Söndag

Jag väntar på att duschen ska bli ledig. Skulle behöva fixa iordning mig lite känns det som. Fast klockan är 20.12 nu. Jag ska ringa Berra snart också.. ^^ . Berätta att jag inte ska träna imorn. Jag ska gå på min Teorikurs och övningsköra med pappa.  hm.. Så! Nu fick jag tag på henne! Ja Han är ju fortfarande kvar här så vi får se när han åker..  På tisdag ska jag iaf träna! kan ju inte skjuta upp saker bara för att han är här och förgyller tillvaron.. ;)..

MUSIK!

Galet festmusikgalen just nu! Put your hand up in the air, shake, It's dancy time!, When the sun comes down, The beat is rockin, 3 minutes to explain, Wiggle baby.

En dag i skolan

Min dag, idag, började med en tallrik gröt med äpplemos på och ett glas mjölk bredvid. Av någon anledning gillar jag inte att blanda gröten med mjölken.

Jag tog 8.45 bussen in till Jkpg där jag direkt gick och bytte mitt busskort som gått sönder. Det var inga problem och kortet byttes utan några större frågor. Sån service gillar jag.

Sedan tog jag en stadsbuss till Maxi och köpte en ask kärnfria vindruvor och en Bonagua silver med smak av skogsbär, utan kolsyra. Eftersom det är så kyligt men fint väder gick jag resten av vägen till skolan och sjöng för full hals Adele - make you feel my love.

Väl i skolan gick jag med rak rygg eftersom jag kände mig så stolt över att faktiskt tagit tag i pluggandet igen. Det är till och med kul när man vl sätter sig in i det. Jag vill bara bli klar med bokföringen så jag kan koncenentrera mig på marknadsföringen som jag ser fram emot SÅ mycket :D.

Nu är det lunch här och jag äter min vindruvor. jag tänkte i stället för att fortsätta med bokföringen sätta mig och printa in det sista i huvdet av rättskunskapen. jag har prov på Avtal och Köp på kredit. Det kommer gå bra det.

Idag kommer jag hem lite senare än vanligt men det kan det vara värt.. för imorn ska jag gå tidigare. ^^

Im such a geek

Det finns dagar som jag försvinner in i dimman. Då saker bara tappar sitt värde och jag seglar i väg på mitt egna lilla moln.

Som idag försvann jag in i bokföringens värld. Jag har svurit. Gråtit. Skrattat. och jag har hurrat. Någonstans imitten av allt det har jag tagit en paus in i verkligheten och druckit en KaffeLatte. jag tog mig till och med tid att åka ner och träna med Berra. Men så fort det var över var jag som fast limmad vid ekonomiboken igen.

Imorn är en bra dag på fler än ett sätt. Jag längtar till torsdag.



Ohoj..

Ja. Både teorikurs och träningen hann jag med.
Det är lite knapert där emellan. Slutar 18.30 på teorin och börjar träningen 18.45.. men jag hann!

Teorikurs.
Alltså, det känns ju lite som bortkastade pengar. För man skyndar igenom en massa som man har hum och i mitt fall förstår rätt bra. Men något riktigt lärorikt vill jag väl inte påstå att det är. Aja.. vet lite mer om lite till nu.

Träning.
Idag var det ett nytt pass. Alltså nya rörelser och nya människor. Instruktören som oftast håller en otakt, göra rörelser för snabbt och ibland är lite otydlig. Gjorde alla nya rörelser för snabbt. Jag hängde inte alls med. jag blev så förbannad men mestadels för att jag inte hängde med och fattade vad jag sysslade med. Till slut när hon frågade om hon skulle gå igenom något lite tydligare sa jag. - Kan du göra allt långsamare? GUD, man känner ju sig lite som en nolla som inte fattar men när jag fick sån respons från andra som faktiskt höll med.. kändes det mycket bättre.

Ah. fick skjuts hem av Berra. Det är faktiskt helt underbart att åka bil hem.. speciellt nu när det är sån jävla slask ute efter all snö som kom igår. tack för skjutsen! Ses imorn!

Peace out..!

FB Quiz

Gjorde en till quiz på facebook igen. Den här gången var frågan. -Vilken Desperate Housewife är du?

Som du ser blev jag Bree. Vissa saker stämmer säkert och mycket väl in. Men inte att jag är ett kontrollfreak. I alla fall inte som Bree. Att alla ska tro att jag är perfekt. Eller att mitt hem ska vara fläckfritt. Jag är nog mer kontrollfreak när det kommer till mig själv.. Eller mina målningar/skulpturer jag gör. DÅ är det väldigt viktigt att det blir som jag vill!

23:a Mars och en jävla massa snö!

Igår kväll kring halv elva började det att snöa. Det var GRYMT mycket snö som kom på så kort tid. Efter en halv timme hade det kommit 5-10 cm. Idag efteråt.. ligger ca 10 cm kvar trots halvklart väder.




