Jobbintervju

image140Yes, då var det dags. Klockan 12.39 går tåget mot habo. Den är framme klockan 13.00 och då har jag en timme på mig att hitta till rätt plats. Låter bra va? Jag har Helens nummer (henne jag ska träffa) och jag har Habos växels nummer. Japp, allt är klart. ska bara packa väskan för att direkt efter intervjun åker momi papi och jag till sommarstugan i Vimmerby. Aww. Härligt.
Arbetsintervjuer brukar gå rätt så bra va? Jag har aldrig varit på en sån där intervju där det står flera på rad och man blir inskickad till en kontor som om man skulle till rektorn när man var en badass. Jag har bara varit på sköna lättsamma arbetsintervjuer och det är skönt.

Yes nu ska jag packa lite och så duscha och fixa mig i ordning. Vill ju inte se nyvaken ut på intervjun. Önska mig lycka till!


Babybugaboo to Paris

image139Idag åkte Fredrik till Paris. Jag är så avundsjuk. Kanske inte på Parisresan utan bara själva resebiten. Jag vill också åka iväg. Fast längre än en vecka. Försvinna till en tropisk plats och njuta av lugnet och solen. Jag hoppas fredrik och klassen får en toppen vecka i Frankrike och att han inte glömmer min sjal och mitt vykort.

XOX Frida

Mösspåtagning 28:e Maj

Min dag började med att jag vaknade klockan 12.oo fixade i ordning mig och gick ner till mösspåtagningen som började klockan tre på parbankstorget.
(Fler bilder från mösspåtagningen kommer.)
     
     
Sedan gick jag och Cornelia till ica och köpte frukt medans grabbarna grus gick in på systemet och köpte cider. Sedan gick vi hem till Garbriel och satte oss i hand härliga trädgård. Där drack vi cider och såg på när Gabriels lillebor och lillasyster spenag omkring och lattjade. Det var jag , Cornelia gabriel och Kristoffer. Sedan kom louise och Fredrik  <3.
     
Sen kom emelie också. Och sedan Madde, Lina och johanna. Det var roooligt. Jaaa.
     
Jag försökte ta flera kort på Lina när hon fick sitt hår flätat men hon blundade på alla!
 
Jessie var där också såklart.
hon ville inte vara med på bild men hon fastnade ändå.


 
Okej, klockan tio i åtta försvann allt folk som skulle på middag nere på davidsson. Kvar blev jag, Jessie, Gabriel och Kristoffer. Vi gick ner till Melkes klockan kvart över åtta och delade på två pizzor i stället. 300kr på tvårätters middag på davidsson var inget för mig. En halv pizza blev bra. Japp, där satt vi i ett hörn. Gabriel och kristoffer rökte cigaretter och ett gäng pollacker käkade säkert det dubbla av vad en normal männsika äter för de hade säkert 20 tallrikar mat på sitt bord. Japp och feta var dom.
Okej, klockan närmade sig party och jag hade druckit fem cider två rosa pantern och vi gicköver till davidsson för att hälsa på det lilla tvårättersmiddags gänget.
Hej hej sa jag. sen festade vi hela natten lång.

okej, inte riktigt så var det. Jag sa hej hej. snackade runt lite, bjöd danne på en öl för att han skulle vara med och bowla vilket han var sen. Japp och vi bowlade. jag och Carl utsåg oss själva till vinnare fast jag tror Tobbe fick bäst poäng.

ja, jag har ju bilder på dom också fast de är supermörka så jag skiter i det.
Trevligt var det. tack för en go kväll..

På stan med tove

image92 åh tove vad jag är glad att jag har dig. Det låter klyschigt men jag menar det. Du får mina tankar att bli lite bättre och lite sundare. Jag ser fram emot inbjudan till möhippan och bröllopet och till babyshowern också såklart! Det kanske dröjer ett litet tag till men ändå. jag längtar!

