Tove då!

hahaha! jag har glömt P:et i min header! Bra att du läser min blogg och ser såna STORA misstag! Det ska fixas nu!

inget solsken efter regn än så länge

Ja, jag har väl varit deppig och allmänt de senaste sju dagarna. Någon gång vänder väl vinden. Jag kan ju vända på den själv men jag har inte riktigt kraft till det än.
Jag kan ju säga det att jag helst vill undvika att festa och gå på ståhej just nu. Men det låter så himla fånigt när jag tackar nej till saker för att jag VERKLIGEN INTE känner för de. Det är en dålig ursäkt. Men ni som läser det här kan väl försöka att ta mina nej tack på det vänligaste viset ni kan utan att fråga varför.. för jag har inget bra svar till varför jag är anti just nu.
Jag ska försöka hinna med en massa saker nu känns det som och när det bara är halvhjärtat så känner jag mig lite falsk. Jag vill gärna att alla ska ha kul och att alla ska veta att jag bryr mig men JAG vill inte vara med just nu.
Som min kompis Marie brukade säga till sin mamma när hon inte ville leka mer eller inte leka alls.. -Mamma, jag får väl INTE leka lite längre?

Efter regn kommer solsken?

Idag är en sån där dag man inte får låta saker slå ner än. Man får inte låta andra människor göra en illa.
Idag tänkte jag leka lite här hemma. Kanske bjuda hit Tove att leka lite med mig. Det vore kul. Plus att jag får en bra anledning att piffa upp mig! För det gör jag inte för katternas skull hahaha!

Vill tacka Cornelias mamma som kom förbi förut och hälsade på katterna ockå. Väldigt tacksam!

Håll tummarna!

Fegisar

Ibland undrar jag inte om folk sätter käppar i andras hjul för att göra det lätt för sig själv. Jag kallar dom fegisar.

Det är löjligt att man inte har hjärta till att göra sitt bästa för att andra ska få en chans på något i livet. Istället för att bara säga nej för att underlätta för sig själv och dessutom ha en massa LÖJLIGA ursäkter. Jag är så förbannad så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Förhoppningsvis kan vi ta bort de där käpparna från vårt hjul och trycka upp det i en viss persons röv. Are you with me?

För JAG ska i alla fall inte ge upp! Jävla... .sgmkdf..as.hgasdgh..asfhg...zhhjyukilöyrd!!!!!!!!


Satt uppe lite för sent

Fredrik ligger i soffan och over med katterna, jag tror han precis vaknade. Fasiken. Måste dra med honom in i sängen. Katterna kommer ligga och sova på mig som vanligt. Typiskt.

Imorn ska jag till Media Markt med Moa. Were going computershopping. Yeehaw!
 Aja, god natt people!

Kattifnatt

Nu är dom här!!

She wants to Move!


Jag har inte kunnat låta bli att dansa!
Idag är sån där fantastisk dag! All musik får mig att dansa. Här är en höftdiggare.. höger vänster, höger vänster...


Oh my gooosh!

Idag, Imorn. Ja jag hoppas att det här går vägen. Det är något jag verkligen vill! So What om jag "missar" min första sommar i Norrköping. Jag lär ju få HUR MYCKET SOM HELST om allt går som jag vill att det ska!
Fy faaaaaaan! Shit! Gaaaaaah! Ja men jag skriver väl imorn igen antar jag. Så får vi se om jag gått vidare.

Dagens Påhitt

Idag tänkte jag ta mitt gamla fula linne som jag spillde nagellack på första dagen jag hade på mig det och måla ett eget tröjtryck. Iiiinget konstigt aaaalls . Lite tygfärg, en pensel och lite fantasi gör susen. Vi får väl se om det blev något värt att lägga in en bild på.
Until Later, Have a nice day!

Ny header, igen

Vad tycks? Den duger. jag kan aldrig bestämma mig.
Jag ha köpt de där gardinhängarna och krukorna. Så nu är palmerna omplanterade och gardinerna i köket hänger där de ska! Nu slipper jag gå och irritera mig på det. Nu finns det andra småsaker att koncentrera sig på. Till exempel att viss krukor inte passar in eller att vi inte har satt upp den andra nya hyllan än.
men men, klockan är kvart i fyra nu, dags att gå och lägga sig. (Kunde inte sova, huvudet snurrar med för mycket ideer.)

Måste höra av mig..

