When it happends

Jag är fortfarande i norrköping. Så fort jag kommer hem till mullsjö ska denna blogg uppdateras gärnet bara så att du vet! Jag har massa bilder som ska in och dessutom massa rolig ehh.. info?

Ah, för jag har gjort massor. träffat tove, stött på lisa och ussa på myrorna. :D Mitt favvoställe i heela världen. Mene, jag hittade inget. Tove däremot hittade en riiiktigt fräsig 60-tals kklänning. den var rosa gul och orange. Såg sååå het ut!

Bara för att använda denna blogg rätt måste jag ju säga att lisa har så grymt hår nu när hon gått och grejjat dreads. Du såg toppen ut! Ösnakr ibland att man själv hade modet till det. men vet du vad? jag planerar min egen lilla hårkupp. Vad? nae du, det får du se when it happends!

jag kom, jag sågs, jag åkte.

Jag hälsade faktiskt på fredrik i viken. jag åkte klockan två på alla hjärtansdag och var framme klockan sju. Vill bara inte att han skulle fatta att jag skulle komma, som en överraskning. Det hände än jäkla massa den sagen, men det skriver jag om lite senare.

Nu sitter jag i norrköping. Jag ska åka till mullsjö så fort fredrik fått reda på om han fått en praktikplats där. Skulle vara kul om han fick det. då slipper jag vara ifrån honom så länge + att jag slipper vara ensam. Åker vilken dag som helst till mullsjö, så Tove och Lisa,
en dag på stan, snart? varför inte?

<3<3<3

gullipluffsinuffsande

image50 Gillade du det jag skickade till dig? Jag ville ju bara att du ska veta att jag älskar dig även om vi inte kan vara tillsammans på Alla hjärtans dag. För mig betyder den dagen rätt mycket. Det är typ den tredje vi firar tillsammans, eller ihop, för det här året kommer vi inte vara tillsammans.

När jag var singel, så höll jag på att dö av allt guligullande överallt på alla hjärtans dag. Det var min spritdag. Då jag såg till att ha en vinare eller grogg hemma. För usch vad jag hatade gullipluffsinuffsande. Lägg märke till Hatade.



Idag, åh, vad jag skulle vilja göra en överraskningsmiddag eller bjuda dig på bio eller bara hitta på något ovanligt kul med dig. Och kommer du ihåg muggen som bara skrek fjönstöntmugglove? Jag ÄLSKAR den. För att jag älskar dig.

Synd att vi inte är tillsammans idag. 14/02-2008

Jönköping

image47
Jag har nog aldrig älskat den här staden som jag älskar den idag.
Vet du varför? Jo för att imorn ska jag åka dit. Det betyder bort från mullsjö i några timmar! Åh, första gången som jag på en vecka faktiskt får fixa till mig någolunda för att göra nått. Jag längtar redan och har redan börjat planera min kläder och vilka skor jag ska ha på mig. Och jag måste fixa håret! Shit jag måste färga det!
Ja, jag MÅSTE färga det, det är ju för fan oranget. Det är ju inte så att jag färgar håret varje gång jag åker in till stan inte. ahaha, det vore en syn.

image48
"Dammsugare", "Arrakskaka" el. Punchrulle

Jag var så ivrig om jönköpingsresan att jag glömde säga att jag har städat, tillsammans med momi, hela dagen. Inte nu längre, nu är vi färdiga. Till fredrik: Du skulle se så duktig jag varit! Jag har dammat och dammsugit över allt i de rummen jag städat! du skulle vara stolt och inte hitta en ända list eller kant med damm på. *Klapp på axeln*

Nu var jag duktig!




Faking Fake?

image44
Nicole Scherzinger
Fd, PCD
 
Ipoden här bredvid mig. hörlurarna plugged in. Ni vet hon nicole, fd leadsinger i Pussycat dolls, hennes låt what ever you like på högsta volym. Den här låten är hyffsad. Eller jag gillar beatet här, men det är inte vad jag kan säga om hennes andra låt. Den där urlöjliga Baby Love låten hon gjorde. Gah, snacka om att göra en mesig låt efter att ha gjort så grymma låtar förut. Sånt kan jag bli döförbannad över. Att folk mesar till sig eller faller för hollywoodnojjan.

