Skön fredagskväll

Idag har jag varit flitig tycker jag själv. Jag har diskat och dammsugat. Bjudit på kaffe till kaffesugna Gabriel och Cornelia. Tove fick dricka saft. Sen färgade vi håret på Cornelia, hon blev självklart kanon i håret. Sen åkte jag, gabriel, tove och hämtade fredrik på hans jobb för att sedan systemshoppa. Det vart två Cubes, två jordgubbscider och godast av allt Likör43 till Rosapantern-drinkarna! Imorn är det en liten Carl Malmstens Reunion hos två av våra lärare villket vi ser fram emot. Tagg tagga taggad!


Sa jag att jag har klippt mig? Klippt mig själv. Så om du ser mitt hår och det är lite snett och vinnt eller kort och långt, så ha överseende med det. Jag är ju inte frisör MEN jag gjorde fan bättre ifrån mig än vad en feg frisör hade gjort. 

Jag köpte ett par solgalsögon igår! Förra året ville jag ha ett par som fanns på Gina Tricot med nitar på men de fanns inte i butik i varken Jönköping eller Norrköping och när jag tänkte beställa dom på internet var dom slut. Så i år tänkte jag att jag ska köpa ett par direkt när jag hittar ett par. TROTS det vågade jag inte köpa ett par helsvarta på Gina när jag såg dom utan gick tillbaka dagen efter DÅ ALLA SVARTA VAR SLUT! Så det blev förra årets modell med nitar. Check this out ..

DÅLIGT, jag har ett par såna där fast svarta. Men på Ginatricot.se när man valde svart var det ASFULA små glitter atteraljer i stället för nitar. BUUU! Men visst är dom läckra.

Jaja, nog om det. Imorn är det fest. Och det börjar redan vid fem. Så, fixning av håret och grejer måste ske i tid. Puss o Kram Sov gott!

 

 


Min omväxlande Måndag

Idag åkte jag med Cornelia i bilen för första gången. Hon körde jätte bra trots alla gupp och gropar av all snö. Vi åkte till studiefrämjandet där hon lämnade eller hämtade något och sedan till försäkringskassan där hon lämnade ett papper. Seeeen åkte vi hem hit och pratade en massa om företaget och gjorde upp lite skisser. Seeeeen kom Gabriel och vi åkte till Ljura och köpte specialmat till Betty, Cornelia och Gabriels hund. Seeeeen åkte vi och hämtade Fredrik på hans jobb och sen åkte vi till Willys och handlade för en massa pengar så nu är kylen FULL igen! Underbart, jag VILL till och med laga mat imorn för att jag vet att jag inte behöver springa bort till coop och köpa nått för att kunna laga mat.
Ja, så där har ni det. Min dag. En bra dag. Jag gick upp tidigt till exempel.

Fika paus!

Idag ska jag fika med Tessa och Veronica från viken. Tyvärr är Curiosa stängt på Söndagar eftersom det är då de städar men fräcka fröken och Coffee House m.fl. är öppet och det får väl duga. Jag ska bara fixa mig lite lite till sen är det dags att gå!










Good night, sleep tight and don't let the bedbugs bite.

/ Frida Fluff

På kvällen kom Moa och Robin!



Jag kan väl slå vad om att de korkade sakerna jag sa ikväll kommer att stå på Robins blogg. Så himla typsikt! ;). Med honom får man passa sig! Som vår egna lilla press.

Vi spelade Nya Pratmakarna och A till Ö. Roliga grejer. Ena grodan efter den andra hoppade ur munnen. Snacka om att jag helt plötsligt blev 60 år med mitt vackra uttalande om grodor i mun.

Kikade precis på Robins blogg och han tackade bara för en trevlig kväll.
Det var ju tur! Tack själva!


Anna var på besök med Maximilian

Det här är Maximilian. Han föddes klockan kvart över 11 den 25:e December 2009.
Han har två stolta föräldrar som heter Anna Franzén och Martin Andersson.






Här är mamma Anna och Maxi.



Han är väldigt lugn och skriker ingenting än. Han har börjat gnälla lite.
Ni skulle ha sett när Anna, som om hon gjort det i evigheter, smidigt vänder upp och ner och sätter honom fram och tillbaka på sin arm. Jag trodde hon trollade men honom men det gjorde hon inte. Svaret jag fick var: jag har lärt mig att han inte går sönder när jag tar i honom.



Världens snällaste och underbaraste Mamma Anna.

Jag måste klippa mig!!!

Jag satt och kikade på lite bilder och jag ser attt mitt hår blivit så himla långt! Titta bara!



Jag har ju värsta skills i Paint så jag uttnyttjar det. Haha! Men titta på det! Det ska inte vara sådär platt och tungt eller åtminstone inte SE så där platt och tungt ut. Och JA, jag vet, jag har inte PLATT hår och men jag menar att det bara hänger där. Jag vill klippa upp håret så att den "tjocka" eller tjockaste delen är lite högre upp på huvudet.. 

