Jobbar och sover

Det ända jag gör nu när jag jobbar är att sova och jobba, sova och jobba. jag har inte lärt mig hur jag använder mig av det vända dygnet än. MEn det kommer. Bara två dagar kvar tills arbetsveckan är slut. Fick ett sms av fredrik idag, han undrade vart jag höll hus och vad jag gjorde. här är svaret kan man säga. Jag sover på dagarna och jobbar på natten. Orkar inte riktigt leva under den här veckan. På friveckan tänkte jag uppdatera både bdb och bloggarna. Men just nu får detta lilla inlägg räcka.

Jag har JÄTTEKUL på jobbet by the way. Riktigt kul nu när jag fick byta arbetslag. Vi städade 6 flygplan innan klockan 5. det är bra gjort. hoho. Jag saknar tove och fredrik såklart. Det känns ju lite konstigt att ha haft två jättebra polare så nära i flera år och nu så hörs man av genom meddelande. Men tove! Vi ska ju ses rätt så snart hade jag tänkt :D.. hihi!

XOX Frida

Gardermoen



Idag har jag varit och skrivit under kontraktet. Ikväll börjar jag jobba. Jag är bara sååå trött! Var ute till halv fyra igår och festade. Dansade!!! Mm så nu i morse gick jag upp klockan 8 för att vara på Gardermoen klockan 10. Åhh jag är såå trött! Ska sova snart eftersom jag ska jobba natt..
 


HAha! Jag fick gå med alla mina arbetskläder i stor soppsäck. på tåget, på bussen, på gatan. Piiiinsamt. Mmm i alla fall så köptej ag en korv på flygplatsen innan jag tog tåget hem. du kan ju se själv hur trött jag är.


Alis 30års fest

Okej, jag tog inga bilder från festen eftersom jag har assbad kamera på telefonen. Men några bilder hann jag med.

Allt började med att vi fixade oss, tog bussen ner till åsa på Gönan. Sen där ifrån tog vi taxi upp till Festen. Vi blir avsläppta på en tom gata där man inte hör någon musik alls. Så vi följer efter det ända folket vi ser, hur många 30 års fester kan det va liksom. Vi kommer in på en innergård, där står det killar och tjejer som var väldigt punkiga och säkert stora fan av hårdrock. Så vi frågar om det här är Alis 30 års fest. Nae det här är karis 30årsfest. hur stor är chansen. men i alla fall. Vi hittar tillslut till festlokalen. sex trappor upp i huset framför innergården vi precis vart inne på.
Kommer upp till en lokal där man brukar dansa tango i. Jättemysigt med gamla soffor o stolar och bord.

Jag gillade att allt att drickat var till inköpspriser så en cider och en drink gick på 75kr. Det gjorde mig lycklig hela kvällen.
jag hade faktiskt riktigt kul. Det var roligt att se några bekanta ansikten och få mingla runt där. Vi dansade en hel del, jag åsa och Eva. Och en tjej till som var flygvärdinna. Jättegullig, hon måste ha vart 30 i alla fall.

Yes, nån kille buffa in i åsa så hon fick rödvin över hela sig, men hon mindes tydligen bara att hon fick det i ansiktet. jag torkade av allt som rann ner på ryggen i alla fall. Det var lite mer än i ansiktet. Aja, Party fortsatte och när dj:n spelade liiite för mycket 80-tals musik började jag känna efter hur mina fötter mådde och de skrek att de ville hem.

Så åsa och jag tog taxi hem till lägenheten. Daniel var redan hemma och så beställde vi takeoutfrån deli de luca. Mycket nice.. Snipp snapp snut så var sagan slut.

På väg till Åsa för at sedan ta taxi till Alis 30årsfest.

Påfesten med väldigt uppsärrade ögon, Åsa till höger.. hemma i lägenheten igen.

take out från Deli de Luca. Åt tikkamasala.


