Frida vid vägens slut.





Idag ska jag inte till stan med den här bruden.








Jag ska köpa
-Nyårs/kryssnings Outfit, så att jag känner mig go.
-Hårspray så att mitt hår kan hålla sig så jävla bra som det blir!
-Ett nagelack som passar alla dagar.
-En träningsväska. Så att jag alltid kan vara redo!
-Busskort. Nu börjar ju skolan igen så då behövs ett sånt!
-Systemet. Jag ska handla allt som kan behövas till nyår!



To the Big City!

I've been there

Julafton. Been there. Juldagen. Been There. Annandag Jul. Been there.

   

Julafton. All the way to Vimmerby. Firade med mat och Kalle Anka. Fick en massa God Jul sms från folk som jag trodde glömt mig. Som jag trodde inte alls brydde sig. Fick samtal från Tove och det gjorde min dag! Fick gulliga sms från många ursöta people. Öppnade inga paket. Inte ett ända. Sedan all the way back to Mullsjö.



Juldagen. Daniel och Åsa kom till mullsjö. Min bror med sin underbart roliga flickvän för att förtydliga det. Hjälpte till med att göra julmiddag. Åt Julmiddag. Öppnade paket. Fick min efterlängtade STROA locktång som gjort mig ÄNNU MER Fabulous! Eller den gjorde mitt hår rättvisa faktiskt. Fick en efterlängtad sminkväska med acessoarer till. Fick en nödladdare till i stort sätt allt. Och en Champagneflaska till nyår. Den fick jag inte spruta ut utan var tvungen att dricka fint.

Klockan halv sju stack jag på första förfesten som varade i max 5 minuter. Träffade Jonas brorsa Johan som vägrade släppa ut mig ur köket om jag inte pussade honom. Så där kom kvällens första puss.

 Åkte till kvällen andra förfest hos Joel. Träffade mycket gamla ansikten och hade riktigt kul. Sara som är sjukt kul.. Angelika som också var riktigt kul.. Jannike som inte riktigt kunde släppa loss men var söt like always.. Erik som hade förändrats och var rolig.. Rasmus som bad om ursäkt som vanligt..Patrik som var undebart kul och dessutom hela kvällen, typ.

Sedan kom skjutsen igen, körde oss till KallesKrog. Där var det "live band" som bestod av en tjej som sjöng karaoke i stort sätt. Mitt gamla fadder barn filip från tvåan i lågstadiet bjöd mig på en drink. Det trodde jag då inte. ;). Träffade förra helgens snubbar Jonnie och Sebbe. Träffade massa folk. Dansade hela kvällen i stort sätt. Fick på nått sätt ihop det lite med Jonnie trots att mitt intresse I SÅ FALL ligger helt hos Sebbe. Sjukt. Men trevligt var det. klockan fick och Kalles tid tog slut.

Gick till efterfesten som var hos Joel igen. Frös rumpan av mig. Snackade runt med folk. Hade ett kul snack med Angelika Jonnie och Sebbe. Haha, vi tittade stjärnor och pratade de osynliga lagarna mellan tjejer och killar. Jag fick tjaffsa lite med Sebbe vilket tände mig till skillnad mot Jonnie som "så gulligt" bjöd på sin jacka när jag frös och höll med om allt jag sa. Euu. Kan man ringa honom och säga -hörru, jag vet att du trodde vi fick ihop men jag är mer intresserad av din polare. Ge mig hans nr och sluta sms:a mig. Okej? :) Sedan gick dom hem.. och då satt jag Angelika, Erik och Patrik på övervåningen och snackade. Klockan drog från 2-3-4. Det hände säkert massa däe i mellan men jag har förträngt det.

Gick hem med Berra och eh.. nån mer? Shit jag minns inte? Pinsamt.. Nån i alla fall och Rasmus. Det slutade med att Jag o rasmus tappade bort Berra och eh. ah nån.. och jag kom på att jag inte hade nyckel hem så jag sov hos rasmus.

Inga direkt dirty secrets där inte men det finns en del andra.. som jag gärna berättar för eh.. typ Tove..? :D.



Annandag Jul. vaknade hos Rasmus vid två. Frös lite eftersom han snott åt sig täcket. Gick upp. han planerade för kvällens fest. Jag gick hem. Åt lite mat. Slappade. Tvättade bort gårdagens skam och blev fräsch igen. Sen.. tror jag att jag åkte till Eddie för att kolla på film. Men det blev att se två avsnitt av Lost i stället för film. Vilket var RIKTGT tråkigt! Han var lite kul men jag har inte riktigt fattat honom än. Jag brukar ha lätt för att fatta folk ( eller dömma folk rätt av ) fort/ direkt. men inte honom. han är en riktig luring.. Sån där ,som man brukar säga att i de lugnaste vattnen går de fulaste fiskarna. En sån är han. Tror jag. Ändå är jag lite fascinerad. Gick hem han följde mig. Sen sov jag.