Likadant med Avril lavigne som var så jäkla noga med att inte använda smink och aldrig färga håret. Titta på henne nu! Blond med maaassa smink. Okej, jag ska inte dissa henne så hårt, jag gillar hennes låtar trots att hon gjort någon jäkla fjortissmörja nu på senaste, "Girlfriend". hennes låt When you're gone är ju en skitbra låt. Likadant med hennes låt Hot som på min personliga lista ligger högt. Visst den låten är mesig för att vara hennes stil också, och låt mig inte börja snacka om hennes gröna korsett hon så snyggt bär upp i den videon. Visst man förändras, men varför så?


image45     image46
Avril Lavigne Hot video.                                     Avril Lavigne "Before"

bara för att jag har fått upp glöden tänkte jag passa på att slänga in lite skitsnack om mig själv.
Visste du att jag har gått ner 20kg och gått upp 14kg och sedan gått ner 4 kg igen på tre år. Snacka om Vikennojja! Eller 20års nojja. jag har dessutom färgat håret kanske 100 gånger under de tre åren. Personlighetsklyvning NEJ DÅ..! Och så mycket skit jag snackar, vaddå, tror du verkligen att jag kommer bli en stor stjärna, som jag säkert ofta säger två-tre gånger om dagen att jag kommer bli? Tror du på allt jag säger? För jag har fått den uppfattningen att alla tror på vad jag säger. Att det jag säger säkert är sant eller i vissa fall lag för att, frida, hon vet. Men hallå, kolla genom den fasaden. Såå jävla cool är hon ju inte. Hon gör ju aldrig något kul längre dessutom.

Oj, där ser du personlighetsklyvning. Jag skriver om mig själv i tredje person. Kanske för att det är lättare att snacka skit om sig själv då. Men i alla fall. Jag vet exakt vad jag vill, eller hur?!
jag skulle vilja att folk som känner mig skriver ner tre ord som beskriver mig. Som de tror jag är. Egentligen. Inte de tankarna du precis fått när du läst det här utan annars. hur är jag? Hur ser du mig?

Gillar du att läsa? Ja då gav jag dig precis en läsorgasm va? För den där skiten var riktigt kul att läsa. Inte kul, kul. Utan, du kunde inte sluta läsa. Du tänker dessutom att jag har tappat förståndet precis. Japp, jag sitter i jävla mullsjö!! Jag gör inte ett skit, jag är en social männsika i ett stängt fängelse. Jag kvävs här!

Planer

Jag gick upp halv fem idag, på eftermidagen. Kul va? Jag har vänt på dygnet. Inte lite heller. Mene jag ska gå och lägga mig snart tänkte jag. imorn ska jag ut och gå långpromenad med pappa igen. Han går till jobbet om nån timme och slutar klockan sex imorn bitti. Yippi. Det är det ända jag ser fram emot just nu. Klockan sex imorn bitti, när vi går ut och går.


Just nu, Ministry of Sound på HÖGSTA volym.... i mina hörlurar. Pappa sover.
Men i alla fall. Idag, Igår, inatt planerade jag min 20 års fest som by the way kommer rocka mitt liv!
Jag har i stort sätt planerat det in i minsta detalj.

  • Var!
  • När!
  • Gäster ca 50 ( som jag redan tänkt på + extras )
  • Musik!
  • Inbjudan!
  • Sovplatser!
  • ALLT!
image43


Du som känner mig undrar säkert redan vad fan jag håller på med. OCH att jag har mycket planer som aldrig blir av eftersom jag är en drömmare. MEN jag har redan ringt och hört om platsen är ledig det datumet jag bestämt mig för! Gaaaah! This is really happening!

Party love frida

Klocakn: 08.16

Jag klarade det!
Eller jag har klarat ett delmål.
Jag är vaken än så länge. Nu är det bara 14timmar kvar innan jag får gå och lägga mig. Yippi!
Jag har varit ute och gått också. från klockan 06.10 till 07.30. Duktigt av mig :D

image41

Klockan: 03.45

Mitt hår ser förjävligt ut. Ja jag är vaken. jag kan inte sova. Tänkte försöka vara vaken tills imorn kväll. tror du jag klarar det? Måste fixa håret imorn. Färga det kanske? Eller bara locka för dagen? Det är ju faktiskt melodifestivalen. Det ända jag har att se fram emot här i mullsjö. Kanske klä upp sig lite, ta ett glas vin och chilla i soffan?

Åh, göra lite räkröra och rostat bröd. Utan kanter. Jo jag äter kanter, men det känns lyxigare. Okej, jag behåller kanterna. Eller va fan NEJ! kanterna ska bort! Imorn är det lyx som gäller. Vitt vin om jag har nått. rött funkar inte för min del. Inte till räkröran. Oj då, veldans vad jag lät kunnig. Det är jag inte. Jag kan inte ett skit om vin. Vaddå sträv, mjuk eller syrlig? Vitt, rött med alkohol? Yes, det är vinet jag ska ha.