Papi brukar alltid säga..
-Först när vi vänjer oss vid vår vädret kommer den sista snön.. sen kan man räkna med den riktiga våren igen.


Visst är det härligt med nysnö.. Men det här var ju tung blöt snö som föll. Vissa snöflingor var ju som femmor som föll.
Jag vill bara att allt ska smälta bort och det ska bli vår igen. På riktigt den här gången. Med blommor som slår ut och fåglar som kvittrar.. MERA VÅR!


Ja, mycket snö var det som kom i alla fall!

Nu ska jag gå ut i köket och äta en sen frukost.
Sen är det organisering av plugg som gäller. Det är ett måste!


Gomorgon

Oj. Jag har Så ont i ryggen idag så jag vet om jag ska sitta, ligga eller bara gråta. Igår var jag och bowlade med mamma, pappa och Eva. Så det är därför jag har ont i ryggen..



Igår kväll fick  en lustig och hastig vändning. Från en planerad hemmakväll med pizza och film blev det pizza och festande. I sista minuten bestämde jag mig för att hänga på Berra och jannica på fest. Jag hade inte sett deras sms förens sent sent så det blev verkligen sista minuten.

Det blev att fixa sig lite, hälla upp lite dricka och sedan åka till affären och köpa juice och raka vägen till tåget. Trodde berra fatta att jag skulle komma men det gjorde hon inte så hon var helt vild när jag "överraskade" dom att jag hängde med på fest.

 

Tåg in till sandhem och sedan gick vi till fredrik. Där tog jag min första drink kl 21. Sedan en till och sedan gick vi till den stooora festen. Där var det bara att hälsa och se trevlig ut. Kände igen många men kände ingen. Det var nice.. Sen kom ett Mullsjögäng till festen och jag kände mig plötsligt gammal.. men några ansikten kände jag igen. Sen var det bara att vara trevlig och skojja till det.. och det gjorde jag!

 



Sen åkte vi hem väldans tidigt från sandhem.. Vi åkte säker vid halv två? Till en efterfest vi var bjudna på men när vi kommer dit ligger hon som bjöd oss i sängen och sover/pratar med en polare. Efter kanske en kvart och två sånger av Singstar bad hon alla på efterfesten att gå. Sååå ovärt. Första gången på länge som jag är hemma så tidigt från en stor stor fest.

Det var en trevlig fest iaf Jessika! (Om du hittar hit och läser.) Du verkade få upp humöret ännu mer under kvällens gång! härligt o se.. Lycka till med Tattoon!

2:a i bowling

Jaa! jag kom två i bowling idag! Jag slog mamma och jag slog Eva men inte Pappa som kom etta. Mamma brukar vinna över pappa när de spelar själva men idag kom jag på andra plats! Hihi!


Eva bowlar.. Ibland bra ibland dåligt.


Mamma bowlade i stort sätt bara bra. tyckte jag.


Jag bowlade ibland bra och ibland mindre bra ;).


pappa bowlade tydligen bäst eftersom han vann hela skiten.





Det var ASKUL i alla fall! Jag pendlade mellan att ligga i rännan med klotet eller att göra flera strike på rad!

Filmkväll

Kvällen till ära handlar om Tacopaj, Lets dance och Nanny PcPhee. Tacopaj, check. Lets Dance, check. nu är det bara Nanny PcPhee kvar. Ja en helt okej kväll.

Imorn blir det Bowling och sedan en lugn kväll. Jag hoppas inte jag stör nu när jag för en gång skull är hemma. Mamma har nämligen en vän på Besök. Eva från Gbg. Kul som tusan.. Mamma får alltid en helt ny lyster när hon kommer på besök. Dom två skulle gärna få bo ihop för min del. Jag gillar att se min mamma så glad och lysande!

Trevlig fredagskväll!

Took a quiz

Jag gjorde precis ett test på facebook. -Vilken Scrubs-karaktär är du? Jag blev Carla, inte oväntat. Det stämmer väldans bra på mig. Hon är jobbig, det är jag med. Har alltid en åsikt om allt. Ja.. jag tror resultatet blev rätt bra.


Fasiken vad fint väder det är då!

Det är ju helt grymt underbart!
Fortsätter vi på det här spåret kommer träden att bröja knoppa tidigare än jag trott. Vill bara se de där gröna knopparna slå ut till, gula, lila och vita blommor snart! Och att påskliljorna ska växa till sig och slå ut!
Våren är underbar på fler än ett sätt.. Ghii!


Otrevligt och äckligt
Hej och välkommen säger vi även till ohygglig mensvärk! Det var länge sen du besökte min mage nu. Sist vi sågs så fick du mig att spy, kallsvettas och bli i stort sätt asocial under ett par dagar. Hur kommer det sig att du kommit tillbaka? Och vart har du lärt dig att göra ont på så många olika sätt nu?

Jaaa.. mer från mensen. Efter reklamen.
(Mitt sätt att hata mensen är väl att göra narr av den?)

