Lördag

Jag har haft en trevlig helg ;).
Konstig och inte alls vad jag hade tänkt mig, men mycket trevlig.

Jag har tänkt göra mina helger bättre och bättre från och med nu. God jul på mig säger jag bara!

Frida


Ja, fyllt i min tatuering, bytt in min gamla stövlar mot de här. Ett par lägre och MYCKET snyggare. Tagit kort på soluppgången en vacker morgon. Missat bussen men fått skjuts av en annan busschafför till en hållplats för att kliva på rätta busssen, Varit med Berra och Patrik och kollat på asdåliga filmer, varit i skolan och pluggat och pluggat och pluggat.




Imorn ska jag till Therese med Berra och kolla på två fula tjejer som ska tatuera sig. Lite som att gå på zoo. Det är spännande och man vet inte om man ska få klappa eller mata djuren.

På lördags ska Berra och jag till Falköping på fest. Det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Ett helt nytt ställe och massa nytt folk.. och några jag redan träffat förut ;).. men No big hopes..

Helgen

JAPP! idag har jag varit och fyllt i den. på riktigt. :D. Det sved och det brände som tusan. Jag hade handsvett som bara den! Men det gick bra. Det är fan läskigt att tatuera sig. Speciellt när man tror att man skulle kunna göra ett bättre jobb själv. Men det blev nog bra. Tyvärr tror jag att den här tatueringen bara var början till vad jag skulle vilja göra. Fast nästa gång skulle jag i så fall gå till en profisionell tattooverkstad och få den lika fin gjord som Berras senaste.

   

Var hos Rasmus i lördags natt också. Jag kollade på film och hjälpte honom att vinna på alfapet över nätet. Och i Fredags hade jag Felix hemma hos oss. Mamma och pappa gosade typ sönder honom. Berras hund by the way. Helt underbar! På fredag kvällen var jag berra och patrik nere i lägenheten o glodde på asdåliga filmer.. Helgen var helt okej och mysig men det är nästa helg jag längtar till! 

 

Whoho! Bara 5 dagar kvar tills fest.. !

Påfyllnad

Idag var tanken att jag skulle fylla i min tattoo. Jag hoppas vi hinner med det. klockan är bara 16.00 och det börjar redan bli mörkt. riktigt mörkt. Tänkte hoppa i duschen och tävtta mitt grymt otvättade hår och sedan pallra min röv ner till rasmus för att senare träffa berra. Och kanske lyckas jag få med Rasmus ikväll, så kan berra jag rasmus och patrik spela lite kort.. det vore nice.. trevligt.

Trött kväll-trött dag

Jag är trött idag.

Fina dagar

Ibland går det några dagar innan jag hinner skriva igen.

Ikväll var det tänkt att ha en trevlig och lugn filmkväll. Inget särskillt på menyn alltså. MEN så helt plötsligt slår partysuget in och vi flippar ur. Men än så länge är jag lugn. Jag är ännu inte riktgt laddad för fest, men om jag känner mig och berra rätt så blir det fest fest fest ikväll! 

Jaja, lite vin och vips så är jag på topp..


Good day



Woohoo! Helgen var riktigt kul! Jag hade det riktigt nice. Så ska det va! minus lite olyckshändelser. Plus i kanten var +Snälla smickrande komplimanger. +Dansanta killar med gung i sig. +Buggen med Patrik.
Ja, och nästa fest är redan planerad in om två veckor. Och jag vet att jag tjatar, men då kanske jag träffar Sheriff igen. Jag hoppas bara att ( Har han ringt?/Hört av sig? Innebar att han frågade efter mig och inte dig ^^ )

jag blir så glad av dig berra! Jag ser alla killar som spanar in dig hela tiden och du lyckas tydligen se när folk kolla in mig. Det gör mig väldigt glad, för det är väldigt sällan jag ser om nån spanar in mig.. hahaha! tack för en go kväll! Ps. Jag har fortfarande ont i fötterna. haha!


Lääänge sen


Jag rakade bort lite av mitt hår på sidan. Du ser början och slutet till örat.  Men Åh så skönt det var! Och jag klippte upp mitt hår en massa så jag slapp ha det så långt. jag vill verkligen klippa upp det igen men det där på sidan låter jag nog bli.



Kan du stava rett?

Det är så interessant att prata med folket i skolan. Det är människor från alla kulturer och åldrar där.

Idag snackade vi till exempel om att dagens svenskar som vi så fint kallas, stavar sämre än invandrare. Och i tidningen Metro stod det dessutom att "enligt Olle Josephson, chef för statliga Språkrådet, finns inga övertygande undersökningar som visar att vi har blivit sämre på att stava."
Är inte alla nior ett JÄTTEbevis på det? Idag kan ju knappt hälften av alla som går ut nian stava. De blir knappt godkända i svenska.
Jag tror personligen att det beror på att vi använder oss av datorer till allt. Vi förkortar orden när vi "chattar" och mailar. Och skriver vi en uppsats har programmet inbyggt rättstavningsprogram så det är klart att man skiter i att lära sig.

Vad tycker / tror du?

Hittar du alla stavfelen i denna text?

Inom många ommråden är det vicktigt för kariären att kunna stava rett. Arbetsjivaren tycker inte om felstavningar i jobbannsökan. Då kansje du inte ens blir kallad till intervjuv.