Jag säger det igen och igen. Maria Kindahl har fin frilla! Berra har fin frilla! Matilda Johansson tuperar sitt lite men hon har fin frilla! Jag behöver inte tupera min frilla. Jag behöver bara kli

Haha!

Ha lite översende med mitt snea öga och mina halvleende putande läppar och den där kisande försökssexiga blicken.

Händelserik Tisdag!

Jaha. Tisdagen var ju väldigt händelserik. Jag lagade inte ens mat till fredrik kom jag på nu. Han har ingen matlåda tills imorn. Fan. Får nog ställa mig och laga nått nu. Klockan 00.44.

Ah, händelserik var det. Jag gick upp, tiden flög förbi och jag minns inte om jag gjorde något alls. Fredrik kom hem och vi drack kaffe och åt varsin semla. Sen.. skulle vi se Grey's Anatomy men det gick inte. Sen vart det läggdags. Underbar dag.


Imorn i alla fall ska jag träffa Tove! Det känns underbart. Jag blir glad med henne och jag kan inte låta bli att hela tiden säga: vad glad jag är att du är här... Vad jag tycker om dig osv. Tror hon har fattat det vid dethär laget. Men nu är hon ju SÄKER och jag är säker på att hon är säker å. :P


På Torsdag kommer Moa och Robin hit. Det var jättelänge sen och jag vet inte, men jag vill hitta på nått skoj! Det är svårt att vara fattig och ha fantasi. Så fort man har lite cash har man fler valmöjligheter men väljer oftast att ta den enkla vägen ändå. utan pengar känns den enkla vägen tråkig. ag har en dag att fundera på hur jag skulle kunna spexa till kvällen. Så Watch out!


Okej. Jag ska laga mat och sen lägga mig. Vill vakna skapligt och känna mig lite mer nyttig imorn.






Bilder från en picknick Sommaren 09
Jag, Tove, Fredrik & Krippe





Jag längtar efter solen så att man kan ta på sig solglasögon igen. Eller när man kan gå barfota på gräset. Eller bara ha en lättare jacka på sig. Eller använda ballerinaskor.




Alla Hjärtans Dag

Några skrev på Facebook att det är tofflarnas dag och att det är bullshit eftersom dagen är påhittad av företag som vill tjäna pengar på ännu en högtid.

Mitt svar på det är att den som sa att det var tofflarnas dag har ingen kärlek i sitt liv och om den har det är dum nog att inte passa på att visa lite extra kärlek. Och So what om det är ett påhitt på Alla hjärtans dag. Ska du sluta ge julklappar till nära och kära på julen också? För det är den största högtiden som exploateras mest av alla. Affärer tjänar så grymt bra med pengar på jul att man är dum om man tror annat.

Med detta vill jag väl egentligen säga att även om det är en påhittad dag, ta vara på den och uttnyttja den till fullo. För oavsett vad som händer så uppskattar den du gör något för din insats på att visa sooome love.  





Hoppas alla haft en go dag. Det har jag och Fred haft. Vi har möblerat om i vardagsrummet och för er som inte varit där kan du se de här underbara bilderna  som jag gjort i paint. FÖRE och EFTER... Det ger en wow känsla eller hur.. hahaha!

Jag och fredrik är väl kända/ökända för våra gröna soffor. Det är så fula att man måste älska dom.

Så småningom ska sofforna bytas ut mot något mycket snyggare. Men det kan bara tid och pengar avgöra.


Nu är det läggdags. Imorgon är en ny dag och jag har Möte med Nyföretagarcentrum. Hejja Mig!















Alla Hjärtans Dag




Idag hoppas jag att alla firar dagen med att säga till alla nära och kära att de älskar dom. För alla hjärtans dag handlar ju inte bara om passionerad kärlek utan även om kärlek till sin familj och till sina vänner.

Så för att inte missa någon säger jag här nu att jag hoppas att du får en underbar Alla hjärtans dag och att jag älskar dig.

Tog du åt dig är du nog en persom jag älskar, för sånt vet man.


Fredag?

Jag hade ingen aning om att det var fredag idag! Jag vart helt överraskad när fredrik kom hem och sa det. Jag måste försöka fylla min dagar med något vettigare.
Aja.. nu blir det snart Melodifestivaln. det hhar jag ju "sett" fram emot.

Fredrik är hemma igen

Sådär. Nu ska det gå bättre att fixa med blogginläggen. Mina småproblem jag haft berodde på att jag använde google chrome. Men nu är jag på Internet explorer så det borde bli fint.. då ska vi prova lite.

Ja titta!  Jag kan göra mellan rum i min textstycken och texten hamnar fint bredvid bilden! Det är ju underbart.


Fredrik är hemma från jobbet igen och han är söt. Nu ska vi se klart bygglov.

CIAO!








Mera färg!

