Båda hade glömt leg och hade vi inte stått med några av Hugos stammisar så hade vi nog inte kommit in. Tack o lov! Haha! En riktigt trevlig kväll och jag tackar alla som var där. Ju fler desto roligare.



Det är dags dessutom att jag lägger upp lite bilder. Det var ett tag sen och jag klagar ju på andra om sällan lägger upp en bild so here it goes..


Maximilian och Fredrik. Dags att skaffa egen bebbe??
En liten Lorentz. Fast jag vill ha en flicka.. men jag har inget påtänkt namn.

Nytt år nya möjligheter

Fuck vad dålig uppdatering! Jag är ju ingen toppbloggaerska så vem bryr sig. Men fan vad dåligt. Det finns ju en del som läser min blogg. Det verkar som att jag har 5 trogna läsare haha.

idag har Cornelia och Gabbe varit här och spelat alfapet och druckit kaffe. Jag tyvker det är kul att hitta på nått sånt där ibland. Jag önskar att jag kunde hitta på mer grejer i veckorna med polare. Kanske bjuda på middag. Ha spelkväll eller Vinkväll som Tove och jag ska ha nån gång. Det är så kul att göra något extra.. Precis som Aino hade gjort tills nyår. Det var så läckert! Jättefint dukat bord och jättegod mat. Bäsa nyåret någonsin. Ingen fylla utan bara så jävla trevligt.

Igår var jag hos moa och såg två filmer. Jag gillar henne. Vi har kul ihop. Tycker jaaag. Jag får hitta på nått mer med henne någon dag. Hon är go.

Just det. pengarna rullar in. Inte fort men de rullar i alla fall. Älsklingen har ju jobb och jag aktivitetstöd. Så nu kan jag köpa gymkort och tänka lite mer på mig själv. Målet är ju att må bättre och att skaffa jobb och komma närmare mina mål i livet. De liksom går hand i hand och löser sig själva när de händer.




RSS 2.0