GoMiddag!

Ja, det är vad jag ser fram emot. En god middag.
Pappa lagar korvstroganoff där ute i köket.Ghii är riktigt hungrig nu..





Vårknoppar! Snart är våren här! Snart börjar gräset bli grönt igen, bladen på träden börjar knoppa till sig. Blommor i olika färger dyker upp och påsken kommer på köpet!



Godmorron hörni

HELT underbar dag idag! Solen lyser och jag är uppe med tuppen!
(IDAG ska jag inte missa min buss! Ska gå i bra tid!)

På spisen kokar två ägg för fullt. Jag har satt kokningen på 6minuter plus en halv minut paus i vamrt vatten efteråt. Då blir de perfekta att ha på smörgåsen.
Ska göra ett prov idag hade jag tänkt. Skriva upp om konsumentskyddslagarna, avtal och köp på kredit. Inte det svåraste.. eftersom det är rätt så intressant och man stöter på det titt som tätt i verkliga livet. Inte som med matte.. där man ibland lär sig saker man aldrig mer kommer ha användning för.

Fick reda på att jag fick köpa brorsans Laptop för en 500:ring. Guuud så bra!


Jag är i tid! Jag har till och med tid att skriva lite till här. Helt fantastiskt! Frukosten var mumma och solen skiner än! Jag tror det här blir en bra dag! Mitt hår ser ut som ett skatbo men det bjuder jag på idag. Har en extra hårsnodd med mig ifall jag får damp på det.

Ghii.. Idag är det onsdag. Imorn torsdag och Vips så är det helg. Och helgen går ju JÄTTEFORT så då är det snart måndag.. och snart är det onsdag igen och sedan torsdag..

17mars

Dagens grejer.. :
  • Plugga, i skolan.
  • Åka med halv ett bussen hem.
  • Klockan två, gå ut och gå runt sjön, MED STAVAR och berra.
  • Eftersjönpromenaden, dra till gymmet och lyfta skrot.
  • Komma hem, duscha och äta supergod middag.
  • Sen är det plugg som gäller.
  • Ingen mer dator och ingen mer dig. -På hela dagen! ^^ 
Så det här blir KANSKE mitt sista bloggande idag. OM jag följer min lista och FAKTISKT pluggar och struntar i allt ONÖDIGT. -Önska mig lycka till!

Fullspäcka schemat lite mer.

 Mina dagar måste fyllas ut lite. De måste fyllas ut mycket rättare sagt.


Idag vaknade jag halv elva. Gick upp och åt en läcker frukost. Pratade i telefon och på msn i tre timmar. Duschade och gjorde mig i ordning. Satt och häcka. Gjorde kaffe och plockade fram fika tills mamma och pappa kom hem från jobbet. Lagade Raggmunk och bacon. Laddade inför träningen.. Kom på att jag hade teorikurs klockan fem. Fick kasta i träningskläder i väskan och sticka direkt till teorin för att sedan gå direkt till träningen. Träningen idag var så sjukt sjuk bara. Jag såg ut som ett frågetecken.. Hon var INTE bra idag, den mindre bra instuktören. Idag blev det bara fel och pannkaka av det.


Imorn är planen så här. Åka in till stan och plugga några timmar. åka hem byta kläder och gå runt sjön MED STAVAR och berra. Gå till gymmet och köra styrka. Komma hem och käka god middag. Sen plugga, för jag tänker göra ett prov i veckan! Så det så!

Sen måste jag nog låta bli datorn.. För den. eh. lockar in mig i dumheter och till att slappa! Not good.. But I like it.

Konst



Gick förbi det där eh, stället vid eh, stadsbilioteket. Där de visar konst. Är det ett konstmuseum eller vad är det? Någon har i alla fall gjort det här. Det såg ut som tummade strutar.. och på varje strut står ett ord. Kärlek. Intensiv. Arg. Hat. Skulle vilja kika mer på den där. Påminner ju om Fredriks citronpresskonst.




Fasiken vad solen sken denna dag. underbart var det!
Dagen efter hade vi 20 cm snö igen. Typiskt väder här uppe på nordpolen.

Helgen

I fredags kom Daniel och Åsa på besök! Helt oväntat och väldigt trevligt!

Innan det åkte jag och Berra ner till Godisfabriken.. Hon körde sklart ^^. Sen blev det filmkväll hemma hos mig. Vi såg Women och den var ju helt okej filmen. Inget suveränt men ingen supertråkig heller. Sen efter godis och popcorn ätande gick vi på en liten liten promenix.. det var då Daniel och Åzert kom.

Sen var kvällen mysig med massa prat bara. :)



I lördags
käkade vi familjefrukost och sen, efter lite övertalning, följde jag med Daniel och Åsa in till stan. De kollade på allt men köpte inget. Jag köpte i alla fall en t-shirtklänning på Gina Tricot som jag sedan hade på mig på kvällen. Efter middagen och lite förseningar skjutsade de ner mig till Lägenheten där jag och Berra tittade på Melodifestivalen. Drack några cider och hon fick säga till mig att dricka hela tiden, för jag glömmer sånt.. :O.