Jag har inget liv, någon hjälp mig! jag är så trött på allt. ALLT! Vill bara tjäna pengar, ta körkort, festa, tattuera mig, åka utomlands. om det bara kunde fixa sig för mig. Jag förstår inte vad jag ber om efter som jag är en DOer. Alltså en doer ser till att saker händer och just nu sitter jag bara här och väntar på att något ska ske. Det är så mycket som jag måste göra som jag inte gjort. Så mycket saker jag vill göra men inte kan. jag vill så mycket.

Klockan är mycket. 04.00 nu. har bara gnällt över livet i en kvart. Officiellt i alla fall. Jag är så trött på att vara den folk tror jag är. Jag är så trött på att behöva låtsas att jag trivs, när jag inte alls gör det. Gaah. Se så, le fint. ingen märker nått då. -Frida varför ler du alltid? Varför är du jämt så glad?.. Den som sa det kan ju inte känna mig för fem öre. Alla som känner mig vet att jag verkligen har mina tjuriga stunder. Men det är klart, de känner mig, jag vågar bli arg och sur då. Ledsen också, ibland.

Snackar med en gammal bekant. Det samtalet handlade inte om vad jag trodde det skulle handla om. Intressant men hemligt. Nej inget superduper hemligt, bara saker man inte ska nämna här. Du behöver inte oroa dig. Vi pratade rätt så länge. Om konstiga saker som mitt hår. Vad för frisyr jag skulle passa i och varför vi måste bli vuxna så snabbt. Kul att snacka om.

klockan är nu 04.47. kanske lyckas jag hålla ut. Tänkte gå ut och gå om 1 timme och 10 minuter. det blir nog bra. en morgon promenad.

NY GÄSTBOK!

GÄSTBOK

IamExposed

gästbok.

Till vänster finns en panel med länkar.
Går du till Titeln LÄNKAR och klickar på Gästbok
kommer du direkt till min gästbok.

image40

Lättare att skriva ett meddelande där, än att lämna meddelande bland kommentarer.



Partymood

405922-39 Diamonds are fore ever.

Kollade igenom min ipod idag. Jag gillar ju min shake-ya-ass och nod-ya-head -musik. En av låtarna som fastnade på repeat för några år sedan är "Let me blow your mind"- Eve ft Gwen Stefani. Det är en nod-ya-head-låt. Den funkar än, för mig. Now playing: No hay igual - Nelly Furtado Påminner om Italienresan. Fick låten av Tove på en av Roms innergator.


405922-39
Festa - ett minne blott

31/12-07 - 1/1-08

Sist jag festade firade vi med champagne och raketer. Nyår alltså. Sabina fyllde 20 den 18/1 och då var jag vit. Nykter med andra ord. De bästa med den här riktgt jävla urtråkiga tiden är att när man väl festar nästa gång så ser man själv till att det blir en sån jäkla höjdarkväll! Så känner jag nu. Jag måste fixa en sån jävla höjdarkväll! En sådan som sker max 5 ggr/året. japp jag menar den festen man snackar om i månader efter. Den där festen man svär om när man sitter på en äcklig förfest och går på ett sunkigt hak efteråt. Precis den festen är jag ute efter. Nu behöver jag bara förgylla min idé och festa sönder min lever och mitt hår.


405922-37


Caipirinha
6 cl vodka ½ lime
Sockerlag
krossad is

A dream come true.
Gaah. jag blir helt jäkla salig när jag tänker på det. Ett litet glas, mosade limeskivor, sockerlag + sockerkant på glaset, krossad is och vodka.

Anna: Jag har en explorer vid sängen, bara limen som fattas! Synd!




Jag har partyfjärillar i magen nu. Hjälp mig!




Inte för att du bryr dig.


Jag har faktiskt solat idag igen. Käkat god mat också. Tänkte ta en promenad snart.
Gå en liten bit. Har ingen att gå med bara. Ingen hund heller.

Så jävla surt att bara sitta här helt ovetande om vad man ska göra i livet. Just nu snurrar hela mitt huvud och jag har bara mina drömmar kvar. jobba? måste jag? Jag vill bara jobba om det får mig att nå mina drömmar vilket det säkerligen gör.

jag bara sitter här och inte gör nått. Väntar på beslut, väntar på modet att ringa dit och på intervjuer.
Fy fan vad surt.

nu går jag ut och går. kanske rensar skallen lite då.

Inte för att du bryr dig.

Fejkad lyx

image36Gissa om jag har unnat mig gött gött idag med. Yes det har jag. Sol sol sol fejkad sol. Brännan blir så het, du anar inte. Fast det är ju eb såndär som bara har överdel så jag måste ligga en halvtimme på framsidan och en på baksidan. Helt okej, det innebär ju bara längre tid med fejkad lyx.

