Jaha, då åker jag.

Klockan 13.20 går bussen och klockan är nu 12.12. Fredrik ska säkert önska sig något då. Jag lagar lite köttbullar och makaroner innan jag åker. det värsta som finns är att sitta hungrig på bussen i 2,5 timmar. Inte kul alls. Jag tror fredrik önskade att jag missade bussen till Jönköping.

Nu väntar en "jobbvecka" alltså fem dagar med renovering och tapetsering av mitt gamla sovrum som numera är ett gästrum. Det ska bli jättekul att få träffa mamma och pappa igen. Sen får jag ju träffa Berra och se hennes tatuering och hennes lägenhet och prata om allt görr och mindre gött i våra liv. :D Jag har massa gött att berätta.


Ha en toppen dag så ses vi snart igen.
Love love love till dig dig och dig!

Tidig önskelista!

Jag tänkte göra en tidig önskelista till jul. Eller egentligen tänkte jag göra två. För i år har jag varit rätt så snäll. Den ena är mer jag-vill-ha-lista och den andra lite mer jag-behöver-lista. Så om jag får några julklappar så skulle jag vilja ha nått från listorna.


Lista nummer 1. Jag vill ha:
  • The Sims. Jag tänkte att i stället för att nörda Farmville på nätet så kan jag återgå till mitt ursprungliga nördande av sims. Bygga hus. Inreda hus. Formge trädgården. Allt det där som är så underbart. Jag vill ha ett the sims data-spel.

  • Laptop. Jag är inte den som är den men en ny dator vore ju toppen. Den jag har, har batteriet kaputtat. Det är jätte surt, Plus att min dator har nästan inga fuktioner överhuvudtaget. Så en ny skulle sitta fint.
  • En resa. Jag skulle vilja åka utomlands. Det behöver inte vara något flådigt. Ett hotell med pool, nära till havet, restauranger och nöjen. Jag behöver komma bort och pampra mig.
  • Tatuering. Jag skulle vilja tatuera mig igen. Det är sant att man har svårt att sluta efter första. Det finns några saker jag har i åtanke som skulle bli fint som tatuering och verkligen betyda något för mig. Kanske är det en början på ett intresse av en karriär inom tatuering.
  • 30.000 kornor. Jag vill köpa nya möbler och inreda vår lägenhet och jag vill gör det nu! Jag vill göra det direkt och när jag räknade lite kort på det så skulle det kosta oss 30.000 kronor och det är ju "inga" pengar,... OM man har pengar.

Lista nummer 2. Jag behöver:

  • Kläder. Visst , visst det är något jag vill ha också men jag BEHÖVER det mer än jag vill ha det. Jag behöver köpa fyra fem nya leggins och ett par jeans. Några koftor och lite klänningar och kjolar eftersom det är det jag fastnat för senast.
  • Skor. Samma sak där jag vill ha nya skor men jag behöver det mer. Vattentäta skor, vinterstövlar och kanske ett par finare skor. ;)

  • Nytt batteri. Till min gamla dator. För hur stor är chansen att jag får en ny laptop? Så ett nytt batteri så har jag en "typ fungerande" dator.
  • Smink. Jag behöver verkligen fylla på förrådet. Det värsta som kan hända är när foundationen tar slut halvägs i ansiktet och klockan är sex och det är utgång på g. Usch usch usch!
  • Körkortspengar. Jag är nästan framme. Jag har plugg av teori och uppkörning kvar. Jag har inte pengar till det bara. Men körkort är ett måste. Kommer nog få jobb då på köpet med.

Vanlig dag

Idag är det torsdag och jag tvättade igår. Jag hade glömt bort att det är nu i helgen jag åker till gebo och sedan vidare till mullsjö. Jag måste ju packa för att vara borta en vecka. Packa ner trosor o strumpor. Fler tröjor så att jag har lite att välja mellan. Byxor och leggins ska också packas.. det blir inte så mycket av det eftersom jag har väldigt lite byxoe o leggins. Men men.. Kanske man kan flörta till sig några nya leggins av mamma ;).

Ikväll ska Cornelia och Tove komma hit och spela lite spel. Jag bjöd in Moa i sista sekunden också. Vi får se vad hon säger. Hon kanske jobba just nu. Ja, sen kommer ju helgen och har man inga cash blir det heller inget nytt till helgen. Sååå, jag ska vara hemma tills det blir dags att åka.

