Vettiga saker

Idag har jag använt min telefon till något mer vettigt än
att bara ringa och skriva sms. Idag har jag lyssnat på
radio också! Helt fantastiskt att gå gata upp och gata
ner och tillsammans med P3s radiopratare skratta till
något fånigt skämt dom drar. inte nog med det så var
inte musiken helt kass idag heller. en hel del musik
som jag svor att jag skulle leta upp på Spotify när jag
kom hem. nu sitter jag här och har inte en susning om
 vad det var jag lyssnade på. Eller jag minns den här låten.
 
Boom Boom Pow!

Go morgon people..

nu sitter jag här och det är några minuter kvar tills jag ska ta mitt pick och pack och åka hemåt. Hem till mamma och pappa. Fredrik går och städar i rummet vi sovit i. han är duktig. Ja, nu måste jag nog gå.

back to m-sjö.
catching!

go natt people

tänkte lägga mig och se på tv nu. är jättetrött. :)
Älskar dig Fredrik .. <3

SUNday afternoon

Jag är skyldig Sara Dahlberg en hel del nu! Jag fick sommarjobbet!
Det var hon som tipsade om jobbet, det var hon som höll i min intervju och det var lovande. Dessutom så verkar de vara ett ställe som jag skulle passa bra in på. Så nu blir det att kämpa klart med körkortet fort som fasiken och sedan ge sig av till viken! Jag blev så glad över jobbet att jag glömde fråga vad jag tjänar men det kan jag ju alltid fråga om senare.

I en husvagn på campingen kommer jag att spendera en stor del av min tid när jag inte är hos fredrik och njuter av underbar sol! Jag kan bara säga att det känns som en stor börda lyfts från mina axlar. jag har sökt alla jobb jag kunnat tänka mig och det innebär jobb jag inte velat ha mer än för pengarna men det här jobbet ser jag verkligen fram emot.

Det känns som att jag är skyldig henne en massa nu men jag tänker betala tillbaka det genom att göta mitt allra bästa på jobbet. Kanske bjuda på en grillad köttbit vid husvagnarna i sommar? :D.

Ghiii.. tillbaka i viken och jag ska inte klaga.. det är ett steg närmare självständigheten jag hade. Det är 15 mil närmare än mullsjö-Nkpg till Fredrik. Det känns bra. Nu hinnerj ag kanske söka jobb i stan till hösten.. och sedan insätta mig där.

Yeeehaaw!



Förutom lyckoruset jag har när jag skriver så finns det mycket mer som jag gjort idag. Till exempel åkte jag från en trevlig 20-årsfest klockan halv tio imorse för att kunna åka hem. Duscha och fixa om mig på nytt. Jag sa också till mig själv at du blir ju aldrig bakfull så du behöver inte tänka på det.. Det blev ingen lång natt heller. vi gick nog och la oss vid ett. Men tillbaka till bakfyllan. Jag hade ju glömt bort att jag skulle sitta på bussen som jag spyr av utan nån bakfylla tillsatt. Usch!

Jag överlevde för på bussen fanns Anita. En väldigt kär gammal vän. Vi har inte känt varandra så länge men hon är gammal. haha.. :D. Sen träffade jag Ellinor som bestämt och vi käkade på Melkes som hade renoverat om helt underbar fint. Jag fick inte spykänslan när jag gick inte där längre. Jag käkade dagenefterpizza för 95kr och Elli åt en chokladmousse efterrätt som kostade henne 105kr. Helt sanslöst. men hon njöt av varenda tugga.



Sen hälsa jag på Lisa på ica också. Jättekul att träffa henne igen. för det var verkligen länge sen! Så nu är Tove min underbara lilla rödspätta den ända jag inte träffat!!! Skandal! och jag glömde skriva till henne ikväll. Jag åkte direkt från viken till Fredriks bror o flickvän där vi var större delen v kvällen. Jag såg på när dom flyttade sten och gjorde en liten uteplats i trädgården.




aja. nu sitter jag här och fredrik sover i soffan.<3 kyss till babybugaboo

Gosh..!

hiiii.. okej. Nu ska jag packa en såndär väska igen och fan!. jag vill ju ha med mig alla kläder! För det värsta som finns är att stå 20 mil hemifrån och inse att fan, den där röda toppen hade sett bra ut till det här nu. Fan fan fan!