Law of attraction

Jag ær så glad øver att vara i Oslo. Jag kænner mig lycklig, glad, fræsch, uppiggad, uppdaterad, Utmanad på så vis att jag får utmaningar. varje dag ær ett æventyr. Att stiga ur lægenheten ær underbart. Att køpa ett paraply innebær inte regn utan att jag kan ta mig vart som helst utan att bli bløt. Allt ær positivt och jag kænner inga hinder. Law of attraction ær det bæsta jag varit med om. Och att vara bland mænniskor som tror på Law of Attraction ær så underbart underba att vara kring. Kænns som om man uppnått gudomlighet. Eller syftet med livet. Meningen med livet ær Law of attraction. Åh, førstår du inte mina kænslor har du inte førstått eller inte anvændt dig av Law of attraction.

Jag vill bara leva så skøn och fri som jag kænner mig inombords just nu, før alltid.
En till underbar kænsla ær att jag VILL att alla ska finna och førstå Law of attraction.
Speciellt du..!

Shopp Shopping!

Shoppingfeber! Idag har jag köpt massor med kläder känns det som. Två klänningar två par jeans ett par träningsbyxor och ett linne och en t-shirt. Yes.. ! Det är för mig massor med kläder. Här är lite bilder..
 
Två jeans, ett par blå och ett par svart. mycket orginellt men det behövdes och de uppskattas med bästa platsen i garderoben.



Ett halsband med två ringar och ett par örhängen som inte blingar för mycket.

Köpte en skjortklänning mycket nice måste bara köpa ett par höstskor och en höstjacka så är allt finemang!

En svart klänning som satt som jutet! jag älskar den! Den ska invigas imorn på Alis 30 års fest!


Hoppas att det blir JÄTTEKUL imorn! och att jag träffar någon/några riktigt trevliga typer!

Fredag

Det står att jag hade shoppingfeber igår. MM.. det hade jag men den gick över rätt fort för jag var inte och shoppade.
Men idag är det en ny dag och så fort lilla daniel vaknar så ska jag berätta för honom att jag fick JOBBET!! jag börjar på måndag så jag ska dit klockan 10 och skriva på kontrakt och lämna skattekort osv.. :D

YES YES YES JAG FICK JOBBET!!!!

H&M-Gina here I come!!

Shoppingfeber!

Idag, vill jag shoppa kläder. Det riktigt suger i min kropp efter att gå i affärer och leta efter jeans och spendera pengar. Måste låna pengar för att göra det. Jag vill verkligen ut o köpa ett par jeans och något att ha på mig på lördag. Det är då Alis 30årsfest är. Kanske en fin klänning eller nån snygg tunika att ha till jeansen jag vill ha? har ingen aning om hur pass hård dresscoden kommer vara. Daniel kommer nog ha kostym typ.. och tjejerna kommer säkert ha kläningar.. SÅ, go with the flow or sail against it? MM... ska inte snacka för mycket, jag ska låna pengarna först..


Sail away with me honey put my heart in your hands

Satt och funderade över mina listor jag tänkte skriva ner. Jag har två listor.
En över saker som ska göras just nu och en över allt jag vill göra i mitt liv.
De fylls på och bockas av allt eftersom jag kommer på nya saker osv.

Några av sakerna som ska göras just nu är:
  • Fixa pass
  • Skaffa nytt skattekort
  • Skaffa kontokort
  • Köpa kontantkort till mobil
  • Hitta en lägenhet
  • Köpa festblåsa
  • Köpa jeans
  • Köpa kamera
  • Köpa Laptop
  • Ta körkort - SÅKLART!!! (Tack berra!)
Några av sakerna jag gjort/vill göra i livet:
  • Pierca mig
  • Tatuera mig
  • Färga håret svart
  • Hoppa fallskärm
  • Inreda och renovera lägenheter
  • Gifta mig
  • Föda barn
Yes, och klart finns det huuuur mycket som helst mer jag vill göra har gjort och kommer att göra.
men det är en helt annan lista.. En hemlig lista.