På tal om fejk. jag har inte bestämt mig jag skulle ta och köpa det där jäkla clipon håret. Så att jag, om jag vill, kan ha lååång svallande hår. Inte för att mitt hår är särskillt kort nu men ändå. 10 cm längre. gaaah. Alla tjejers dröm nån gång. Eller okej, min dröm.

Idag har jag promenart som en galning. imorse halv sju med pappa. 1h och 45min. Sedan en gång efter middagen. Regnade och det var liiite jobbigt men jag såg ut som ett välklätt miffo och promenerade ändå. Ska skriva in min steg på tappa.se nu.


Ciao ciao




Frida-Fluff

Du undrar varför jag inte plattar mitt hår varje gång efter att jag duschat. Föna mitt hår sedan platta. Bara själva plattandet tar 1h 45min. Lite skillnad från de flesta av mina polare som bara behöver max en halv timme på sig.
 
image33 image36 image35
Okej, okej. Jag har en webcam och jag är inte rädd att använda den.

Rakt hår i alla fall.
Eller fridarakt, alltså så rakt som det går.
Inte illa mot det där jävla burret jag annars brukar ha.
+ att jag säger som sist. Ljuset gör mitt hår gulare än vad det faktiskt är.
Eller det kanske bara ser ut som det glänser i ett väldigt orginellt glödlampeljus?


Okej. Jag har faktiskt hurtat idag. Med rasmus i morse klockan sju. Jag som i vanliga fall inte alls gillar skogspromenader hade det riktigt gött där ute. Han i stort sätt tvingade in mig på ett spår i skogen och där gick vi.
Självklart börjar han prata om Wrong turn. Typiskt rasmus.


Gaah, vad jag är uttråkad. Du kanske tror att jag snackar så mycket om mitt hår bara för DET.
Men så är inte fallet, ända sen jag insåg/accepterade att jag är ensam om att ha sånt här jävla krus-burr-fluff till hår så har jag liksom gjort mig ett namn på det. Frida-Fluff.
Ja, det är la ja det.

FRIDA-FLUFF

Besatt av hår

image27               image28
Samma dag. Två helt olika Jag

Okej mössan. Den är min räddare. Mitt HÅR, ja jag snackar om håre idag igen. Det är vad ska man säga, balnd det värsta jag har varit med om i mina färgningars historia. Det är brunt, rätt så fint. Det är blond, vissa slingor, helt okej. Det är orange, som jag passar sååå bra i. Det är gult vilket är min hatfärg av allt annat när det kommer till hår och TAPETER. SÅ det är en salig bland av färger i mitt hår. Skaffar jag lite gulare och rosa, mycket rosa, ser jag ut som Cindy Lauper i sina bästa dagar.
Yes hennes hår och mitt måste var släkt.
Och vi får inte glömma miss Diana Ross.
Hennes hår och mitt verkar gå hand ihand.

image30                       image29
Diana Ross          och          Cindy Lauper

It's all about the hair!

405922-23
Okej.. ni ser ju. Blond hårbotten och mörkblond/ljusbrun ner mot topparna.
Håret är ljusare än på kortet så, den är ju lite verklighetsförvrängd. men kul hade jag.
har haft mössa på mig hela dagen.

image24

Bara några färgningar kvar så är jag blond igen!

image25
Längtar hit igen!

Steg 1

  • Byta kläder:√ - En fläckig t-shirt jag använt till mina tidigare missöden vid hårfärgning.
  • Paket hårfärg:√ - POLY Palette Intensiv-creme-coloration. Mellanblond.
  • Färdigkammat hår:√ - Genom borstat och uppdelat i åtta delar.
  • Blandat ingredienserna:√ - Yes, helt enligt ordning.
  • Fördelat det jämt över håret:√ - Nja, det kan jag väl inte säga att jag är särskillt duktig på.
  • Väntetid 45min:√ - Snart klar ca 20 minuter kvar.
Skala 1-10 lista
  • Bra hårfärg: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Förväntan: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Förväntat resultat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Bra resultat: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
  • Antal färgningar kvar till nöjd hårfärg: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

    Ja, ni ser ju hur det ligger till.

Procedur. Kodnamn: HÅR

De som känner mig vet mina hår procedurer. Den här bilden är mer än ett år gammal. Men det är precis den hårfärgen jag längtar till. Blond och galen. Visst, brunetter kan ha lika kul men det är inte jag. jag står hellre stämplad som typisk blondin än tråkig brunett. För det är jag. Jag är en TRÅKIG brunett.

405922-22
Det här är jag.
Frida

Steg ett, två och tre uppdateras om några dagar.
CIAO



RSS 2.0