Tack gode gud för kredit!

Nu är klockan halv åtta och vi skulle ha åkt till sverige för en halvtimme sen.
Daniel är inte riktigt färdig med allt han skulle fixa, och inte jag heller för den delen.
Har en hel lista med grejer jag ska inhandla för festen.
tack gode gud att allt med ljus och ljud har fixat sig.
japp, den här festen kommer att gå på min kredit, så tack gode gud för kredit.

Jag åker i alla fall ikväll till Sverige så vill någon få tag på mig, ring mig!

Thailand

Oh, tänk att min första thailändska mat skulle ätas i Norge! Ikväll har vi varit på en riktigt cool restaurang. Man gick ner i typ en källare som var helt inredd efter Thailands alla skrönor. Neonljus och mycket fäger, bambu. När vi kommer in fr vi en litet bord som är byggt av två stora plankor. Runt omkring oss är det babu och mer neonfärger och dukar överallt. Sen när vi sitter där, så helt plötsligt stängs musik och ljus av. och så blir det mörkt och det börjar åska och blixtra där inne på restaurangen!!! De hade till och med inspelat regn!! haha , så det var precis som i Thailand, Att det helt plötsligt bara kommer en skur och sen är det över. Så ikväll var en helt underbar kväll. Mycket varm!
Så nu ska jag bada pool och sedan sova.

Go natt!

Hot day

Ja, idag har varit en helt underbart varm Dag. Jag har solat och badat hela morgonen!
och sen jobbat, Sålt lite Woolite. Idag gick det riktigt bra! 20 flaskor sålda, Jag och charlotte.

Ja, och idag känns det som en toppen dag när det gäller 20årsfesten!
känns som om allt har löst sig och som att det kommer bli en toppen fest!
Jag kan inte släppa det..

Folk som campar på åkern, bra musik, mycket folk, korvgrillning, folk som dansar, folk som hånglar!
haha, helt underbart!


Oslo



Det hær ær vad jag ser som ni inte ser nær jag tar kort med min mobil.
Det hær ændå långt ifrån kænslan man får av en så hær underbar himmel.
Men jag lyckades fånga lite av det dær underbara månskenet.


NØTTEFABRIKKEN

Ont i magen. Jag har ætit nøtter. Har massor kvar. Gahh. Det ær nu man kæmpar mellan ont i magen och  godissuget trots magont. Gaah, jag tror magonten øvervinner suget. Mm, det øvervinner.

Nu snackar jag lite med Fredrik. Vi småtjaffsar fortfarande.. kanske inte lika gulligt længre haha.. Men han ær go. Jag gillar honom.

Nu ska jag sætta mig med en filt o kaffe latte o lyssna lite på Oslo.

Sola, bada träna, bada

Japp, min dag i en helhet. Sola, bada träna bada. Och duscha nu då. Ska gå och titta på lägenheten på torsdag, Det känns gött. Yes, och på Torsdag ska jag jobba med ja, fan! Det hade jag ju glömt, då kan jag ju inte kolla lägenheten. Fan!

Lägenhets sökande

Lägenheten


Boyta:40m²
Antal rum:2 sovrum 1 kök
Våning: 8
Hyra: 5500kr/månad+ström
Deposition: 10.000kr

Möblerat
ballkong/terrasse
garage/P-plats
Hiss
Tvättrum
KabelTV
Bredbandsanknytning

Jag bor vid knopp 1 och denna lägenheten är vid knopp två.
Inte alls långt ifrån varandra. gaaaaah!

Söndag

För varje dag som går blir jag bara mer partysugen! Idag regnar det gärnet här och det stör mig inte för fem öre! Jag är så LADDAD att jag vet inte in eller ut! Det blir inte bättre av att daniel i minst fyra timmar per dag de senaste dagarna spelat grymt bra musik och övar. Nu har jag precis snackat med Linn. Det är tjejen som jag, festmässigt ser mig som jämlik. Vi är väldigt olika och hon är en toppen tjej! Men när det kommer til fest känns det som att jag vet vad jag ska göra för att det ska bli en toppen fest med henne! 

 

IDAG lördag



Jobbat idag. Så här ser det ut. Jag står där och idag stod jag ensam. I vanliga fall brukar vi få sålt 18 flaskor Woolite när vi står två och idag fick jag sålt 14 SJÄLV! Klapp på axeln!



