Söööndag = Buttplug

Köttbullar och stuvade makaroner är vad vi har ätit idag. Det är sådär lagom gott. Inget särskilt men ändå tillräckligt för att man ska känna att IDAG åt jag god mat! Jag hann tvätta klart, kan mn väl säga. Men det där jäkla torkrummet suger råttsvansar. Vi har bott i den här lägenheten i 6 månader och vi har väl tvättat tolv gånger kanske och INGEN gång, jag menar verkligen none! har tvätten blivit torr.

Det är inte bara torkrummet som är piss det är torktumlaren också. Den stängs av när den "överhettas" så man måste springa ner var tjugonde minut och starta om den. Så det som ska torktumlas blir heller aldrig torrt!


Såhär fin är inte våra maskiner i alla fall.


Usch vilken dag!

Jag kunde inte sova i natt så jag satt mig och skissade lite på tatueringsideer jag har haft. Klockan sex i morse påminde jag mig själv om att jag kanske borde sova en liten stund. Jag hann blunda och så ringde klockan fast att det kändes som att det skrek TIME TO CLEAN CLOTHES!!! Gick upp och växlade lappar till mynt på coop. Jag råkade hälla ut en massa tvättmedel i hallen och Fredrik hackade på mig som vanligt så jag var as-förbannad och var tvungen att ta en gooo taaajm aut. Sen gick han till jobbet. HEMSK MORGON!
På vägen till tvättstugan knackade och bankade Cornelia och hennes mamma på fönstren ifrån C & G nya lägenhet. Vilken lägenhet dom fått då! Otroligt snygg. Nu hoppas jag bara att de inreder den som den förtjänar. Den hade en massa fina detaljer, glasdörrar till sovrum och vardagsrum, små hörnor och ett vackert badrum! Snacka om att de byter upp sig från den där fula trean i haga!
Cornelia har bett mig hjälpa henne lite med sin inredning. Så jag ska ge några tips.
Ah. vill sova nu men jag måste ner i tvättstugan igen. Till den uberdåliga torktumlaren.

Släck lampan för Earth Hour!

Släck lamporna, stäng av era elprylar. Tillsammans ska vi minska utsläppen av energi och på så sätt minska växthuseffekten. Så tänd lite ljus och njut av det mysiga!
Jag släcker om 20 minuter!
När släcker du?

Dagens dag

Dagen började segt. Jag gick upp elva och duschade. Efter det satt jag i säkert en timme och bara stirrade på tv:n. Efter ett tag insåg jag väl att klockan rusat iväg och jag fixade mig och klädde på mig. Dagens schema bestod av: Åka till Viken, Träffa Gurka på Garveriet, åka till Ringarum och kela med kattungarna sist åka hem till Norrköping igen.

Gabriel kom och hämtade mig hemma sen åkte i och hämtade Cornelia på Studiefrämjandet. Sen bar det av till Viken där vi besökte Gabbes mammas Affär Inredet, mitt i viken. Efter att ha käket en macka eller två hemma hos Gabbes mamma gick vi till Garveriet. Vad stor och fint det blivit! Visst är det inte en pärla än men dom hade fixat så himla mycket! Det var jättekul att se! Jag åkte till viken för att snacka om en modevisning jag skulle hjälpa till att anordna men personerna intresserade i fråga var inte där. Jag åkte i alla fall därfirån med nytt hopp om en massa roliga saker.

Sen åkte vi till katterna i ringarum. Nu är inte ögonen blå längre. Det tog bara en vecka! Men de var lika söta nu som de var sist. Idag låg båda katterna i mitt knä och kurra. Det känns skönt när jag känner att de kan slappna av hos mig. Det gör mig lite säkrare inför att ta hem dom.

Jag och Fredrik ska snart åka och köpa kattprylar. Imorgon är det löning och det är väl lik bra att få det överstökat. Jag tror att vi får ta hem dom i slutet av april. :D GHIIII!

Imorn är det Våffeldagen! Vi ska också åka till Jurki och "beställa" vår bänkskiva till köket! UNDERBARA vårdag! Får passa på att ta lite påskris på landet.


Boston Tea Party

Kanal 5s underbara program Boston Tea Party pratade idag flitigt om skillnader mellan tjejer och killar. Till det underbara och klockrena som en i panelen sa.
En man och en kvinna sitter i en bil. Då kvinnan kan säga -Titta vilket fint och mysigt café! Och mannen svarar då -Jaha. Kvinnan menade med det hon sa, att hon skulle vilja stanna och fika. Det förstår inte mannen.