Idag handlade jag ett par svarta tights för det behövde jag verkligen. sedan köpte jag tre par som jag nu i efterhand är väldigt nöjda med. Jag stod och velade ett bra tag där inne på affären kan jag säga. men det slutade med ett par låga pumps och två par sandaler som var lite gulliga. likadana fast svarta och silvriga.

japp. jag gjorde av med n femhundring i alla fall. det känns skönt eftersom plånkan precis fyllts på. :D

panik&ångest-attack

image123Jag känner mig snurrig, yr och illamående. Pulsen dunkar fort som tusan och jag tappar snart fattningen.
nyss var jag stressad och orolig över att jag inte hade sommarjobb och nu när jag äntligen fått en arbetsintervju tappar jag kontrollen och går nästan in i väggen. Den 29:e avslutar jag mitt jobb som promotor på Carl Malmsten hanverksgymnasium i valdemarsvik och den 30:e ska jag på jobbintervju i habo. som ligger ca 25 mil från valdemarsvik.
Får jag jobbet så vet jag inte hur mitt schema ser ut och den 12:e juni tar ju fredrik studenten och då ska jag ju vara där. Den 28:e-30:e flyttar jag ur min lägenhet. Det är några dagar där.

Får jag jobbet blir jag vårdbiträde i sommar igen. Okej Callie är doktor men jag får bära lika snygg outfit som hon då.


Men jag tänkte så här. (frida, alltid med en lösning i bakfickan.) Jag börjar jobba i habo den 16:e juni för då hinner jag packa och gratta fredrik en massa. Sedan om jag jobbar under flytthelgen så får jag byta dagar med någon jag jobbar ihop med eller helt enkelt ta ledigt. för jag måste ju flytta.

Okej magknip, halsbärnna och fortfarande yr. men det löser sig. det sa i alla fall loise till mig.

Fan!! kom ju på att jag ska ställa upp på karnebåt också. men som Mimmi sa, vi får se till att få hit dig från vart du än är. jag hoppas verkligen att hon står vid sitt ord.

Panik...!

Ugläähh!!

Usch vilken dag. det började precis regna och som om mitt hår inte kan bli afromaniackrulligt. Blä för idag och blä för allt just nu. Jag är inte alls på topp. Får alltid en sån här jävla svacka minst varannan månad nu för tiden. så jäkla lamt tråkigt. Nått mer som är väldigt irreterande är att jag fått nått jävla ticks i ögonlocket på vänster sida. Ja du säger att det händer dig med men jag får det med en timmes jämna mellan rum. Har haft det i snart två veckor. jävla ögonlock!!

Och som om livet inte kunde bli värre så har jag precis betalat ränkningar. Ja alldeles försent men är det gjort. så nu har jag inga pengar kvar typ. det suger fiiiiiiitta. ursäkta mitt pms-lack så in i helvete-språk. Men jag får snart mera pengar. snart får jag ju faktiskt tillbaka pengar från fredrik, louisa och viktor. + att jag får lööööön!!

Okej lite sunshine blev det här nu. menee nu försvann det igen. Ska ju betala sluthyra nästa månad och det känns sissodär. 



Flyttar ju faktiskt 30:e Juni. japp, med alla möbler och allt pick och pack. Låter skönt men lite sjukt eftersom jag inte skaffat nått sommarjobb än. eller rättare sagt inte fått nått än. Men jag ska söka som en dåre nu tänkt jag. annars blir det att klippa gräs heela sommaren.. :S 

en dag med cornelia och gabriel

Det började med en promenad till ica och på vägen hem träffade vi Cornelia och gabriel. kvällen innan hade vi var i skeppsgården som ni säkert läst. och min underbart sköna skrapsår såg nu lite infekterade och äckliga ut. men det gjord det samma.

Cornelia och gabriel hade lämnat bilen uppe hos oss så vi gick hem till oss. Där åt vi korven vi hade tänkt grilla dagen innan. vilket vi inte gjorde. Gabriel gjorde ett utmärkt jobb med korven. det verkade som att han blev förvånad över hur snabbt det gick att steka korv i olja. haha. skit samma. gott var det. Sen av någon anledning fick vi för oss att vi ville bada och klockan var nu säkert två. Vi tog med oss handduk och jag sa tydligt att jag bara skulle doppa benen och inget mer eftersom jag hade sår på ben och arm.