Dan före dan.

jaha. Nu är köket och hallen klart.
Det är bara listerna som ska upp.
Julmysigt är det också.
Jag ska sätta upp Julgranen idag,
så att den är uppe på julaftonskvällen när vi kommer hem igen.

Ingen gran är så fin som Bellas gran.
Den här ser väldans oOrdnad och slarvig ut,
INTE ALLS som Bellas gran!
Min gran blir också fin.

Han kommer hit idag. Vi ska se en film.
Vilket känns lite mysko.
Men det här fixar jag. Inget trams.
Orkar inte med det.

Dan före dan är en speciell dag.

Konsten att slå in ett paket.

  • Ja. För det första är julpappret det första du ser. Så ett riktigt juligt elller snyggt julpapper är viktigt. Pappa köpte vad han tyckte var snyggt men jag vill nog kalla det pappret Juligt. Det var mysigt, men inte snyggt.
  • Ja jag vill påstå att ett paket i vanliga storlek enbart behöver tre tejpbitar. En var på kortsidorna och en i mitten. men i mitt fall blir det fler tjepbitar. I år är det STORA och lååååååååånga paket som gäller.
  • Snöre eller inte? Jag gillar snöre. Det förgyller ett paket. Men inte så mycket snöre som vi verkade spendera på nittiotalet. Det räcker med en liten rosett eller liten krusidull i hörnet. Eller den traditionella stilen. runt runt.
Vi får se hur det blir. Jag ska i alla fall slå in paket nu. Och det blir pappas julpapper med traditonell inslagning. runt runt.

Festade igår.

Det blev fest igår. trots att jag skulle stanna hemma o tapetsera. Det blev ett sista minuten bestämmande och vi drog ner till lägenheten och sedan gick vi på Karls Krog. hahahahaah!

Det var udda, speciellt och faktiskt riktigt kul. jag träffade Rätt mycket folk som jag kände igen så det var jättekul. Rasmus var där och han pratade med mig väldans mycket. favorit Rasmus. Han är mysig.

Sen hände det än massa andra saker men jag orkar inte skriva om det. Kul var det!

Nya glasögon



Skojja. Precis som jag sa förut. Det är pappas arbetsglasögon.
han är lite hetare än jag i dom faktiskt. Se själv.



Och ja, minen är meningen..
han poserade en massa blickar innan kameran tog bilden.

Vi renoverar ju i köket o hallen och jag lägger in bilder sen när det blir färdigt..
Det tycker ia alla fall jag är kul..

yes, är sjuk också. Mår inte alls bra men ändå bättre än igår. Missar bio ikväll.
Men jag tar hellre en sån kul kväll när jag verkligen kan uppskatta den.
Nu, ikväll, blir det film hemma och god mat.. m. m. mm!


Ännu en dag

japp, ännu en dag av extrem förkylning och utråkning.
Skulle behöva lite uppåttjack. Alltså, något som gör mig glad.

Jag köpte en ny kjol idag. Det gjorde mig glad.
Jag pratade med en snygg kille. Det gjorde mig glad.
Jag köpte en ny maskara för inte länge sen. Det gjorde mig glad.


Jag har inte pluggat på den där rättskunskapen som jag tänkt. Det gör mig ledsen.

Men för övrigt, så är jag nog ändå rätt glad.

En date?

Ja, varför går vi inte på flera dater?
Är det för att det kostar mer än att ragga upp nån halvfull på en club?

Jag skulle vilja gå på en date.
Någon som bjuder med mig på en fin restaurang eller lounge. Ser en bio film. Och följer mig till dörren.
Är det den amerikanska versionen av en date?
Hur går en date till här, i Sverige?


Hur date:ar du?

Men då..!

Här laddar man sig och gör sig i ordning.
Duschar, sminkar, äter en ordentlig frukost tar på sig skor.
Och så går man inte inte ens i skolan idag. Jäkla typiskt!



Fest fest!

Igår festade vi loss. Det var lite ovanligt den här helgen men GUU så kul jag hade. Jag dansade med Berra, snackade med sara och marielle. Mycket trevligt! En hel del killar som flörtade med mig också. ^^ Whoho! Ego på topp!

No place for lovers


23.00

Klockan är inte så väldans mycket men här står jag och mamma och tapetserar i köket. Kanske är det många som göra sånt in på nattetid som vi verkar få göra. Köket blir kanonbra! Riktigt snyggt och ändå har vi inte gjort mycket för en sån stor förändring. Underbart!

Jag har dessutom på mig något som jag svor att jag aldrig skulle använda. Foppatofflor. Nej dom är inte mina. Och nej jag har inte köpt dom. Det är pappas och jag använder dom bara i arbetssyfte. Jag vill inte skita ner några av mina egna skor. De är inte lika hemska som träskor men ändå groteska.

Det är hur mycket snö ute som helst igen. inte lika mycket som förra gången men ändå gatutäckande. Helt underbart! Tänk när köket är klart och jag kan sitta och se ut på gatan när snön yr.. Åh..!