Daniel sitter och spelar lite. Han övar för fullt. Nu när han öppnar sitt företag kommer han att trolla och vara dörrvakt och spela som DJ på olika nattklubbar runt om i Norge. Just nu i Oslo. Det är riktigt coolt. Han har fixat musik till min fest. Äkta Frida musik. House med morderna och igenkännliga remixer.

Hårdag

Håret blev SÅ bra! Färgen är nog den bästa jag någonsin haft och frisyren, ja, jag har inte bestämt mig för om jag vill klippa lite till. Det är fortfarande frida fluff fast med stil. men lite mindre fluff vore nog nice. Lägger inte upp någon bild. Känns som om jag vill visa det på 20års festen. Men snyggt blev det!!

klipp klipp

Idag åker håret AV!! Nae skojja. Idag ska jag klippa mig. Fixa en fräsig frilla tills 20års festen. Du anar inte vad jag ser framemot den här festen. Jag tror att det kommer till att bli en av de roligaste helt galnaste fester jag någonsin kommer till o annordna. Den som missar det här kan jag bara säga synd om dig eller förlåt att jag inte bjudit dig. jag hoppas att så många som möjligt kan komma. Än så länge är vi 20 personer anmält, och jag väntar fortfarande på partyprissarna från viken att svara. Det vore inte världens bästa fest utan dom, bara världen fest!
Så imorn, klipps Party frillan. Jag hari nte besämt om jag ska ge folk ett smakprov eller bara överraska er alla som kommer till festen. Big changes are about to happend. Eller vad säger du, tove?

Bartender

Daniel började städa som en idiot här förut idag. Jag hajjade inte varför men så sa han att en snubbe skulle komma hit. Jag tyckte det var coolt att berätta för att han är Norges bästa bartender. Jag tog en tjuvkort på honom feg och dryyg som jag är. haha, då har man träffat Norges bästa bartender. Så himla knäpp jag är, jag tycker typ allt som händer runt omkring mig är coolt, men jag är ju inte riktigt med på allt. Jag är mer en bakgrundsperson som på film. haha..

Kortet är så fånigt att jag inte ens lägger upp det.



Ikea

   
IKVÄLL HAR JAG VARIT PÅ IKEA. DE STÄNGER KLOCKAN 23.00 HÄR. VILKET ÄR SJUKT! VI KÖPTE EN STOR VÄXT OCH LITE MATTOR OCH ANDRA SMÅPRYLAR TILL DEN SÅ UPPPIFFADE BALLKONGEN. MEN DET VI ÅKTE UT FÖR ATT GÖRA VAR ATT KÖPA GREJER TILL MIN 20 ÅRS FEST. LITE SUGRÖR OCH SERVETTER. NÅGRA GOTT LUKTANDE LJUS. OCH TYG. OCH DET ÄR DÄR HELA DEN HELT UNDERBARA HISTORIEN TAR FART. DET BILLIGASTE TYGET JAG KUNDE HITTA VAR 15:-/M OCH JAG SKULLE HA MYCKET SÅ DET SKULLE KOSTA MIG 1050:- RÄKNADE DANIEL UT. VÄL I KASSAN MÄRKTE JAG ATT NÅTT INTE STÄMDE MEN OÄRLIG SOM JAG ÄR STRUNTADE JAG I DET. SEN SÅG JAG PÅ KVITTOT ATT KASSÖRSKAN HADE TAGIT BETALT FÖR 2M. ALLTSÅ 30:-. HAHA! GISSA OM JAG GICK DÄRIFRÅN SNABBAST MÖJLIGT UTAN ATT VERKA UNDERLIG. HAHA JAG BETALADE 120:- SAMMANLAGT FÖR NÅGOT SOM HADE KOSTAT MIG 1140:-!!!!

HIHI! NU SKA JAG SPENDERA DEN TUSENLAPPEN PÅ MITT HÅR I STÄLLET!!!!