Mitt internet hoppar av och på hela tiden! Så när jag sitter och planerar Toves Superultimata födelsedagspresent så slutar allt plötsligt att funka! Tur att jag inte är så himla lätt irriterad idag då.
Jag har tänkt på en hel del saker. Jag har haft så himla mycket för mig, vilket jag inte är van vid, så jag har inte tänk på något annat än det jag gjort. NU däremot när jag har mer tid har jag kommit på att jag och Fredrik inte har varit hos Malin än vilket är oförlåtligt. Dags att ta tag i det där! Plus att moa hörde av sig för ett tag sen och ville träffas och det har också skjutits upp. Så nu måste jag ringa henne så att hon vet att jag fortfarande gillar henne hhaha! För det är klart att jag vill ses!
Ja, sen måste jag ju slå en pling till Anna! Hennes Maximilian växer ju så att det knakar så jag går ju miste om en massa om jag inte hänger med i farten.
Jag måste ringa till Berra igen för hon ska komma upp hit nån gång! Det är på tiden och nu när vädret är så underbart är det ju ännu trevligare att ta med någon som inte vart i stan tidigare!
Jag måste skicka in ett papper till Arbetsförmedlingen imorn med. Sånt där är superviktigt!
ja, en himla massa måsten, men det är ju värt att ta tag i menar jag. :D

Lördagnatt

Klockan pekar nu på tio i ett vilket inte är särskilt sent en lördagskväll när man festar till det. Vi är sen en halvtimme hemkomna från G & C. Jag hade jättekul med en massa sexsnack och fototagning av Lisa. Det var trevlig och dessutom rätt skönt att gå hem i stället för ut. Så nu har Fredrik somnat på soffan så jag ska släpa med honom in till sängen så att han kanske sover lite goare.
Frida <3 Tove
God natt party people!

Glad Påsk eller kanske Glad Lördag

Igår lagade jag Janssons frestelse och så åt vi påskmat hos Cornelia och Gabriel. Deras lägenhet börjar bli riktigt snygg! Det är väl småsaker som behövs men det kommer automatsikt att fixa sig. I går åkte vi och köpte ljus till deras vardagsrum vilket gjorde det mysigare än mysigast!!!

Idag åt vi jansson igen med lite köttbullar, ägghalvor och sill. Så himla gott!




Det jag ville berätta var att nu ÄNTLIGEN har vi satt upp de nya gardinerna MEN jag behöver köpa såna där skenor man hänger på gardinstången!

För att gardinen inte går att hänga där jag vill ha den på stången. Den är antingen utanför fönstret eller allt för långt innanför. SÅ gardinskenan löser mitt problem och då kan jag hänga den mittimellan!


Så här ser det ut hittills i alla fall.



Om nån timme ska vi till Cornelia och Gabbe för lite öl och cider drickande för att liksom viga in lägenheten kan man säga. Så nu måste jag fixa mig lite. Så att jag nte ser ut som gårdsplanen själv.

Over and Out!

Man tager vad man haver och blandar det med nytt!



Expedit hyllan och Lack hyllan är ny. En till Lack hylla ska senare upp. Sen har vi ställt sofforna i ett L nu. Så nu kan ni inte klaga på att tvn är för långt bort, för nu är den närmare. En bra början på ett bra vardagsrum.

Fredrik sätter upp nya lampan i köket också. Imorn blir det at fålla och sy gardinerna till köket.

Vilken underbar vecka!


ny lampa


IKEA

Idag har jag varit på Ikea med Susanne, Marianne och Beatrice. Fredriks mamma, mormor och syster.  Haha ni skulle sett listan! Uträknad till minsta detalj.


2st krukor
2st burkar
Tyg till Gardiner
Lampa + tillbehör
2st Väggyllor
1st Hylla Expedit
100st Värmeljus
Ben till hyllan



Inte mycket kan tyckas men när man har en plan på vad man ska köpa och ska följa den, så blir gången genom Ikea både lång och väldigt lockande! Roligast vore att ha 100.000 och bara shoppa loss! Haha!



Men som listan följer var också köpet.
Nu tänkte jag sätta ihop hyllan och få undan prylarna som stod i den numera sålda vita hyllan. Önska mig lycka till! ;)







HOFFMAESTRO - Koncert på flygeln

Carpe Diem, Seize the day
Tove D vann två biljetter på radion East Fm så vi gick gratis på Hoffmaestro igår kväll. Jag hade jättekul och tyckte om musiken! Det var jättekul. Musiken var absolut bättre live och jag gillar deras lugna musik bäst. Låten So do you (Slimi Jimi Bubby Boy) är riktigt nice.
Efter att ha stått långt fram och hoppat ett tag gick vi bort till baren och tog en cider. Tänkte att jag kunde ta några bildbevis.



RSS 2.0