Jag packar lite som vanligt. varmt, kallt, avslappnat, uppklätt, tusen par skor och sedan en massa andra tillbehör. Ändå slutar det med att jag köper en ny klänning, går i samma shorts om vädret är fint och byter linnen titt som tätt. Ja. Att jag aldrig kan packa rätt saker eller lagom mycket.



Ja. Livet är sjukt underbart nu när Fredrik är back in centrum i mitt liv. Känns skönt att ha tillbaka sin bästis. ^^. Jag tror vi har lärt oss en hel del om saker och ting nu och om vi kan hålla det så här underbart som det är nu så kanske det är vi... längre fram i livet med. Jag hoppas i alla fall.

Så imorn ska jag åka till Nkpg. Sa faktiskt idag till pappa när han frågade -Vad ska du göra imorn? -Jag ska åka hem.
Till vilket hem? haha..! Förresten så har jag en arbetsintervju på söndag, i Valdemarsvik. Sara Dahlberg sa att jag kunde söka jobb "hos henne" och ja! det ledde till en arbetsintervju! Sen får man ju hoppas på det bästa!

Så ja. Är du i Nkpg och vi ska ses kan du ju ringa mig. Så svårt är det inte. :)

To school..

Nu ska jag till körskolan. Nu börjar lektionerna bli tråkiga eftersom jag gjort  mycket på egen hand hemma. idag är det landsväg och jag har ju faktiskt kört en hel del. Vill in i stan. kör MAX två lektioner och sedan skriva/köra upp. SÅ jävla svårt kan det la inte vara!!! :D

Otroligt kul!

Gud vilka nyheter och grejer jag har att berätta den här veckan!!!
Eller okej det är väl EN riktigt MEGA STOR nyhet och resten bara småtrams..



Den STORA MEGA grejen är att det blivit babyvarning i min vänskapskrets! Anna har en bulle i ugnen, ett ägg i boet, ved i brasan!!!  Det är ju helt fantastiskt och jag är SÅ avundsjuk, konstigt nog!
Det hade inte gjort mig något ALLS att vara i den fasen i mitt liv, NU! UNDERBART JU!

Ja och jag har första tjing som förstärkning vid förlossning.. ;). Ifall Martin svimmar liksom. Haha!

Småtramset jag pratade om som egentligen inte alls är småtrams men i jämförelse med Babyn är det. är Mitt och Fredriks stora trädgårdsarbete!















Hahahaha! Japp, inget liv men det här är huset + trädgården.
Nu ser det lite finfinare ut. imorn kommer Dalierna ut i trädgården också. då ser det inte lika tomt ut! Yehaw!
Och ja, det var ett litet helvete att leta sten och lägga sten. Men KUL!

Kanske ska man bli trädgårdsarkitekt i stället?

Vilse i pannkakan

Jag vet inte men jag har inte orkat skriva här. Eller jag har inte känt ett behov av att skriva här på riktigt länge. Jag har varit så upptagen med att inte vara singel längre och utav att oroa mig för framtiden som just nu verkar mörk. Jag har också gått och grubblat över en massa andra saker som jag tycker att en tjej i min ålder inte ska behöva tänka på. Fast egentligen grr nog alla 20-åringar och tänker exakt som jag, Utom ni lyckligt lottade. Jag tänker i alla fall på vart jag ska ta vägen. Vad ska jag jobba med när jag blir stor? vart ska jag bo, i vilken stad? För inte fasiken kan jag bo hemma längre. jag hade ju ett eget liv när jag gick i gymnasiet och bodde ihop med pojkvännen. Nu är mna tillbaka på ruta ett och har inte ens ett sommarjobb. Ja, livet snurrar runt och jag fattar ingenting.

Okej. Virrig och bortkommen. Dags att få saker på rätsidan igen. Eller hur?



RSS 2.0