Tagit från Metro.se

Echo



Sjukt att jag lyssnar så mycket på Cyndi lauper just nu. Så bra är hon inte. ^^

Idag började dagen med att jag tog fel på tiden och satt utanför tingsrätten i över en timme och väntade på att få komma in. Lurad blev jag av klockan också. Den på tingsrättens framsida. Jag trodde jag var riktigt bakom flötet innan jag insåg att den gick baklänges! Vi var på en rättegång där en kille på 22 år var åtalad för rattfylleri, grovt rattfylleri och narkotikabrott. Han erkände alla brott och blev dömd till rehab. Han hade redan ingått rehab och fick fortsatt tillsyn och behandling.  Det tog ett jäkla tag innan jag insåg att jag träffat den här killen. Domaren berättade om hans bakgrund. -***** har vuxit upp bland droger och alkohol både hos sin avlidna far och hos sin mor som bor i mullsjö. Det gick kalla kårar när jag fatta. I alla fall, han hade självmant lagt in sig på rehab när han krockat med en barnfamilj när han kört alkohol och drog påverkad utan körkort. Jag antar att han blev rädd själv. Så all lycka till honom och hans rehabilitering.

Borsta håret

1 gång i veckan borstar jag ut mitt hår. Idag var det värsta jag varit med om på länge! Jag hade EN jättestor tova i bakhuvudet! Hela "överhåret",om man kan kalla det det, var en ända stor tova! Jag tror att det är dags att klippa mitt hår. faktiskt. Jag har tänkt och tänkt och om jag klipper upp det, som jag alltid tjatar om, så kanske det inte blir lika stora och invecklade tovor. Det blir ju dessutom inte lika mycket och långt hår att styla, om jag nu skulle få för mig att göra det.

Så ja, jag funderar verkligen på att få det klippt. Kikat lite på frissor och den här är ju inte i närheten av vad mitt hår skulle se ut, men det är en aning av det jag vill åstadkomma av klippningen. Inte lika "bolligt" där bak men definitivt en pageaktig frisyr fast med låååångt hår :D.


Blommigt värre

Jag provade lite kläder idag efter skolan. Det kostar inget att prova, som du säkert hört mig säga nån gång om du shoppat med mig. Det blev blommiga tyger och tunikor av alla slag. Det värsta är väl att jag själv tycker att jag ser gravid ut i såna här tunikor. För övrigt blev jag lite kär i denna uppiggning i vår kommande vinter.


Begär

Det kryper i kroppen på mig. Jag vill bara ha mer och mer. Jag vill bara ha och ha. Sjukligt begär jag känner.

jag måste bli ren.

Jag fick fnatt! Jag såg en film som fick mig att inse en massa pinsamma saker. Jag är helt chockad! Helt borta. Mina tankar vandrar och snurrar och är helt.. helt.. borta. Men jag vet exakt vad jag måste göra! Men vart ska jag börja. Eller jag har ju redan börjat lite men nu måste jag ta tag i det. Punkt slut. Inte hålla på att hitta på en massa lögner och en massa ursäkter. Jag måste bli ren!






Bilder från Nkpg.

Först hälsade jag på Sabina som jag inte sett sen, jadu? Trean på gymnasiet?



Hennes helt underbar kattunge som jag avgudade efter mycket om och men.



Sabina Andersson - helt underbar person som borde leva efter sina motton! ;)



Ja och Sabina.


Vi var i en snygg lägenhet.  Jag gillade den gärnet.




Oliver, kex och ost med vin.





Det kom två killar och körde bus eller godis. Tove och Alice var helt i extas! De har aldrig varit med om att någon går bus eller godis eftersom de alltid bott på landet innan. Gulligt värre. Om jag minns rätt blev ni lite tårögda. ^^



Mobilvarning.



poker.



Tove bluffar.



Alice bluffar.



Alfapet, Alive vann! Helt otroligt ovanligt att inte jag vann. Det var nått nytt.. :D



Spela tvspel med yngsta pojken dockner och hans vän.



hans vän.... marcus(????)





Inför halloweenfesten. Tove och Alice!



Ellinor såg avundsjuk ut.. tss nae då. Hon var het.



Hetast var nog ändå Bamse. Jag visade den här bilden och några fler för min mamma. Hon kunde knappt stå upp av så mycket skratt. Hon tyckte du var ursnygg!

Min helg i Norrköping. Helt okej, förmycket vin. Men treeevligt!
Nu ses vi inte fören till jul eller efter jul? Ni är alltid välkomna på en liten roadtrip till mig däremot!

Another Gay movie



En snuskig "Gayparodi" på American Pie. Rolig och väldigt väldigt Väldigt snuskig. Har man inga problem med kärlek på alla håll och kanter och samtidigt kan skojja lite om det, är det här en bra film. Den är dock inget jag rekommenderar att se med dina föräldrar eller småsyskon. Den är väldigt ärlig och eh.. snuskig.

Det jag i alla fall ville komma fram till är puddingen Jonathan Chase. Spelar en av killarna som desperat letar efter en kille att förlora oskulden med. Hans bästa vän är kär i honom och spänningen finns där. Skit samma, Gaah, vad han var snygg!




Ett liv.

Jag ska skriva om allt. Om helgen och om vad som pågår i mitt liv just nu. Men jag orkar inte det nu. Är trött och sliten. Känner mig förvirrad och borttappad igen. Trots att jag börjar få ordning på saker.

Kanske borde jag ta studielån?
Kanske borde jag bo i Jönköping?
Kanske borde jag ha en hobby?
Kanske borde jag träffa nån?
Kanske borde jag ha ett liv?



RSS 2.0