Bad hairday

Checka in frissan. Ser ni vågorna och lockarna och det burriga och det surriga. Usch, idag är ingen bra hårdag. Men det gör inget ör mitt humör är på tipptop i alla fall. Så det är luugnt. Idag tänkte jag äta nått gott, men jag vet inte vad. Funderar på Linssoppa, det har vi allt till här hemma. Mmm.. Eller så dricker jag några koppar kaffe latte i stället. Eller inte i stället men just nu. Så slipper jag eftermiddagshungern. Opps, såg att klockan var fem över halv sju, ehe. Okej, kanske ska äta nått nu då. 
Ciao Puss kram Ciao


Tråkig dag

Idag är det 18 grader ute och det regnar. Hela altanen är dyngsur och jag tror att vi har tvätt som hänger där ute tyvärr. Ingen bra dag. Idag är allt jobbigt, Idag vill jag bara sova eller träffa tove. men det går ju inte. Inte på ett bra tag. Och jag får inte tag i alla jag vill bjuda till min 20års fest. Så det är på bristningsgränsen till en SKITdag! Idag skulle jag behöva lite glada och goda nyheter. Kanske en kaffelatte och lite telefonpussar och kramar från, ja i stort sätt vem som helst.

The wedding singer

Svt 1, ikväll visade de The Wedding singer. Filmen med Adam Sandler och Drew Barrymore. Helt underbar film från nittiotalet. Hans fula hockeyfrilla och hennes väldigt österrikiska fjong hår. Men filmen är löjligt bra, LÖJLIGT bra.

Tooday



Just det. Jag trodde att man skulle vara vänner med alla sina vänner för alltid.
Men vissa måste man bara släppa när de halkar efter.
Och vissa de släpper taget för att inte sinka vänskapen.
Ja, jag släpper när jag blir plågan, men jag sinkar aldrig efter.




Idag var en konstig dag. Jag har inte jobbat utan Varit på jobbintervju. Jag fick jobbet. Såklart :). Ja och nu är det bara två dagar kvar tills jag får reda på om jag får det "riktiga" jobbet.

Hihi. Badade i poolen idag. Checka toppen. Köpte ny idag. Nu äntligen kan jag sola utan att få en massa fula linjer!!! Och visst ser håret ljust ut. :D Nööjd. Nej, har inte färgat det.

nice day too


Nyinköpt Pool från Toys'R'us! Åsa och Daniel fixade det mesta.
Jag hjäpte till att slå ner all lös spik som var i golvet.
Inte så bra när man skaffar Pool.
Men det gick fint.

 
Ballkongen blev helt annorlunda när vi flyttade om.
Det ser så ofixat lyxigt ut. Eftersom Daniel inte äger lägenheten utan bara hyr,
har han bestämt sig att inte lägga några pengar på den fasta grunden.
Om vi fick måla om räcket och måla golvet så skulle
Ballkongen se ut som en halv miljon.
Gasvärmarna och bordet och Poolen. De ser så fattigt lyxigt ut.





Premiärdoppet gjordes av Mrs Duck and Jr Duckling.
Daniel var i efter det.
Det var huur mysigt som helst! Vi har ju haft varmvatten i så det var ju hett!
Daniel och åsa lekte bajsleken. De är så gullig ihop. Äkta bajshumor dom två.
Jag var hetast i min knallröda badträkt som väldigt få har sett mig i
med tanke på att den är helt genomskinlig.

A nice day med tanke på att vi tog ledigt idag igen.
imorgon börjar den nya dagen med Events.
Skööönt!



Det har inte gått en dag utan att det pirrar i kroppen.
Jag tänker på det varje dag och det har gjort mina dagar så mycket bättre.
Jag mår så bra och det blir bara bättre!

IDAG

Trött, ont i ryggen av någon anledning ( karuseller och riktigt mjuk säng ). Idag om Åsa o Daniel vaknar någolunda tidigt så ska vi gå till gymmet. Vilket Daniel säkert göra allt för att inte hinna med. tss.

Jobba klockan fyra. INTE sugen. Jag vill bara ha det dä nya jobbet. torsdag fredag lördag kvar att jobba med det här. Sedan ledig söndag och på måndag, hoppas jag att jag få veta nått!



Så, nu har jag inte ont i ryggen längre och Vi ska inte gå till gymmet eftersom daniel vaknade försent. Jag är nu sugen på att jobba men jag vill fortfarande ha de andra jobbet.

Ska äta en väldigt sen frukost idag. xox

Uppmaning

Kolla din mail, Har du inte fått nått mail än? Jag har skickat inbjudningar till de jag har mail till, resten får en kort inbjudan på avstånd. :D

tusenfryd

Idag ska jag till tusenfryd. Vædret ær fint, graderna uppe i alla fall 22 i skuggan. Tusenfryd ær som skarasommarland fast med mycket bættre karuseller. Det kænns lite pirr pirr. Så jækla kuuul!