Jag har fått så konstig magkänsla senaste dagarna. Det är helt sjukt. Jag vet inte vad det är med mig. Om jag börjar bli sjuk eller om det bara är nått jag är orolig över. fråga mig inte vad för jag vet ju inte ens det själv. Det går över ska jag se!

Jaha! tillbaka till tapetserarbordet!
Ha de!

Lägenhet i Jönköping

Ja, jag letar hela tiden. Ja, det är jobbigt att bo hemma igen. Ja, Föräldrarna är en pina i röven. Det är okej om jag inte hittar nått. Det är okej att bo hemma. Jag älskar dom ju ändå.

En 1:a  ligger på 3500 i månaden. Alldeles för dyrt för mig. 2000 är mitt MAX just nu. En 3:a  ligger på 5000 ca/månanden. Inte farligt dyrt om man ska dela den. Men ändå, MAX 2000.

Hittade en 3:a för 3500/månanden. Undrar om det är bluff. Så billig 3:a att hyra. Att dela det med någon vore ju toppen. Det skulle vara med någon man inte känner så väl men ändå har lite koll på. Jag vill verkligen komma bort härifrån och ha lite privatliv igen. Det vore mysigt.

Så? Ska vi flytta till Jönköping?



( Jag gjorde en intresseanmälan :S )

Renovering..

Ja, om du inte har hört det så renoverar vi i vårt hus just nu. Vi har rivit alla tapeter i köket + allt kakel.
Vi kommer att tapetsera om, lägga nytt kakel (mosaik), lägga nytt golv, byta bänkskivor. Till att börja med.
Vi gör samtidigt om i hallen. Där blir det nya tapeter och samma golv som i köket. Mycket fräscht. Bilder kommer senare..jag  har inte bestämt om jag ska lägga upp före bilder nu, eller samtidigt som det blir klart..

Är det möjligt?

Kan han ha vuxit upp och blivit lite mindre av ett asshole?

Jag blev chockad. Helt sjukt.
Han såg mig, ville hälsa men vågade inte för att han inte visste om det var jag. Det var vad han sa.
Snackar han sanning då så är det ju lite gulligt. Annars så tycker jag fortfarande bara att han är en stöddig stropp. Vi har aldrig riktigt hållt kontakten. Snackat av och an om absolut ingenting. Han är ingenting. Ändå sitter jag här och skriver om honom och är fortfarande chockad.
Fundersam. Vad hände?
Hur kunde jag veta att han skulle höra av sig?
Efter så här jäkla lång tid. Har vi något otalat tro?



Tänk att jag visste det!

hahahahaha! han hörde av sig.. .. .. ..

Hemma

Äntligen! nu är klockan 03,49 och jag är hemma! Har haft en förvånadsvärt bra kväll! Whoohooo..
nu gäller ipren och sova.

Go natt


Nya skor..

..en Underbar upplevelse.

Det finns inget som ett par nya skor.
Ta den upplevelse gånger tre.
Ta den upplevelsen och plusa på rea.
 = ShooeHIGH!

Jag fick yrsel när jag såg hur fabulous jag var i dom. Ja, det svartnade för ögonen och jag fick lite svårt att andas. jag vet inte varför jag blir så över snygga skor. Jag vet inte heller varför jag blev så här över de här skorna. De är inte vad jag vanligen faller för. Men idag, kändes det HELT rätt!





Bobbie Burns
1. Snygga till jeans..
2. Sköna sommar skor.
3. Snyggt alternativ till converse.

 

Min mobil

Antingen glömde jag den i lägenheten eller så åkte den ur i Patriks bil. För den har varit borta sen i söndags. Så om du läser detta berra. Slå mig en pling. jag har försökt ringa dig hemma men du har inte varit hemma.. Måste hitta mobilen.. den är inte avslagen...än.

Klippt mig



Jag klippte mig för några dagar sen. Eller mamma klippte mig.
Jag blev jätte nöjd, men vi ska nog klippa upp det lite till.
Det känns som att det behövs för att få det rätta sving och svuschet på det.

Har köpt lite nya kläder också.
Tshirten på bilden, ett svart linne, en grå väst, en vit kofta, en klänning.
Jag shoppar nog lite för mycket. jag har bestämt mig för att lägga upp en budget åt mig själv. Nu när jag har en inkomst så tror jag att jag måste ha en ekonomisk plan. Så att pengarna inte bara rullar iväg.

Bella fyller år idag. 21 år och hon blir bara snyggare med tiden.
Grattis grattis grattis!

JAG FILIOSOFERADE EN DAG.

TROR DU ALLA VET VAD DOM VILL BLI NÄR DOM BLIR STORA, NÄR DOM ÄR SMÅ? TROR DU ALLA STORA BLEV VAD DE VILLE BLI, NÄR DOM VAR SMÅ?

TROR DU ALLA HAR ETT MÅL I LIVET SOM DE STRÄVAR EFTER? TROR DU ALLA STRÄVAR EFTER SAMMA MÅL? TROR DU MÅLET ÄR ATT STRÄVA?



RSS 2.0