Måndag = Underbar dag!

Jag tittade faktiskt på Nyhetsmorgon i går och blev så himla tagen av vad modeskribenten Elin Kling och designexperten Stefan Nilson pratade om med programledaren Tilde de Paula.
Det är alltid lika roligt att veta vad som gäller just nu.
Modeskribenten Elin kling var lika snygg som vanligt och gav ut ut 3 måsten inför vår och sommar. Mönster, Prints och Luvtröjan. Leopard och zebramönster följer med till sommarmodet vilket JAG blev superglad över eftersom jag är kär i det modet. Hon säger också att allt militär-inspirerade är en stor hit nu. Färgerna beige, grön och brun kläder med militärkarktär blandas med ett par snygga klackar för att få kontrast. Gillar man mönster ska man våga blanda flera mönster men det går lika bra att ha ett plagg mönstrat.
Något som har visat sig bland kändisar är all white outfiten. Rihanna har hoppat på två trender här, mösnter och vitt på vitt som blir mer vanligt.
På nyhetsmorgon fick Elin Kling frågan om Kjol-längder. Svartet blev att långkjolar och långklänningar är det rätta till sommaren och hösten. Romantiska influenser syns också i modet.
Här är några bilder ifrån min inredning hemma. Lite små saker som sätter en galen twist på allt.

Kommentarer

Kul att du hade något att säga!

Vad heter du?
Spara ditt namn!

Mail-adress:

Din egen bloggadress:

Kommentarer skrivs här:

Trackback


RSS 2.0