       

i alla fall ut till fyrudden där vi tänkte äta glass eftersom tydligen, var det ingen som ville bada. När vi är där ute, var det stängt så vi satsade på gryts camping som ochså var stängt. Gabriel som vid det här laget bara ville ha glass och tuta på golfare bestämde att vi skulle åka tillbaka till viken för att köpa glassen där stannade, som ett sista försök, vid gryts inärbutik som också stänger tre. Japp, raka vägen till viken blev det. där köpte vi glass och kladdkaka ochsatte oss vid hamnen.  sen gjorde vi nog inte mycket mer..

       
       

     




e fin fin mat som var såååå god! Tzatzikin vi gjorde, guuu. den var såå god!

image122


fest

Vi skulle spela brännboll men det gick knappt för jag hittade inte mitt brännbollsrack och vi hade ingen boll. Men jag och Cornelia gick en runda för att leta boll och rack och hittade till slut en boll. Sedan gick vi in i vårt kära förråd som är fullproppat och tog ett gammalt järnrör som vi haft till duschdrapperiet. Sedan gick vi alla sju ut på en gammal spellan på norrbacka och spelade brännboll. Cornelia stod med en cigg i munnen en cider i handen och skulle skjuta iväg bollen. det gick bra för hennes lag. de vann. 

Sen i alla fall så åkte vi ut till skeppsgården. Fråga mig inte vart det ligger men långt ut på vischan mot västerviks hållet. Fick skjuts av madde som går i samma klass som Gabriel. (Cornelias kille) jag hade förresten fått i mig väldig mycket vin och hade precis fått ta smällen för det. Kommer fram efter säkert 45 minuter i bieln till en liten stuga. Jag och cornelia går och "pudrar näsan" vid en buske och då kommer lisa springandes mot oss. HEJ..HEEEJ!! skriker hon och jag antar än idag att hon blev glad att vi kom.

   
Tog lite badass bilder med min NOGOODMOBILECAM.

och för att göra en rolig historia kort och meningslös. 
Jag blev fullare, satte mig vid en lite stuga några meter från huset.
Satt.. nyktrade väldigt lite till. Fredrik hämtde mig, drog ner mig i en backe.
jag skrapade upp armen och benet. satte mig i bilen åkte hem. sen sov jag.

( Ja, jag hoppade över små smaskiga detaljer. men de som bör veta vad som egntligen hände, de vet det redan. )



  

French maid

 French Maid. Jepp, det ska jag vara på Maskeraden vi ska ha. Kläderna kommer vara ungefär som på bilden här. Kul va? Jag gillar maskerader. och Halloween. Det är så coolt med alla männsikor som spökar ut sig och klär ut sig. Spelar ut sina fantasier. haha kanske inte riktigt. Men ungefär. Då kan du ju dra slutsatsen att en franska piga är min fantasi. hahahahaha!

snabbinfo

JA, jag skriver inte så ofta längre vilket är synd.
Men snabb info då.

Jag tränade förra veckan och fick välrdens träningsvärk så att jag inte kunde gå på flera dagar.
Festade i helgen och drack för mycket. fredrik drog omkull mig på festen så att jag fick skrapsår på armen och benet. inte to nice. Idag är det tisdag och jag gör ingenting. Planerar till maskeraddiscot som ska vara på garveriet nästa fredag. Måste göra mer reklam för disco och planera mer på riktigt nu! 

ja så ligger det till.  

på uppdrag

Jag har fått min titel.  Jag är en Promotor. Jag jobbar på Carl Malmsten Hantverksgymnasium i Valemarsvik. Just nu har jag fått i uppdrag att designa en skylt som kommer att visas någonstanns på vägen till västervik. En reklamskylt/informationskylt om linjerna på CM. hmm inte lätt att hitta på nått kort informativt där inte men jag tror jag fick till det.

Design & Fromgivning
För dig som gillar utmaningar och att arbeta i olika material.
En gymnasielinje med många möjligheter.

Möbelhantverk
För dig som vill arbeta i trä och lära dig möbelhantverk från grunden.
En gymnasielinje med ljus yrkesframtid.

det låter la bra?

Ja, sen hr jag inte mycket mer att göra vilket känns jäkla jobbigt.
jo just det jag ska fixa en utställning till tindered. Mene, vi får se hur det blir med den saken.




RSS 2.0