Sussi mus kommer och hämtar mig. Hon är så snäll. Hon är mammas vännina sen de var ungdomar och hon påminner såå mycket o min mamma. Så jag har jättekul med henne. :D


Jaja. kanske ska jag ta på mig ett pr byxor innan tjejerna kommer.. shorts är kanske lite för ledigt... eller är det det..

Jag vill jobba!

Jag kan inte hjälpa det. Idag gick jag upp sent vilket jag inte kan göra imorn eftersom jag ska tvätta klockan 10. Jag åt inte frukost utan lunch direkt. Jag stressstädad innan fredrik kom hem eftersom det blir mindre bråk på så sätt.

Jag letade jobb och hittade inga. Alla jobb som verkar bra för mig och som jag vet att jag hade klarat jättebra, måste man ha B-körkort eller prata arabiska för att få. Jag är så trött på att gå hemma när jag vet att jag är en sån jäkla bra tjej. Jag bidrar med arbetskraft och skratt. Jag gillar att tycka och tänka om saker. Onödig fakta eller smårolig fakta och jag har något att säga. Visste du att Oprah har 6 tår på ena foten? Visste du att man kan se något med superman på i alla avsnitt av Seinfeld. Onödig fakta med andra ord.

Jag vill jobba!!!!
Jag kan städa. Rasta hunden. Torka bord. Ta emot gäster. Plocka upp varor. Soppa golvet. Ringa telefonsamtal. Måla om saker. Hjälpa till med läxor. Jag gör vad som helst. Bara jag får komma ur lägenheten och jobba! Tjäna en peng så att jag känner mig delaktig i ekonomin hemma igen.

Jag vill inte vara arbetslös!

Som det ska va

Fredrik står i köket och lagar mat. Han ska överraska mig lite. Jag har ingen aning om vad han ska laga.


IDAG!!! Väckte Tove oss med en Pling på dörren och gosh va jag blev glad! Hon kom in och fred och jag käkade frukost i hennes sällskap. Ellinor skulle åka tillbaka till Sthlm idag så hon ville ses på en fika med oss och Aino, så klockan 14.45 skulle vi gå till stan. Tove gick till sin farmors lägenhet ett tag...

Sen ringer Linn!! Från A-rum och säger att hon är i stan. Så hon kom på besök och vi drack latte. Men hon var tvungen att åka hem rätt så snart och det passade med mina planer  eftersom vi skulle på fikan. Tove kom tillbaka från sin farmor och vi gick till stan för att möta tjejerna.

Efter fikan följde jag med Tove till hennes farmors lägenhet. De håller på att rensa den på saker och gamla människor brukar ha en hel del saker men HERREGUD vad mycket grejer hon hade. Jag plockade i alla fall på mig lite kläder som ändå skulle till myrorna. Nu fick jag ju iallafall kläderna graaatis. Sen får vi se hur mycket som kommer användas. ;)

Nu är det käk på g i köket. Ring mig! Puss puss

Lördagskvällen

Kvällen startas med hasselbackspotatis, kött och bearnaisesås. Sen blir det mys, mys och mera mys.
Vi ser just nu på polisskolan 3. Sänker man sin humor lite så är det så himla kul att se på. Mahoney som stöter på en massa kvinnor, han som kan härma en massa olika ljud och den lilla tuffa tjejen med pipig röst är det karaktärerna som gör filmen värd att se. Men men. Vi får väl se vad som händer under kvällens gång.

<3 xoxo


Fredagsmys

Oj vad min dag har varit fullspäckad idag! Jag gick upp klockan tolv. Satte mig vid datorn och nördade i en timme eller två. Sen duschade jag och rakade benen. Sen diskade jag och tände en massa mysiga värmeljus i hela lägenheten. Satte kycklingen på tining i micron som btw tar  bort 60% av näringsämnena när man micrar något. Sen sminkade jag mig och fixade håret lite. Satte mig i soffan och väntade på Fredrik. Fredrik kom hem sa något som gjorde mig arg och en halvtimme gick åt att skrika. Sen var allt bra igen. Då åt vi kycklingsallad. Sen blev det idol och lite Dragonheart. Nu vill han sova. Som om han skulle få det..


Shakira - Gypsy

'Cause I'm a gypsy
Are you coming with me?
I might steal your clothes
And wear them if they fit me.