Aja! Efter melodifestivalen satt jag och Berra lite halv besvikna över vinnaren men jag intalade mig i af att vinnaren sääääkert har en chans i Eurovision. Jag hejjade otippat på EMD.

Sen kom Patrik på ett kort besök och vi åkte in till stan! Träffade Nicklas med sin snygga pojkvän på tåget. Vi höll ihop hela kvällen sen ( i stort sätt ).

Dansade, shotade. shotade lite till. Underbart.
Åkte buss hem. mådde bra på bussen. Kom hem. Skrev ett sms. Fick ett mysigt telefonsamtal. Somnade som en stock.



I söndags gick jag upp och käkade familjefrukost igen. Sedan slafsade jag omkring hemma i äckliga myspyskläder och glodde dessutom på reprisen av Lets dance och  Sveriges värsta bilförare. Mycket underhållande. Sedan åkte daniel och Åzert hem igen. back to Oslo. Daniel "har:n"

Im Back, Temafest!

Temafester var det jag skulle skriva om. Och photoshopat har jag gjort redan. Men fredrik kommer säkert dampa över en massa fel och missar jag gjort.

Okej, Temafester! vad hände? Jag har inte varit på den sådan sen Halloween och den är ju faktiskt oundviklig. Vad hände med beach-party mitt i vintern, 60-70-80-talsfester, Sexchange-party (Killar är tjejer/tjejer är killar) och vad hände med hederliga maskerader? När tappade vi intresset för de allra coolaste, mest minnesvärda och bästa festerna?

Alla vet att de bästa festerna är antingen spontana as hell eller länge planerade och fulla med förhoppningar! Temafest tillhör ändå alternativ två. man måste planera lite, för bara när folk verkligen går in för det, kan man lyckas med den ultimata festen.

Är det inte dags igen? Ska vi ta och återuppliva maskeraderna!
Klä ut er & klä upp er!

Lets do it! Lets have a MasqueradeParty!

När jag är tillbaka..

Ska jag skriva om Temafester.. ! vad hände?
När tog dom slut? ska jag behöva fixa allt själv? 

jag ska också leka i photoshop sen. Det förutsätter bara att datorn är ledig.


Brb.. efter träningen..


Jag ska åka dit nån dag.


Solarieöarna
By Berra!







Skapligt

Jag har tänkt på att jag skriver mycket om vad jag äter. Men jag anser väl att det jag äter alltid är så otroligt gott eller "nytt" för mig att det är värt att skriva om. Som idag, när jag kom hem, åt jag två smörgåsar med stekt ägg på och en stor tallrik sallad med massa god fetaost på. Ja.. alltså. Det kanske inte är något särskillt men fasiken vad gott det var! ;P

Jaha. Idag är det torsdag och jag har FAKTISKT varit i skolan idag. dock bara två timmar men det är ändå två timmar. Jag bokförde och hade väl glömt allt jag var kung på för två veckor sen. Så i slutet av lektionen fick jag ett hum igen och började fatta. Det är inte så svårt. Inte jämt i alla fall. 
Torsdag innebär inte bara företagsekonomi B utan även träning. I vanliga fall blir det Bodytoning men idag ska jag köra Core. Fast jag är jäkligt sugen på att stanna kvar och köra bodytoning också.. Jag gillar ju det passet mest under hela veckan. SÅ om berra tog mitt sms lite på allvar så kanske hon med kan tänka sig att stanna. :O.

mmm. Jag har inte mått så bra på sistone heller. Vet inte vad det är som krånglar och inte fasiken går jag till läkaren och kikar upp det. 100:- för ett resultat som låter ungefär som så här : Jag hittar inga fysiska fel till att du ska må som du mår. Det kan bero på stress av olika grader. HALLÅ! Hela sveriges alla ungdomar lider av stress. Ska jag följa den vanliga kurvan så är jag utbränd om några år. Aja. Skit samma. jag ska försöka att ta tag i saker och känna mindre stress. För jag mår verkligen inte bra.. eller okej. Finns folk som mår värre och jag överlever det här. Så okej, jag vill må bättre än det här. Jag förtjänar faktiskt det.


Frukost



Vad är det de brukar säga nu igen? En bra dag börjar med en bra frukost? Ja, filmjölk och banan och en smörgås med leverpastej och saltgurka. Det är god frukost enligt mig.



Jag ska fixa i ordning mig och faktiskt gå till skolan idag. Jag jag har varit slarvig, lat och dålig när det kommer till den biten. Men jag får ju skylla mig själv som sitter uppe halva nätterna och sedan inte orkar gå upp. Jag får ju stressa igenom alla uppgifterna sen.

aja.. of to school I go.


Grattis Lisa!!! till körkortet!

Usch vad hemskt!