Onsdag

Jag har precis gläppat mellan Paradise Hotel och Csi. Jag hatar Paradise hotel och jag är inget stort fan av Csi heller. Men det jag vill komma fram till är att, fasiken vad man fastnar lätt framför paradise hotel. Det är så kul när man bara får se deras mellansnack. Själva programmet i sig är skit men när man får höra deras små konversationer och deras småtjaffs om saker så känns det så äkta. Man får liksom ett pirr i magen när den ena killen drar ner en tjej i sängen och de bara snckar o myser. PRECIS som man gör i verkligheten. Ja, vi är så blyga i verkligheten att dra ner någon i sängen, eller att bli nerdragen. Man låtsas som om man inte vill osv. det är precis som i programmet och de ger mig pirr..

Vet inte vad poängen med det här är. men jag har pirr pirr i magen i alla fall..




Det är väldigt kul att vara kring daniel just nu. Han har så mycket projekt på gång och så mycket idéer och att vara kring honom gör att allt känns möjligt. Han planerar fester för 2000 pers och han har så långsiktliga planer och mål. Det är jättekul att se honom lysa så där. Och nu 1:a september ska han och Åsa åka till Egypten en vecka. Till ett riktigt fint ställe.
jag blir sååklart avsi, men min tid kommer. Det är inte hela världen just nu.

Till en helt annan grej. Jag har inte fått svar från Sodexho än. Från jobbet jag sökt och that really freaks me out! Jag behöver och vill verkligen ha det jobbet! Söka andra jobb? Hmm jo det gör jag ju hela tiden, men det här är första jobbet jag faktiskt velat ha. Så jag hoppas bara att jag får svar snart..

Tisdag

Idag har jag skaffat en ny blogg. ne hemlig blogg. en som bara mina "nærmaste" vænner kan och får læsa..
Den handlar om mig, dig och allting. Mesta dels om vad jag kænner och om vad jag tycker och mina sjuka tankar.

En grej till..  Førlåt før det extremt fula bloggen som ær just nu. jag trøttnade bara på min gamla så mycket..

ps. i love you

Eftertexten har rullat för länge sen och filmen har gått tillbak till menyn. Där går låten ps. I love you på repeat. Jag blir så hopplöst förälskad och så förundrad över hur en film kan påverka mig så mycket. Det känns som att jag är nyförälskad och upp över öronen förälskad i nån riktigt snygg och het irländsk kille. Precis som i filmen. De irländska killarna kan jag inte beskriva bättre än yummi.

Daniel får besök

haha min titel låter som en saga. Du vet som nicke nyfiken besöker storstaden.

Vilken tur att jag plattade håret i morse. Och tog lite extra tid till sminket.
Daniel ska tydligen ha hit folk ikväll så vi har städat lite och plockat iordning i lägenheten.
Yes, musik på lagom volym. :D
Och en galen frida!


Mera photoshop

Jag ær ju nybørjare på høg nivå men hær ær en till i min samling.
Gillar verkligen Kørsbærsgrenarna på armen..
Det blev riktigt snyggt och skulle sækert se grymt ut i verkligheten.





Bara genarna ser okej ut med.

Fredag 15/8

Jag sitter och leker lite på Adobe Photoshop.
Och såklart ær motivet lite av en drøm før min tatuering.
Vet bara inte om jag skulle våga tatuera nått så færggrant och blommigt.
Texten ær bara fraser jag står før och kan stå før hela livet.
Øversta: Got faith
Understa: Law of attraction
Den ær inte færdig æn, bilden alltså.
Vill ha lite mera grønt med i bilden.
Annars ær jag ovanligt nøjd.






  Mm. Bara se mitt nyvaknade nylle så fattar du vad jag kommer skriva. Fy faskien vad jag är trött! Jag är helt slut ändå ska jag dra mitt arsle ner och träna idag med.
Boken köpte jag på Clas Olson för 30 kr. Jag tyckte det var ett kap. Så nu kan jag skriva upp viktiga saker och ha lite koll på vad jag sysslar med. :D.

yes, its gonna be a nice day I tell you.


Torsdag 14/8

Dagen började med en Latte. Sedan var det bara att göra sig i ordning och följa med Daniel ner till stan för att shoppa grejer till hans företag. Ja och sen plötsligt var klockan 18.00.