Jag gapflabbade och tjöt för att det vår så slående perfekt likt mig och Fredrik. Vi förstår absolut inte varandra och om vi försöker prata med varandra så fräser vi bara åt varandra. Om Fredrik försöker prata mitt språk så är det väldigt svårt för om han säger det minste fel så blir svaret. Och vad menar du med DET DÅ? Så är det åt båda hållen. Det är inte lätt att älska en motsats men det är värt det.

Nu ska jag säga gonatt till Fredrik och jag ska försöka säga det på hans språk. Vi får se hur det går för mig. ;)

God Natt & Puss & Kram

Min vackra Paintbild

Här har ni min Sänggavel jag skule vilja bygga. Det vore kanon! Whaat do you think?
Vit sänggavel med inbyggda hyllor och natthusbord. Läckert!

Framifrån

Från sidan


Tack för alla Namnförslag!

Flash, Fideli, Figo, Fekali, Falafel, Fitta, Fetto, Filippa. Flax, Flabber och Fjollar för att nämna några av en massa förslag jag fick från Veronica.

Vi har ändå inte bestämt oss än. Dagarna går och det är några veckor kvar tills vi får hem dom så vi har ju lite mer tid på oss att bestämma oss. Fredrik gick från Fidji till Farsan på sitt namnval. Jag valde Faldi men har hela tiden velat ha namnet Fendi. INTE för att det är ett märke utan för att jag gillar namnet. Fendi. Säg det högt en gång. Fendi. Som ett smeknamn för Ferdinand.

 

FALAFEL

 

Vi säger till när vi hittat bra namn. Just nu lutar det åt Fendi för min del.

 


Onsdag 17:e

Dagen började med att söta Betty kom klockan åtta som bestämt. Jag skulle egentligen ha varit barnvakt åt lilla febersjuka Rodrigo men hans pappa fick återbud från sitt möte och kunde istället ställa upp. Så Betty fick komma hit och ta hans plats.

Dagen gick fort annars. Eller kanske inte egentligen. Fredriks Mamma och Mormor kom på besök för att se den nymålade väggen i köket. De gillade den och Susanne och Beatrice (Fredriks mamma och syster) har tydligen samma smak för båda ville ha en likadan vägg hemma hos sig. Beatrice ville ha en blå randig vägg i pojkarnas sovrum och Susanne ville ha en röd vägg (tror jag) i sitt kök. Det är kul när det man gör uppskattas så att andra vill ta efter eller inspireras av vad man gör. Jag hoppas att de gillar den slutgiltiga finishen sen när bänken och hyllorna kommer på plats. Och de nya köksmöblerna såklart!

När Susanne, Marianne och Fredrik åkte så kom Cornelia strax efter för att snacka lite som vanligt. Hon brukar komma förbi när hon har jobbat och hämtar Betty. Vad kul att jag kan säga brukar, för hon kommit förbi i snart tre veckor i streck minst tre gånger i veckan. Som Tove ungefär.

Mitt i maten, när jag och Cornelia käkar en sen lunch, ringde mamma och pappa som landat i Sverige efter en 9 dagars lång visit i Barcelona hos min bror. De sa att de skulle komma om två timmar men det drog ut på tiden och blev 3 och en halv timme. Tydligen tog det en hel timme att bara komma ut i från Stockholm. Tur för mig, för jag glömde bort tiden och blev påmind när mamma ringde och sa att de hade fem mil kvar. Fort in i duschen, diska, dammsuga och fixa mig. Jag hann väl det mesta för när de kom hade jag bara dammsugningen kvar.

Sen blev det att se en massa vackra bilder från deras resa i Barcelona. De hade inte suttit still i alla fall. De hade vandrat från ena sidan av Barcelona till den andra. Ska se om jag kan sno åt mig lite bilder från henne sen när mamma lägger upp bilder på Facebook. Jag fick två par skor ifrån Mamma och Pappa, perfekt till våren och sommaren.

 

Efter fikan åkte de hem mot lilla kalla Mullsjö. Inte kul.

Jag blev uttråkad och satte mig ner och såg Grey’s Anathomy sedan Roomservice. VEM KAN INTE bli inspirerad av Roomservice? Så jag ritade upp en sänggavel om jag helt plötsligt är väldigt väldigt sugen på att genomföra. Vet inte om det syns hur jag hade tänkt mig på bilden men här är en snabb Paint-skiss. För jag är så damn gooood at it.

 

 


About the namnes.