Det var nog det värsta på länge. Jag mådde så illa! Jag hade ont överallt efteråt. Hela vägen runt sjön. Ushc vad hemskt. Och jag mår fortfarande inte bra. det gör ont som bara den. Jättejobbigt. Jag mår illa.

Kaffe Latte

Ett måste två-tre gånger om dagen. Jag är kär i tanken att dricka en KaffeLatte. Jag är kär i glasen man har KaffeLatte i. Jag är kär i KaffeLatte.



Kan det här bero på att Våren är på väg. Alla vet att i April är våren på insprång, på riktigt! Då går man och letar efter den första blomman som dyker upp i rabatten eller om man kan hjälpa till att visa vägen för den första turisten.



Jag längtar till våren.




Måndag kväll

Oj oj, vilken träning! Jag åt lite för sent för den här träningen idag. När Instruktören börjar skrika upp med benen och CYKLA då rapade jag upp mat och fick sluta. Jag trodde verkligen jag skulle spy..! Sen när det var över och vi började stretcha kunde jag inte sluta rapa. Satt där och höll emot.. usch! Never ever igen ska jag äta senare än klockan halv fem innan träning!

Låten från träningen jag vill ha hittade jag inte heller. så nästa gång måste jag ÄNDÅ fråga vem det är som sjunger den.. -Adrian, come out and play..










Fredrik har klagat på min PS-bilder eftersom jag inte riktigt lyckats täcka alla bakgrunder osv. Jag har helt enkelt missat det och dessutom syns det inte på min dator :P. så nu kommer ett nytt försök.








Så här på kvällskvisten vaknar min hjärnceller.. Jag börjar fundera och tänka på saker som jag inte har en susning eller fundering om på mornarna.
  • TIll exempel tog jag mig tid att börja strukturera upp min muntliga redovisning om ett företag.
  • Jag sitter och funderar på när papprena om godkännandet av pappas handledargrej ska komma. För då får jag ju äntligen övningsköra!
  • Jag la till exempel upp en plan över mitt pluggande. Det funkar tvärr bäst när pappa jobbar kväll och mamma sitter vid datorn. För då har jag ändå inget bättre för mig.
  • Jag tänker på tatueringar. Berras syster har bett mig skissa upp några ritningar till sin tatuering vilket snurrar omkring hela tiden nu. jag tänker på min egen som jag vill fixa och utveckla.. Jag vill göra något stort och med mycket färg. 
Det är några av sakerna som snurrar till i huvudet på mig om kvällarna. Jobbigt eftersom det innebär att jag inte kan somna.. Som nu. Klockan är redan 00:25 och jag kommer lägga mig max 01:00.

God natt i alla fall. Sov gott. Dröm sött.

Dagens måste

  • Frukost : En tallrik fil med skivad banan i, 2st kokta ägg med kvaiar på.
  • Dammsuga BMW:n eftersom den ska säljas idag.
  • Äta god middag.. Vet inte vad det blir.
  • Gå runt sjön med Berra.
  • Träna Core/step! 

Ja. Min dag är inte roligare än så. Men visst duger den och träna är fasiken kul! Ska göra mig redo för promenaden runt sjön snart..

See ya.. later.. decorator.. ^^

Fick stanna hemma..!

Jag är på bättre humör idag! Trots att jag se supersur ut på bilden.. Fast den togs igår så det kanske inte är så konstigt?

Jag slapp att åka in till skolan idag! Vilket känns underbart. Det blev inget med tv4 eftersom de sökte någon som blivit uppsagd och valt att studera. Inte jag alltså. Arbetslös ungdom som studerar för att livet inte erbjuder mycket mer än det.

Dagen bjuder på solning, träning och eget underhållande genom läxor! Inte en allt för pjåkig dag!

Galen & ...

Flippa ur var exakt vad jag höll på att göra. Jag går och blir galen här. Men imorn börjar vardagen igen. kanske kan jag släppa lite på knäppa tankar och koncentrera bort det på nått annat. Som .... läxor?

Flippar ur

Jag är trött och tjurig. Då finns det oftast bara två-tre saker som kan få upp mig igen.

Sova "tjuret" av mig.
Ta en dusch.
Mysa till det ordentligt med någon.

Just nu känns -ta en dusch! lägligt på fler än en nivå. 
Jag tror jag släpper datorn och tar ett långt bad med ljus och mys.

Filmkväll med Berra

Från storfrämmat till en långpromenad till lägenheten med Berra. Kallt och jävligt var det men väldans värt att gå. Det är alltid skönt att gå ut en sväng.

I lägenheten köpte vi lite sncaks och myste upp oss i soffan och valde att se en skräckfilm. Ja, jag sa Skräckfilm. Jag slutade titta på skräckfilm efter en film jag såg och fastnade i den med fantasin. vart jag än var såg jag saker ur filmen. Så det här var första skäckisen på.. ja, fyra år?