Ska klæ på mig nu før att vi ska åka om typ en halvtimme.

XoXo Frida








Hoho, jag har haft en bra dag med Brorsan och Åsa! Vi har åkt karuseller och badat och åkt vattenrutchkanor. Ghii!
 
Åsa och jag, Åsa och Daniel.


Daniel och jag hade vaten krig med ballonger. Det var slangbellor man sköt med och det var jättekul, förutom att man kunde gå ur den lilla buren man stod i så man hann ju akta sig vilket var tråkigt.

hade en toppen dag. Mycket bergochdalbanor och mycket rolig med tävling i vattenrutchbanorna!

Härlig dag!
 

Omotiverad dag

Idag ær en vældigt omotiverad dag. Jag vet att jag ska ut och gå i fyra timmar igen. Kanske får jag ett nytt område att gå till, vilket vore himmelriket. Men om det blir som igår. att jag får jag gå omkring i fyra timmar enbart få ett salg! Usch.

Det som håller upp mig idag ær att jag planerar min 20 års fest som by the way kommer att vara vid min sommarstuga. Inbjudningslistan ær uppe i 40 personer+varsin gæst. Jag hoppas såklart att så många som møjligt kan komma. Gaah, det bubblar i hela mig nær jag tænker på det.

Mitt førsta salg!

Idag har jag suttit i en bil i sammanlagt 2 timmar med två indier eller vad man ska kalla dom och lyssnat på punjabi och asgarvat. De var helt sjuka och precis så som inier verkar vara i bollywood eller vad det heter. Du vet, killen i bettsson reklamen. Han lyfter på axlarna och sæger typ ka tjing tjing eller nått. Exakt så satt de och larvade sig. haha!

Han som kørde bilen var en riktigt sålig førare. Han satt och gasa som om man satt i en gungstol, fram och tillbaka hela tiden. Gissa om jag var åksjuk!

Idag jobbade jag från 16 till 21. Førstå att jag har gått i 6 timmar! Från hus till hus och Æntligen sæger jag, ÆNTLIGEN hade jag mitt førsta Salg. Dock inte på ett nytt område men ændå. 1 salg ær bættre æn noll, men de andra sæljer mycket bættre æn jag.
Vilken tur att jag søkt jobb på Åsas jobb vid flygplatsen i Oslo. Dær tjænar man bra bra och man jobbar bara 7 dagar ær ledig 7 dagar jobbar 7 dagar.. osv. du fattar. Dær skulle jag vilja jobba. hiihii..

Daniel ær ivæg på sitt andra jobb som Dørrvakt. Han tjænar rætt bra på den lilla tiden han står.

Såg din bild på Bdb och jag måste sæga att jag tænker på dig.. varje gång jag ser sushi. :D

Okej.. nu ska jag se filmen the Secret. Har du sett den? Det ska vara en dokumentær om livet eller nått. Sækert helt okej.


Medvænlig hælsning Frida Babybugaboo Linder

1: augusti - fest & fix

Ja, Nu ær det mindre æn en månad tills Frida Troll fyller 20 år!
Ni som har minnet kvar kommer væl ihåg att jag skulle fira min fødelsedag med Fest och fix!



Ja nu ær det så hær.
Jag har inte riktgit bestæmt mig hur min dag ska firas.
Upplevelser ær ju det som slår høgst.
Kanske spendera hela dagen på Liseberg eller åka Rafting i Oslos hamn.
Ja, vem vet? Men det jag helst skulle vilja gøra ær att...

bjuda hit de roligaste personerna jag vet och fira på Ballkongen.
Det kostar ju trots allt inte mycket att åka hit.
Eller okej åker man från Norrkøping-Oslo tur och retur kostar det 600kr.
Det vore ju en toppen fødelsedag!
Om 8 st skulle komma kan man sæga att jag fått en present till værde av 4800kr!

ELLER

Så gør jag som jag hela tiden har sagt.
Jag fixar fest i sommarstugan!
Bjuder in allt møjligt folk så att vi uppnår ett antal på i alla fall 30-50 personer.
Dær folk får ta med sig tælt och egen mat och dricka och sedan festa loss!!!

VAD TYCKER DU?



HUR SKA VI FIRA



JAG VILL BARA HA EN RIKTIGT GOD STÆMNING OCH EN FEST VI ALLA MINNS!