Jag har ändrat mig lite.

Jag satt precis och tittade på bilderna och jag tycker inte katterna är några Faldi och Fidji.
Snarare nått sötare och mysigare.

Tanken var väl att de skulle heta nått på F eftersom jag heter Frida och min pojkvän Fredrik.

 

Faldi & Fidji
Flash & Flaki
Feathers & Felis
Filur & Fimpen


Sådär, nu har dom namn också!



Roadtrip to Kittens



Det här är Tove och Betty.

Idag har vi varit i lilla Ringarum på en s.k roadtrip. Cornelia körde, Alice satt där fram och jag och tove satt i baksätet. Betty satt i bagagen. 

Vi skulle hälsa på kattungarna som Cornelias mammas katt fått. Jag träffade dom för ca 3 veckor sen och då var dom jättesmå. Nu har dom precis börjat gå och staplar om kring på golvet med darriga små ben. jag och Fredrik bestämde oss i stortsätt direkt för att behålla två av dom.









Det här är Alice.








Det här är mina och Fredriks kattungar. De har båda blå ögon är underbart söta.
Den första är ljustljust beige- och vit-fläckig den andra är grå- och vit-randig.




Jag ville ha den beige så fort jag såg den. Den stod ut och det var den vi bestämde oss först för. Sen blev det att vi tog den här lilla sötnosen också. Idag har jag haft den här lilla grå i mitt knä flera gånger och det är den ända som stannat kvar i knät och verkligen slappnat. Den spann till och med när den låg i knät.







Sen så klart, så finns det alltid en liten kattunge som växer lite saktare eller inte blir lika stark. Den får äta mat när de andra kattungarna är mätta eftersom han inte har en chans mot de större och starkare. Här är den.





Den är synligt mindre än de andra och leker inget alls och går bara ifrån mamman om den vill gå på kattlådan.







Våra sötnosar!!

Tove och the outisder.





Cornelia och vår beiga lilla kissemiss.



Tove & Alice making it Ghettostyle!





Vår lilla grå kissekatt helt lyrisk över en gammal tejprulle. Därför är han vår!!!



Jag åkte till kattungarna för att gosa med min favorit. Jag trodde den beigea var den jag skulle dyrka men just nu är det den lilla grå som gjort ett så extremt mysigt intryck på mig.






LÄNGTAR jättemycket tills vi får hem dom om några veckor!
Tills dess blir det att ladda upp hemma med kattprylar!

Lite bilder från bebisbesöket

Sara och Anna var här med sina söta bebisar Folke och Maximilian.
På den här bilden Ligger Tove och Folke på Golvet. Han var så söt,
Han låg och skrattade och var så väldans go. Han hade en bra dag, sa Sara.

I soffan sitter jag och Anna. På mitt bröst ligger lilla Maximilian som somnade som en stock.
Han var så mysig och så himla söt. Nu längtar jag tills han blir lite lite äldre. Då ska han få en leksak av mig.



Sara & Folke till vänster och Anna och Maximilian till höger.

Sara provade på att hålla i båda bebisarna. Haha.. SÅ blir det om du vill ha fler barn nu sara. ;)


Lovely day

Idag har vi haft BABYBOOM här hemma. Två bebisar på en dag. Lilla Maximilian och Folke var här. Båda två med sin fina mammor Anna och Sara. Jag tog en massa kort men inga med MIN kamera så jag får väl tigga bilder av dom sen. Folke hade i alla fall blivit väldigt stor och hade så fina stora ögon. Han satt upp och var så himla söt. Maximilian var lika söt som vanligt och jag längtar tills han blir liite liite större. :P. Nu sov har flera gånger i min famn eller ska jag säga på bröst och mage. HIIII! Aja, jag får ta ut mina babymani på kattungarna vi får hem om några veckor. :D

Imorn ska vi åka och titta på kattsaker sen ska vi åka till kattungarna och mysa lite! Jag och Cornelia alltså. Underbaaaart!

Orkar inte skriva mer än så. Puss o Kram!

Sluta sura Sverige

Igår såg vi Melodifestialen är Anna Bergendahl vann helt otippat. Jag är glad för hennes skull men jag föredrog Darins låt You're Out Of My Life. Och alla säger att Salem Al Fakir skulle ha vunnit men jag vet inte. Det är en bra låt men något med honom skriker Något-efter-wonder-child. Annas låt är bra och känns ärlig så nu Sverige ska vi inte sura utan hylla lilla Anna och se fram emot Eurovision song contest!