Vi såg Against the dark.
Filmen börjar med att man sätts direkt in en situation där ett virus spridit sig i världen. Endast ett fåtal människor har lyckats undgå det. Viruset gör att du törstar efter blod, rått kött från människor.





Från alla skräckscenarior där man skräms ihjäl till allt köttätande så går magen som en fruktansvärd rollercoaster. Från att vilja spy till att spänna magen av skräck så är jag förvånad att vi inte spydde. Det allra bästa med filmen var nog att de inte blev "övernaturliga" av infektionen. De kunde fortfarande prata och planera precis som vanligt folk. Det gjorde att filmen får 3av5 möjliga..

FRIDA FRIDA FRIDA
FRIDA FRIDA









Imorse, Söndag, hade jag och berra ställt klockan på 7,30. Klockan ringde och vi tog på oss, plockade i ordning lägenheten och gick runt sjön och sedan hem. UNDERBART.. för sen, nu, snöar det asmycket. Så vilken tur att vi tog en runda. När jag kom hem åt jag en underbar frukost med juice och allt till! GOTT!

Storfrämmat tar med sig gamla foton

I lördags hade vi Storfrämmat på besök. Mormor, Morfar, Moster och Micke. Så igår lagade mamma kofta(s). Det var en super-duper-god indisk rätt. Ungefär som currybiffar i soltarkadetomater och lök-sås.

Eftersom alla i min familj, utom jag själv, fyller år i Mars blev det tårta till fikat. Pappa fyllde den 1 mars, Mamma idag, den 8:e Mars på Internationella kvinnodagen och kära bror den 12:e Mars.


Pappa, Moster Martia och Micke

Morfar, Mormor, Mamma

Papi och Jag. hahaha.. Det går inte att INTE gilla hans tattoos.. ;)

Moster tog med sig lite fotoalbum hemifrån så vi satt och kikade på gamla kort sen jag var liten.

Det här bjuder jag på. Enjoy!

Söt och oskyldig
Busig som tusan med Christoffer Johansson GBG.

Hetaste indian You'll ever See!

I Sthlm med kusinerna på väg till Mumindalen, Finland.

Det var min helg med en liten tillbakablicksbonus..  Jag var en rampljusdiva redan som liten. Allt för att sticka ut.


Mamma berättade även att under ett lucia tåg så vägrade jag vara Lucia som jag så länge insisterat på att vara, BARA för att ALLA andra var det. Så jag blev i stället den ända tärnan. -Frida I ett Nötskal

Addicted to satisfaction



Im not Lovin you, the Way I Wanted to
What I had to do, Had to run from You
Im in love with you but the vibe is wrong
And that haunted me all the way home



Man hinner tänka en massa när man har tråkigt och är ensam.
Det tycker jag är bra. Då hör man bara sina egna tankar.

Intervjuas

haha.. Min lärare ringde från Lernia och frågade om hon fick ge ut mitt nummer till TV4 Jönköping. De ska göra en intervju med någon som varit arbetslös och sedan valt att studera. hahahaha! Utav alla studerande arbetslösa var jag åtminstone högst upp på bäst-representabel-av-studerande-arbetslösa. Det är ju något att vara stolt över. Så på Måndag gäller det se sitt bästa ut eftersom bilder ska tas och jag ska bli intervjuad. De kanske ringer innan för en liten intervju också..

Svårt att fatta sånt här alltså..!

hahahahaa... Shit vad nervös jag blev! VAD ska jag ha på mig?




Jäkla tråkigt då. Nu ringde hon från TV4 och började fråga en massa grejer då. Och sen frågade honom jag hade jobbat innan jag bestämde mig för att studera och jag sa att jag hade sommarjobbat men att jag sedan varit arbetslös. -Jaaaha..Jag sökte någon som blivit uppsagd och sedan valt att studera.. men kan jag behålla ditt nummer här och återkomma till dig?

typiskt..

Lady Gaga


Lady Gaga - Starstruck

Genombrottet kom förra året med singlarna ”Just dance” och ”Poker face”. Lady GaGa beskriver sin musik som ”elektro-futuristisk-fashion-drama-pop-New York-popculture”. Den fantasirika 22-åringen är uppvuxen i New York, med italienska föräldrar, och har gått i samma katolska flickskola som hotellsystrarna Hilton. – Jag gick i en konservativ skola, men jag var aldrig konservativ. Jag var alltid den jag är nu – nätstrumpor i en skoluniform. Och jag brukade hamna i trubbel. Imagen av en ”catolic school girl” passar inte riktigt. Men de lärde oss att vara starka självständiga kvinnor. Och jag är en. Läs hela intervjun på -Aftonbladet, Klick!


Det är ingen fest utan Lady Gaga eller "nya" Britney Spears för den delen.

I natt


Träningspasset Bodytoning var HELT UNDERBART! Inte bara för att jag höjde min stepup bräda ett snäpp utan för att vår vanliga instruktör var sjuk så vi hade hon som är mega bra! Jättekul var det och jag kämpade verkligen i slutet!