Shakiras nya album She Wolf är en av mina favoriter just nu. Hon och Jay-Z. Låten som satt sig på huvudet tack vare den texten. Cause I'm a gypsy..
Har du hört den? Såå bra är den inte. Men jag gillar den.



Sökt jobb idag igen

Det verkar inte gå framåt för mig. Vilket känns så konstigt. jag behöver ett jobb och jag vill verkligen ha ett. Jag känner mig grymt rastlös och ett kreativt jobb hade verkligen botat mig.

Usch för att gå hemma!!

Tisdag

Idag har jag haft ännu en underbar dag och inte lika tråkig som vanligt. Idag har jag träffat Sussi Mus på stan. Kikade lite på myrorna och sen gick vi hem till henne/hennes kille och åt egengjord "Kajsa Varg"-mackor. De var jäääättegoda! Yuumi! Sen kom anna förbi och vi pratade om bebisar och olika förlossningar vi hört eller bevittnat osv. Sen gick vi hem och fikade och då kom tove. Så låg jag och pratade med annas bebis och den SPARKADE så jag kände det! I ansiktet dessutom eftersom jag låg på hennes mage. Sen gick anna hem och till sist gick tove hem. Nu ligger jag i soffan och ska mysa med Fredrik lite extra. Jag tror han behöver det. Han är så söt.

Sov gott babes. Ciao

Jobb-beroende, som alla andra.

Jag vill verkligen ha ett jobb. Jag tittade precis på bilder från tjejerna jag jobbade med i Oslo på gardermoen. De var i Grekland på en tjejresa tillsammans. När man jobbar i mörker behöver man komma iväg på lite sol. Till Grekland. Jag blev riktigt avundsjuk men sen när jag tänker på det en stund. Jag vill ju åka utomlands med Fredrik. Jag vill spara en massa pengar och åka på en-två veckor lång semester där ända är mys, sol och pool.

Jag ska faktiskt fråga Fredrik vad han tycker. Om vi ska åka på en resa innan vi börjar spara pengar till möbler. Jag tror vi skulle behöva ett speciellt fint minne ihop som bara kan föra oss närmare. I stället för att bråka om vilka möbler vi ska köpa så kan vi åka utomlands och få lite inspiration. Sen kan vi ju spara hur mycket vi vill. Jag tycker det låter som en underbar idé.
Ska säga det nu!

Måndag

Igår var andra gången internet la ner sig självt när jag skrev ett inlägg. Jag har lagt till lite mer på inlägget "lördag" och "pappas dag" skulle ha publicerats igår. Men det blev publicerats idag. Så har du missat något kan du ju alltid läsa det igen.

Idag är Fredrik på sin första arbetsdag trots att det bara är trainee han ska på i tre veckor innan hans riktiga arbeta börjar. Har jag sagt att han jobbar för telenor och i kundservice? Han slipper alltså ringa upp folk. Folket ringer till honom när de beöhver hjälp. Så har jag förstått det hela.

Jag tänkte om jag skulle överraska fredrik med en liten städning nu när jag ändå har lägeheten helt för mig själv. Kanske plocka i ordning lite, dammsuga, torka golven. Dra upp persiennerna... MEN jag vill inte lova något.

Idag ska jag träffa  Sussi Mus igen. Hon är ju och far här i Norrköping nu när hon träffat sig en karl, som hon säger. För hoppningsvis kommer hon hit på en fika så jag kan fråga henne om skjutsen till vimmerby kring den 25:e. Det hä kommer gå bra.

Nehe, nu blir det frukost. Havregrynsgröt och en macka. Yummi.

Pappas dag

Den dagen man äntligen har en ursäkt att köpa något fint till papsen!

Med tanke på det 25mil långa avståndet till pappa så blev det inte mer än ett samtal på telefon som uppskattningspresent. -Grattis på fars dag! Hur är det? Vad gör du? ,Jasså? Vad kul!

Hade jag haft lite extra pengar och om ekonomin inte hängde i en lös tråd hade jag sänt ett blommogram! Det är väl kul att få oväntade blommor till dörren! Med ett fint kort där det står att jag älskar honom och hans sjukt oförståliga skämt som av någon anledning får mig att skratta som en dumbom!

Jag tycker om min pappa. Han är roliga och omtänksam.