Åska och dunder

Idag, efter jobbet, nær jag kom hem. Regnade det som aldrig førr. Det var som en orkan. Det blåste och skræp på gatan var i samm højd som lægenheten. (Sju våningar upp!) Daniels Parasoll som væger 50kg + att det ær sækrat med linor, lyfte flera gånger från marken och rørde på sig hejvilt dær ute på ballkongen. Precis nær ovædret nærmar sig åker Daniel ivæg før att hæmta Åsa. Jag blev kvar sjælv. Ni som sæger att åska ær mysigt och vackert. Ni var inte sjælva nær det åskade då va? Och ni drack sækert choklad eller te och myste under en varm filt? Eller hur.
Jag satt inom hus sjælv och precis innan daniel gick sa han till mig. -Frida, Om du ser att parasollet ær på væg bort, spring ut och stæll dig på tyngden och håll i parasollet. Va? Va? Vad ær det før grej att sæga under ett åskovæder som inte ær ut av denna værld!?! Tyckte det var rætt kul sagt nu i efterhand. Men oj, vad jag blev skraj dær før ett øgonblick. 

Føre & Efter

   
Det hær ær føre bilderna på Garderoben.
Vi har fixa så att jag får plats med alla mina klæder.
Alla mina skor jag tog med mig (7-8st bara).
 
Och så hær ser det ut nu!

 
Eget rum! Woho!
Hahhaa, nu ær jag som Harry Potter fest omagisk och inte under en trappa.
Jag ær som Frida, knæpp och underbar och i en Garderob!

Nu vet du vart jag bor!
Frida, in the walk-in-closet!

Førsta dagen sjælv på jobbet

Idag ska jag jobba sjælv før førsta gången. Det kænns lite pirrigt med tanke på att det ær rætt svårt att førstå vissa norska. Speciellt nær de pratar fort. Men I'll give it a try. Sælja fiber ær inga problem. Nu ska jag gå och fixa mig lite. Førsta riktiga dagen på jobbet. hihih.. spænnande!



Tillbaka från førsta dagen sjælv på jobbet. Det gick riktigt bra. Jag åkte inte ens tillsammans område som daniel så jag var verkligen sjælv och vet du vad? Det gick bra! inte kempe great men bra. Jag ær så glad! Jag var så rædd førut, att jag inte skulle klara av det. Men finns det något jag ger mig in på som jag inte blir i alla fall godkænd i? haha, høga tankar om mig sjælv.

Fick flera funderingar idag en tjej som heter Hanne ska segla från australien till bali i en månads tid nu och visst låter det gøy! Fick mig att bli ænnu mer sugen på att resa! ge sig av på æventyr. Stort æventyr! Vad sæger du?

Førsta arbetsdagen

Många som frågar hur det gick på jobbet idag. Det gick fint. tjænade næstan en tusenlapp på att bara strosa efter daniel och gå backe upp och backe ner i några timmar. Inget speciellt jobb. Jag tror jag kommer søka lite andra jobb. Det dær med att stæda flygplan som brorsans tjej gør låter pløtsligt vældigt gøtt. Men sen berættade jag min lilla fantasi før daniel att få inreda hem och lægenheter till det bættre och då frågade han mig om jag ville jobba med det och jag sa såklart ja. Så han har ingt någrasamtal och vi får se vad som kan fixas. kanske får jag jobb på ikea att inreda eller något jobb hos en mæklare att inreda lægenheter. Det vore ju som en drøm och tills vidare kommer det att vara en drøm.

Chipp chipp.. Ska laga mina jeans nu.

Oslo

Jag bor rætt fint hær hos broren min. Han har en redigt flott lægenhet. Idag har jag varit hos det norka skatteverket och fixat mig ett skattekort. Det kommer ta fyra veckor innan det kommer fram. Men det ær lugna puckar før jag klarar mig ændå. Fick en fæørfrågan om jag ville stæda flygplan som jobb och det låter ju inte fel. Men førsælgning ær nog mer min grej. Kænns som en toppen grej att vara hær och ursækta mitt uttryck slippa sverige och allt tråkigt.
Jag har bara haft det riktigt nice æn så længe. Hær ær några bilder på lægenheten.




Så hær ser det ut dær jag sitter och skriver vida datorn. Kækade lite melon också. Yummi så hær i den heta værmen!










RSS 2.0