Anna Bergendahl - This is my Life


Lördag

Idag hade jag tänkt se på meodifestivalen med mina flickor mn så blev det inte. Tydligen har vi bestämt med Fredriks syster att i skulle till henne och titta på film. ilket jag inte hade hört men så var fallet. Så det blir ingen melodifestival kväll med tjejerna. Men det blir en trevlig kväll med melodifestival och film hos Bettan i stället.

Det får blir tjejerna kväll en annan kväll.  <3



Vi ska också antagligen åka ut till Fredriks farbror Jyrki idag. men klockan tickar och är snart tre. förstår inte hur vi ska hinna åka till honom och sdan till Bettan och ändå hålla tiden. Men men, Fredrik planerar så fredrik får besämma. Heja dig!

Ha en toppenkväll nu med en massa melodifestival och skoj. Puss puss

Daniel 30år!

Idag fyller bror min 30 år!

Massor av Grattis till dig! Jag önskar att jag kunde vara i Barcelona med er allihop nu!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!


Öppen rekrytering

Idag ska jag ge mig iväg till en öppen rekrytering på Arbetsförmedlingen. Ett marketingföretag söker telefonförsäljare. JAG GILLAR INTE DET HÄR! Jag kan inte se mig själv sitta i telefonen och ringa och sälja. Nu är ända anledningen att jag söker det här, att det finns en fast lön + provision. Jag tänker absolut inte jobba på bara provision. ALDRIG!

Jaja. Sen när jag ändå är ute på stan kan jag ju passa på att lämna lite CV till affärer tänkte jag.



Fredrik rappar och dampar. Han är helt sjuk. hans jobb söker också folk och han pratar om at när de nya människorna kommer så kommer han att vara så hilma bra på sitt jobb. jag tror han  trivs rätt bra där. :D

Nehe. Nu ska jag gå.
Puss ciao!

Tove dejtar!

Idag ska Tove på dejt med en hot hot kandidat som blivande pappa till hennes barn.
Okej det är väl att dra det lite väl långt. Men han är hot. Och han kan ju faktiskt vara den rätta. Eller så är han, som de så bra sa i filmen "snygg sexig singel", Mr right now.

Jag ska inte säga att jag lever genom henne men eftersom jag redan har Mr Right så får jag mina underbara magpirr genom henne. Du vet det där spännande pirret som gör att man känner sig kittlad samtidigt som man blir lätt illamående med ett enormt lyckorus i hela kroppen.

Heja Tove och hennes Dejt!


Mamma 50 år idag!


Pappa 52år 1:a Mars, Mamma 50 år idag 8:e Mars & Brorsan 30år 12:e Mars!

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!!

Sprakande helg!

Fredag: Måla klart väggen. Gå på inflyttningsfest med no intentions to drink.
Lördag: Gå på födelsedagsfest en kort sekund. Se Alicie i underlandet i 3D.
Söndag: Städa städa Städa. Mamma och Pappa kommer på en kort visit innan resan till Barcelona.









Alice i underlandet 3D

Vad kan man säga?
Filmen jag älskade som liten var lika bra i vuxen version!
Alla karaktärer var spot on! och alldeles förtjusande.
Jag älskade "the fat boys" Tweedledee & Tweedledum spelad av Matt Lucas (Karaktär i Brittiska serien Little Britains).

Se så slående lika de animerade T & T är med den verkliga Matt Lucas.
















Jag kunde inte låta bli att älska de som runda tvillingarna. En annan rolig karkatär var den galna kaninen vid hattmakarens bord. Han var knasigare än någonsin och det gjorde filmen så mycket bättre.

Jag ångrar inte att jag såg den på BIO och i 3d dessutom. Jag röck till ågra gånger då fårglar och stenar flög ut över publiken. Så skojigt att se 50 personer rycka till samtidigt.



Mitt ända lilla klagomål under denna film har faktiskt inget med filmen att göra utan med min medtittande främlingar. Killen bredvid mig svarade i sin telefon mitt underfilmen och sa ett flertal gånger, jag kan inte prata jag är på bio. Ve, fan svarar under en film?!! Grädden på moset var att han pratade igenom filmen. Här är några fina exempel..: Ah , det är nu hon krymper va? Nu kommer dom till hattmakaren. Dom kommer inte känna igen henne. osv. INTE KUL! (Även om jag själv kan filmen.)



Allt som allt får Alice i Underlandet 4 av 5 F.