Idag har jag haft så himla tråkigt! Jag har velat måla en tavla men jag har ingen färg så jag kan inte. Jag hittar inte färgerna jag fick av morfar når några jular sen. Det var ju en jättebra julklapp!

Jag skrev på min status på facebook att jag vill låna en symaskin av någon i närheten. Men det var bara folk långt låångt ifrån mig som ville låna ut. Får hämta brorsans i Gebo när jag åker dit.

Jag skulle vilja sy upp gardinerna här hemma. Så att de är i samma längd över allt. Jag vill också se de där fåtöljöverdragen nån jäkla gång.

Jo! Berra! Jag åkertill Mullsjö kring den 25:e för att vara där en vecka. Mamma vill att jag ska göra om mitt gamla rum. Så jag får en vecka på mig att måla pilla sy och greja. DÅ SKA VI SES!!! Då får jag se din lägenhet. Lägg på minnet.. Den 25:e åker jag till gebo.

Jag söker jobb som ett pucko och jag är inte direkt kräsen. Det ända jag begär är att jobbet jag får ger mig en arbetsplats att gå till. Något annat i vardagen. Jag är trött och rastlös för att min engeri har gått i botten!

Det finns inget att göra. Jag skulle vilja måla om här hemma också. Köket och sovrummet. På malaovertapeten.se kan man räkna ut hur mycket färg man behöver till diverse kvadratmeter. Jättesmart. Till mitt kök behöver jag 2liter färg till ett lager och 4 liter för ett dubbelt lager. Det kostar ca 100 kronor litern. Plussa på tillbehör och sen kan du köra. 500 kronor rättare sagt. För att måla en .. EN vägg, två gånger, men ändå.När jag målar nästa rum har jag i alla fall alla tillbehör.

Kände att jag behövde skriva här idag. Min superdupertråkiga dag. Klockan är 22.50 och jag funderar på att måla lite innan jag somnar vid köksbordet. God natt folket och grattis alla pappor.

Lördag

Nu är det en vecka sen Halloween var och min pyntgalna vän anna ska redan sätta upp lite julpys i lägenheten. Det låter ju jättemysigt men mitt pynt får ligga kvar i källaren tills första advent. Fast hon ska ju ha barn på Luciadagen så att man får ha lite förstående för att det blir tidigt pynt i år.

Jag har tänkt lägga upp lite halloweenbilder och kanske nån bild från att vi var barnvakt åt Rodde 3år. Jag uppdaterar inte så ofta. Dels för att vi inte har ett ständigt fungerande internet och för att jag inte tycker att jag har något superkul att skriva om. faaast jag har ju en hel del nyheter att berätta..
Pojkvännen Fredrik.

Nyhet 1.

Fredrik har fått jobb! Han har fått jobb hos transcom som har hyrt ut honom till Telenor. Det är ju helt fantastiskt. Han är så duktig! Så vi kan ha kvar lägenheten!

Jag har inte fått jobb så det är väl ingen nyhet direkt. Men jag umgås flitigt med anna just nu. Hon ska ha barn och jag är jätte avis!

Nyhet 2.
Vi var barnvakt åt en liten hostande Rodde för någon dag sen. Vi var på Akvarievalvet och såg på fina fiskar och en hitta nemo fisk.. Clownfisk. Sen gick vi till Bibloteket och läste sagor och la pussel. Det var jättekul och sen när vi kom hem slocknade han på soffan och sov tills Marcelo kom och hämta honom. Såå söt!

Nyhet 3.
Idag har jag varit på Fräcka Fröken i stan och fikat med Sussi Mus igen. Hon kökade en pit broccollipaj och jag en kajsavarg-macka. Den är så jäkla god den där mackan. Alla älskar greken-mackan med Kajsavarg-mackan är mycker saltar och fuktigare om man kan säga så. Jag trivs jättebra på fräcka fröken.. Jag skulle bara göra om lite där inne. Göra fler myshörnor.

Nyhet 4.
Imorn ska jag på en Cvpromenad. Jag ska gå till Bibblan och skriva ut mitt vackra Cv och sedan gå till Butiker och affärer som lockar mitt intresse. Förhoppningsvis är det någon som letar efter helg och Julmedarbetare. Och jag precis som någon annan arbetslös skulle ju tycka att det var jättekul att få jobba extra någon/några timmar.

Jag har nog inga fler nyheter just nu. Det är svart i tankarna i alla fall.







RSS 2.0