I natt var jättejobbig. Jag gick och la mig klockan 00 men kunde inte sova. Jag såg en film för att jag brukar kunna sova då. Jag var vaken tills halv fyra och tankarna irrade runt som en hjord dumma får i huvudet. Hade jag räknat dom hade jag kanske somnat av yrsel.


Jag tänkte på väldigt mycket konstiga saker. Analyserade en massa och utmande mig själv. Det gick bra ena stunden sen så blev det lite jobbigt och jag fick ta djupa andetag för att inte gråta. Sen var jag tillbaka på spår och tänkte dumma och konstiga saker. Jag har väl min känsliga dagar antar jag. Igår var jobbigt, men jag har varit med om värre.

Mmmmmmm!

Gud vad gott!
Kanelbullar, Mandelmazariner och Siraps kakor.

Mamma fixar och donar för fullt här hemma och jag har hjälpt henne att baka. Imorgon tänkte jag städa i ordning här hemma. Lite som en överraskning till henne. Hon fyller ju faktiskt år på Söndag. Förra söndagen fyllde Pappa år och på Torsdag nästa vecka fyller brorsan år! Mycket fisk i vår familj.


Ja, till helgen får vi främmat så det är storstädningar och bullbak som gäller. Mormor och Morfar och Moster och Man kommer över lördagen och stannar till söndag. Så det blir att sova soffan för min del. Om jag inte får sova hos dig ? ;).

Aja, från bullar till träning. Ska alldeles strax åka till gymmet och köra ett pass Bodytoning. Enligt mig det roligaste passet på veckan trots att det är den mindre roliga instruktören. men jag har börjat göra lite som jag vill när hon själv gör fel.. Då funkar det bättre. GeeHaaaw!

Ja..



Om du inte visste så blir man brun av sol. Och man blir morotsröd av brun utan sol. Och man blir gulbrun av Solarium. Jag gillar Solarium. Ville bara säga det med tanke på min brun-utan-sol / solarie fake:a solbränna på bilden.





Jag ska träna imorn med berra. Core/Step om jag har rätt. FASIKEN vad kul!

Lördag

Lördagen började med att jag vaknar i Toves soffa. Exakt där jag skulle vara. Vi spelade lite alfapet vilket pågick i nog fyra timmar. Vi kollade på Punk'd så det gick inte så fort framåt. Aja, sen började klockan närma sig nästa fest och vi gjorde oss i ordning för att dra vidare till Anna som höll sitt födelsedagsparty hos sin pojkvän Martin.

Anna blev väldans överraskad av att jag och Tove kom. Hon kände knappt igen mig heller. hon sa hej, fick syn på tove sa hej, tittade tillbaka på mig och sa Heeeeej!!! Mysigt värre ^^.

Kvällen i helhet var toppen! Mycket kul och med mycket Smarriga saker Anna hade bakat!



ANNA 23 År!

Anna öppnar sin present från mig och Tove.

Jag tror anna inser att presenten är rosa.

Bagarn själv fick Rosa bakskål med rosa hjärtformade dl-mått! Weeii!

Anna hade gjort sin egen smarriga tårta!
Heeelt gudomlig, själv åt jag bara upp grädden och jordgubbarna.. ghii..!
Nicke med förresten, vi delade lite på att skrapa av jordgubbarna från tårtan.

Hon fick jättefina tallrikar med rosa skedar till cokså.
Hon fick även ett knallgrönt Kakfat med tre våningar av Bella.

Vad gör man nu då? Du skulle ju önska nått när du blåste ut ljusen.
Jahaa. Jag önskar nu då.

Ett bra tecken på att jag och anna börjar känna av alkoholen.
Jag blundar och anna tittar faktiskt in i kameran.


Vi bjöds på den traditionella Stripteasen av bröderna Andersson.
Det märks att lillbrorsan börjar lära sig..

Ingen aning vad som var så intressant på tv:n.

Jens, vår egen Sven Volter.
Jag var tvungen att kolla upp vem det var, men nu är jag helt med på spåret igen.
Han gör faktiskt en jäkligt bra tolkning.

Underbara tjejer.

Sa jag att vi alla skulle gå till hugos efter festen?

Underbar bild..
Någon trekvart senare gick jag och Tove i alla fall till Hugos. Vi ville inte riskera att inte komma in eller att behöva stå i kö. De andra eftersläntade och orkade inte stå i kö till hugos och drog till Cromwells.

Jag och Tove rockade loss på Hugos i alla fall!!!

Jag gillar hugos.. man kan hitta fina pärlor där inne som bara väntar på att nån ska polera dom. Vilken tur att jag är polerare så jag kommer så bra överens med pärlor.


Helt undebrar helg i sin helhet.. Fick ju träffa en massa gamla underbara aniskten.. Till och med Lisa!

Skolan

Ska till skolan idag. Hade feber igår och halsont. Så jäkla tråkigt när man bara måste göra nått fast verkligen VERKLIGEN inte vill.