Jag gick och tränade SJÄLV för första gången! Det var jättekul! Nästa gång ska jag bara komma ihåg att ta med min Ipod.
Stolt! *Klapp på axeln*












Mmm. och nu ska jag äta Melon!
gaahh.. yummi.








Tisdag 12.00


Yes, idag verkar vara en helt vanlig dag.



Först fick jag samtal av Line som frågade om jag kunde jobba Lördag.

( Kanske får jobb på annat håll ju. )

Sedan ringde Cecilie och frågade när en intervju skulle passa.

( Intervju kl:14.30 Onsdag den 13:e )


Klockan 9:00 gick jag till Sats för att hämta och betala mitt gymkort.
( Yeej! Äntligen! )



När jag kom hem åt jag en gooood frukost.. Mmm!
( Knäckebröd med ost och aromatkrydda, Melon och en Latte på det. )


 




tattoo

En del av berras tatuering.

Hiiii, JAG har ritat den här.
Det är MIN skiss!!!

Fick se den första gången i lördags kväll. Hela vägen från nacken och ner till svanken.
Jag kan inte fatta att hon gjorde den. Jag är så sjukt stolt. Att någon över huvudtaget vill ha något jag ritat!
Det här är ena sidan av svanken. Andra sidan har ingen ros. Sedan uppe vid axelgrejen sitter en fjärill.
Jag snodde bilden från Berras bilddagbok. :D

Back in Oslo

Oh så skönt att vara tillbaka. Det första jag gjorde när jag kom tillbaka var att åka åt fel håll med tunnelbanan. Bara en station dock, sen var det som om jag inte lämnat Oslo. Jag skrev upp en massa saker från bussresan som jag ville skriva om här. Till exempel att busscharffören mellan Jönköping och Göteborg pratade som om han var drottning silvia och lite smygkåt. Tänk dig hur silvia snackar ibland och sendan smyg kåt i rösten. Heehhj, vhäälkomna... till.... swebus... express. haha jag vet att nån lär förstå. :D.. Tss. aja.. Nice to be back in Oslo.

Min första lön

haha, idag kom jag på vad jag ska göra med min första lön jag får.
Okej, inte det första jag ska göra för det är att betala tillbaka min kredit..
Men vad jag ska göra SEN!!

Okej, inte direkt efter heller för då ska jag betala mitt gymkort och hyran.
Men Seeeeeen.. när jag får pengar över då.

DÅ..
DÅ..

Då ska jag shoppa en ny partyoutfit..
fixa mitt hår hos frissan..
..dra ihop tjejerna jag träffat och gå på en redig ute kväll i OSLO!!!

Det är vad min första lön ska gå till..!

FEST FOR LIFE




Gästboken

Som du kan se är bilden tagen med min urdålig kamera på mobilen.
Jag har bättre kort på det mesta från festen, på daniels kamera.
Och ja, bilder kommer. Ta de lugnt. ni är flera som undrar.



Gästboken.
Ni skrev en hel del roliga och söta saker.. hahaha!
Och jag vill tacka för alla krullhåriga avbilder ni gjort av mig.
Tack för telefon-nummren också ;)..

Och tove, tack för ditt underbara lilla brev på Gästboken.
Så kul att läsa och jag kan bara säga detsamma. <3
minns du vad skrev?!?.. tss... hihihi!

Aja det var en trevlig kväll som jag kommer minnas länge.
Nästa fest är i Oslo, i vår nya lägenhet!!
WOOOhoooo!!!

Fantasier grundat på sex.

just nu sitter jag och snackar om sexfantasier.
Det är konstigt att vi ibland tänder på saker vi aldrig skulle vilja utföra.
Så som otrohet eller om man är hetro, att vara med någon av samma kön.
Det känns så förbjudet och sexigt i fantasin. Fast i verkligeheten så främmande och läskigt.
Det är konstigt vilka spratt vår hjärna/hjärta och lust kan göra med våra tankar!

Yes.. Sexfantasier, något hemligt.



RSS 2.0