Gissa om det känns underbart just nu!
Saker börjar kännas bättre och bättre. Jag skriver och skriver och huvudet vilar inte för fem öre. Inte ens på natten. Inatt drömde jag nämligen om mitt ultimata företag. Jag ser allt framför mig. Jag ser design och stil, förvaringslösningar, diskmaskiner och kylskåp. Jag tror jag drömde en hel del eftersom saker börjar lossna för mig nu. 
Jag börjar få ihop en budgetplan. Den är inte billig det kan jag inte påstå men den är Smart! Jag har även kontakta Nyföretagarcentrum i Norrköping och väntar nu på svar. Jag behöver hjälp med det mesta fast jag behöver nog mest någon att bolla ideer med och få bekräftelse på att det man gör är rätt.

För att komma till punkten MERA FÄRG! Jag ringde min hyresvärd i dag och frågade om jag fick måla en fondvägg i köket vilket jag fick! Samtalet från min sida gick i någon stil med: -Hej det är Frida på Askebygatan. JO, vi hade ju tänkt bo kvar här ett tag och jag undrar om vi får måla en fondvägg i köket. Jag har kunskaper om målning så jag vet precis hur golv och väggar ska täckas. Tack så jättemycket. Jag vill fråga så att du inte kommer och blir helt överraskad över fondväggen. Jag kanske hör av mig i framtiden om en fondvägg i sovrummet. Tack och hej. 
Så, där har ni det! Fredrik och jag tänkte ge den fondväggen till varandra som en alla hjärtans dag-gåva.

Spotify

BRICK BY BORING BRICK

Inte min musikstil ALLS! Men jag kan inte sluta lyssna på den den rödblonda Hayley Williams i bandet Paramore. Deras musikstil beskrivs som emo-pop och anthemic Rock, vad det nu innebär? Kollar vi läget på Spotify så är liknande artister Fall Out Boys, Avril Lavigne och My Chemical Romance.
Jag gillar ju vissa låtar med Fall Out Boys om jag minns rätt. Kikar vidare på Spotify, musikens bibel.
America's SweetHearts. Den gillar jag. Okej okej, I dont Care är också bra. Men sen tar det stopp.
Jag älskar House. Jag älskar R'n'b. Jag älskar Club.

Jag älskar David Guetta, Benny Benassi, Beyoncé, Pitbull, Lady gaga m.fl.

HAR DU NÅGRA FÖRSLAG PÅ BRA MUSIK? FEST MUSIK?

Måndag = Underbar dag!

Jag tittade faktiskt på Nyhetsmorgon i går och blev så himla tagen av vad modeskribenten Elin Kling och designexperten Stefan Nilson pratade om med programledaren Tilde de Paula.
Det är alltid lika roligt att veta vad som gäller just nu.
Modeskribenten Elin kling var lika snygg som vanligt och gav ut ut 3 måsten inför vår och sommar. Mönster, Prints och Luvtröjan. Leopard och zebramönster följer med till sommarmodet vilket JAG blev superglad över eftersom jag är kär i det modet. Hon säger också att allt militär-inspirerade är en stor hit nu. Färgerna beige, grön och brun kläder med militärkarktär blandas med ett par snygga klackar för att få kontrast. Gillar man mönster ska man våga blanda flera mönster men det går lika bra att ha ett plagg mönstrat.
Något som har visat sig bland kändisar är all white outfiten. Rihanna har hoppat på två trender här, mösnter och vitt på vitt som blir mer vanligt.
På nyhetsmorgon fick Elin Kling frågan om Kjol-längder. Svartet blev att långkjolar och långklänningar är det rätta till sommaren och hösten. Romantiska influenser syns också i modet.
Här är några bilder ifrån min inredning hemma. Lite små saker som sätter en galen twist på allt.

Lördagen den 30:e Januari

Gooosh jag är trött. Jag hade tänkt lägga in lite bilder sen fredriks födelsedagsfest. Ett ögonblick..
en liten gåva av Maria. EN MASSA IS I BADKARET!
Solglasögon gänget. Kan det låta töntigare? Men vi var coola då.

Den är inte färdig!

Hahahahahahaha!
Jag höll på att fixa Sofies blogg och så dog internet helt plötsligt så nu har hon en knallgul blogg och en helt okej header. Men vad kul att du tror att den ska vara gul! Jag ska fixa lite till Sofie så håll ut!

En tråkig måndag

Gud vad jag lovar saker. Jag tänkte lägga in lite bilder men nu är klockan mycket och jag orkar inte.
Imorn tänkte jag försöka vara lite mer effektiv och gå upp och äta frukost innan tolv i alla fall. Det är mitt mål. För egentligen är det ju som mysigast att gå upp precis innan staden vaknar till liv och sitt och käka frukost och bara njuta. MEN så tidigt ska jag inte gå upp! Mellan 9-12 är perfekt.
jaha. Jag är så boring men jag ser NCIS på 3:an. Pappa som fått mig att se det där. Efter att det är slut skaj ag sova.
goood night!



RSS 2.0