Alice i underlandet 3D

Ja, då ska jag åka till Moa och fira henne en stund. :D Hon ska få en fin liten present som jag tyckte passade henne och jag hoppas verkligen att hon gillar det. Jag kan ju inte säga vad det är men det är fint.

Jag hoppas att alla på Moas fest får en skitkul kväll! Speciellt moa, det är hon värd!


Eftersom Fredrik och jag är FATTIGA och har många födelsedagsbarn denna månad så blir det inte mycket till fest från vår sida. MEN vi har biobiljetter som vi idag ska utnyttja och se Alice i underlandet 3D vilket vi har längtat efter sen i början av året. Så nu äntligen ska vi se den!






Får berätta mer sen hur den var. :D

Underbar fredag

Sådär! Nu är vi klara! Nu känns det som att jag VERKLIGEN VERKLIGEN vill köpa nya köksmöbler med det samma! Jag vill också ha bänken insatt direkt. Så att man kan flytta på micron och kaffebryggaren med en gång!

Vi får väl se när det kommer. Vi har ju ialla fall målat om väggen. Det är en bra början.

Ikväll ska vi till Marias inflyttningsfest. Tyvärr ska vi inte festa eftersom våra pengar REDAN börjar ta slut. Imorn ska vi på Moas födelsedagsfest och inte festa då heller. Samma anledning. Måste köpa present till Moa, Pappa, Mamma och Daniel.

Sen behöver ni ju inte höra av er till oss om roliga saker för då har vi NADA cash kvar. :). men det kostar att ge männsikor man gillar något litet extra.


Idag har varit en spännande dag.

Vi har tvättat! Imorn ska vi tvätta igen! För vi hade så himla himla mycket tvätt. Den låg överallt i sovrummet och det luktade INTE gott.  Nu luktar det fräscht i lägenheten igen och lite färg.


Fööööööööör vi har målat om väggen i köket!!!

Det är inte färdigt än men imorgon kan vi räkna med att det är klart!!! Här är en liten suddig mobilbild på hur det ser ut nu.

















Imorgon ska vi fylla i det som på bilden är vitt. Jag tror inte att vi sparar någon vit linje utan det blir nog helgrönt alltihop.

Sedan med det nya möblerna (Som ska köpas när mer pengar rullar in) så blir allt KANON!


Det här är ett assnyggt paint arbete made by moi. Så här kommer det så småningom att se ut på väggen. Två hyllor och sedan en bänk att ha micro och brödrost m.m på.

Sen från Ikea blir det de här möblerna.



Jag längtar verkligen tills dagen allt är klart. Då kan jag och Fredrik ha fina middagsbjudningar här hemma. GUD SÅ KUL!!!

Nu ska jag sova.. Det verkar bli kvällsuppdateringar flera kvällar nu.

GOD NATT!

Måla måla måla!

Yeah yeah yeaaaaah! Nu har vi börjat tejpa och imorn ska vi tejpa ännu mer! Sen ska vi måla och måla och måla. Och tvätta. Vi får varva tvätt och målning.

Vet du inte vad vi ska måla? En randig fondvägg i köket. Färgerna grön, grönare, grönast. Bilder kommer sen.

God natt hörni!

Cougar Town

Cortney Cox's nya serie Gougar Town måste vara den bästa serien på länge! Sist man kände igen sig själv i pinsamma och flörtiga situationer var i Serien Sex and the city.

Redan efter tio minuter in i det första avsnittet har jag hunnit skratta ihjäl mig fyra gånger. Hon blottar sig för en tonåring för att visa att hon duger. Hon har sex med en yngre kille och säger senare att det var fantastiskt att ha sex med någon som inte behöver ta en paus hela tiden eller ta ett piller. 





En annan rolig egenskap kanske man kan kalla det, är att hon säger vad hon tycker/tänker rakt ut. Om du inte sett reklamen för Cougar Town så säger hon något opassande om en ung kille och en kvinna vänder sig om och säger att det är hennes son.

Jules: You see that young gentleman there, I'd love to lick his body
Woman: That's my son
Jules: Ooh, he looks smart

Hahaha! Hur många gånger har man inte satt sig i den sitsen på både det negativa och positiva sidan. Ex, han är så snygg, det är min lillebror. Eller han är så ful, det är min storebror. Aj aj aj. Hur tar man sig ur det?

JAG ÄLSKAR i alla fall serien. Hon är precis lagom neurotisk och nervös. Och Cortney Cox ser fantstisk ut för att vara 46 år!

Vad tycker du om serien?



RSS 2.0