Jo alltså. Jag ska ju skriva om lördagen och lägga in bilder men det får bli efter skolan idag då.

Ja. Dagens måste är väl skolan, sola, Lördagsinlägget och sova. Tänk när man har måsten som Jobba, träna, shoppa, ordna middag, mysa framför tv:n. UNDERBART!


Trollfrillan idag. Det går hem hos trollen i stan.

Fredag

Fredag förmiddag
Dagen började med att jag fick fixa mitt hår i vad som kändes som en evighet. Eftersom vi bastade kändes det fräschast att duscha.. ^^

Alice följde mig in till stan och kom försent till skolan bara för det. Men jag sa faktiskt att hon fick cykla iväg ^^.


I stan skulle jag träffa Fredrik och ta en fika. Jag var värsta nervös och hade helt sjuka tankar. Inget jag går in djupare på. Men sen när vi väl träffades blev jag SÅ glad! Kändes lite som en nickokick! haha! Det var så kul! Jag ville bara krama honom och jag kunde inte sluta le :D Det var skönt att träffa honom igen helt enkelt..






Vi käkade baugetter. Han tog eh.. nån Italiano eller nått? Med parmaskinka tror jag. Jag käkade en Lido. Med salami och brieost. Det var yummi.. och självklart drack jag en latte också! Sedan hälsade vi på hos Bella på Hemtex. Sedan gick vi till The & Kaffe och jag drack en till latte och Bella åt sin lunch där. :D







Fredag Kväll

Kvällen började på Papas Tapas där vi käkade Väldigt goda Pizzor. Det var jättekul att träffa Ellinor och Aino igen! Aino ska ha alla + i världen! Den nya sidan jag upptäckt hos henne var helt underbar! You go!


Ellino och Aino


Tove och jag delade på en Pizza. Meningen var att vi skulle ha en med kokt skinka, räkor, ruccola och Parmesanost. Vi fick, kokt skinka, ruccola och Parmaskinka. Den var jätte god i alla fall!

Ainos Pizza

Ellinors pizza

Från resaturangbesök till Ainos lägenhet som hon delar med Pojkvännen Frisse och sin lillasyster Miina.

Hade ingen annan glasflaska hemma..

Tove med sitt allra bästa humör och snygghet!

Jag med mitt allra bästa humör och snygghet!



Ölspelet börjar.. (ASsnygg Schäslong)

Aino och Frisse

ellinor med sina partymoves!

Miina och Martin.


Från Aino till Palace!

ellinor och jag på uteplatsen.

hahhaha! Gud vad vi dansade. Fick dansa tätt och nära med en sjukt bra dansare. Han var mörkhyad, hade långa smala dreads, vitt linne och lite baggy jeans på sig. Mycket hett. Han Kunde dansa!!!

Ellinor, Aino och Frisse drog framåt två.. Tove och jag dansade tills det stängde! HELT underbar kväll!

Tove mindre glad över att vi fick dras med en snubbe på vägen hem som jag så gärna gick med. Han var ju lite halvjobbigt kul.

Sa att han var 27 först.. Sen visade sig att det var 37.. och han pluggar fortfarande. tss.

Tove INTE glad!

Tove glad igen.. efter att vi dumpat snubben.


Helt underbar kväll! jag kan inte säga annat än att det var grymt trevligt och sjukt kul!


Torsdag

Min helg började egentligen redan på Torsdags eftermidddagen. jag skulle med min buss och hade fått för mig att den gick 16.10. Jag och mamma tänkte gå och göra stan osäker men så tänkte jag att jag kikar på busstiden igen för säkerhetens skull . Då visade sig att den gick halv tre och som tur var hade vi exakt tid att åka direkt till stationen och bara släppa av mig.. På väg mot äventyr.. haha!


Hoppade av bussen i Nkpg.. träffade tove på stan. Hon var på banken och skulle fixa ett nytt Leg. Hon tappade bort sitt senast jag var där, under Halloween. NO MORE WINE!

Sen gick vi hem till Tove som numera bor bort mot lindövägen. I flata skor är det inga problem att gå till henne. Det är ju inte ens långt! men i liten liten klack så kan det var som the Road to hell. jag hade blåstor på trampdynan när vi kom fram.

Gött nog mildrades det när vi bastade. Underbart.. Ingen jäkla vedeldad bastu där inte! Jämn och fin värme med några sköna stänk titt som tätt.. Men någon riktig fantast av bastubadande, det är jag nog fortfarande inte.









Jag gillar systrarna Dockner. De är nog bland de trevligaste människor jag vet. De är så enkla på nått sätt. Och de orkar oftast höra mig babbla som jag gör och som jagber om ursäkt för. Det jag gillar ännu mer är att jag tycker de tar för sig när jag babblar. De har inga problem med att hoppa in i samtalet och säga sin sak. ÄLSKAR DET!



RSS 2.0