Tidig vinter


Före 7 cm  - Efter 15-20cm



Det bara öser ner. Jag ska inte klaga. Det är mysigt. Jag vet bara vad som väntar imorgon. Vattenpölar med snöslask. Inget att se fram emot. MEN jag ska njuta för stunden. Ska dricka en Latte om vi har kaffe kvar eller så blir det en kopp varm oboy. Gonatt..

Bilder



Berras tatuering. Tog kortet nån månad efter att hon gjort den.
Min design. Min ritning. Klart jag är stolt. Helt sjukt att hon bara gjorde den.



Jag hemma i Mullsjö. Skulle till stan om jag minns rätt.
Mammas gamla väst jag hittade och snodde. :D Trivdes väldigt bra i den!



Köpte lite grejer för ett tag sen. En jacka som jag stormtrivs i.
Lite strumpbyxor och örhängen. Vantar är bra o ha så jag köpte trepack.
Oh ett par strumpor också. 



Mamma gjorde sig chic. Hon kan om hon vill ;).



Min underbar gummistövlar som jag också stormtrivs i!
Ett par ordentlig raggsockar så är de himmelska oavsett vad folk säger.
Kan ni gå i Foppatofflor kan jag gå i gummistövlar!



Var hemma hos Linn i helgen, drack och hade det underbart mycigt.
vi sanckade om allt mellan himmel och jord.
Kul att träffa nån och få komma iväg men ändå ta det lugnt.
Alltid lika kul hos dig, oavsett vad du tror.



Haha! fick låna en tshirt att sova i hos Linn. Det var värt en bild.
jag tror jag fick en liknande tshirt av daniel i julklapp nån gång också.
haha. Dock inte i lika skön färg som denna.

japp. snabb bilduppdatering!

JAG HAR ÄNTLIGEN FÅTT MIN MINNESLÄSARE OCH LADDARE TILL KAMERAN! SÅ NU BLIR ATT TA BILDER SKA DU VETA!

Uppdatering

Arbetsmiljö och säkerhet 50p
Företagsekonomi B 150p
Personaladministration 50p
Organisation och Ledarskap 50p
Affärsjuridik 50p
Rättskunskap 50p


Japp, där har ni det. Allt jag ska plugga. 100% från och med Måndag 3/11. 20 veckor. Är färdig i Mars. Känns spännande och nyttigt för mig just nu.

JUST DET! Tänkte köpa en Laptop. Har bara hittat en intressant än så länge. Vi ser vad som händer. Vill få min minnsläsare och laddare till kameran först nu.

~



You may feel lonely. But dont worry. You are never Lonely alone.



Jönköping


Jönköping - Pressbyrån

Jag tog bara ett kort, ett dåligt och inte på nått särskillt. bara på en ful gata i Jönköping.
På morgonen fick jag ringa kommunen som växlade mig till en gunnar som växlade mig till Robert, Rektorn på Mullsjö gymnasium. jag frågade om han kunde skriva under ett papper så att jag överhuvudtaget skulle FÅ plugga i Jönköping. Han fixade allt och när jag kom för att hämta pappret var den Snygga rektorn Robert färdig med allt. Han hade till och med skrivit under och vi satt och pratade lite. Hahaha, första rektorn jag sett som ser hm.. okej ut. :) Hot leende, vältränad, solbränd. har säkert de stora V:na och FOB. Volvo villa vovve och Fru och Barn.
Aja, in till Jönköping. Jag köpte en stor Latte på Pressbyrån efter att jag lämnat ansökningspapprena till Vägledaren på Ams. Köpte en ros till mamma också. hon behöver lite uppvaktning. Väntade på en buss som inte dök upp, vi var flera som väntade på den. Fick ta tåget hem. Gick från station och hem.

jag började möblera om hemma. Vid fem halv sex gick jag och Berra och Jocke Treoenhalv:an. Sen fick jag se Berras rum. Jättefint ommålat! Avis jag blev. Sen var det bara att gå hem och fortsätta med mitt eget rum. man tager vad man haver. Precis det jag gjort. Det blev bra. Bättre. Helt okej. Nu är det mera mitt rum.

Det jag ville säga var i alla fall. Lämnat in ansökan till komvux nu. köpt en stor Latte. Väntat på en buss förgäves. Gått treoenhalv:an. Möblerat om. Nu ska jag sova.

Mitt rum

Här har du min hylla med Pappas Dvdfilmer,Mammas Ljudböcker och mitt shit. De där två fula trollen fick jag inte slänga och de måste stå på mitt rum av nån anledning (?). De är dyra och kostar 600kr/st. Sen är det typ bara mitt smink, min plattång, locktång och allt annat bråte man behöver för att se ut som man gör. Skönt att få en plats för mina saker.

Före - Efter

Jag möblerade om och bytte gardiner. Nu ser det lite trevligare ut än innan.



Har jag sagt att jag hatar gult? När jag var yngre ville jag ha ett blått rum. jag fick gult och grönt. Den fulaste kombinationen ever. Grönt - Okej. Gult - NEVER!  Ja men glasen i hyllorna ställdes i ordning och bilderna på uffe kom upp. nu går det i Gult, grönt, Furu och svart där inne på rummet. NÄSTAN som om jag hade planerat det.



Sa jag att jag hittade ett stativ hemma i gömmorna som funkar ypperligt till min kamera. Underbart, nu är det bara minnesläsaren och laddaren jag väntar på. Whoohoo!

Tekniska prylar

Jag har shoppat tekniska prylar på internet ikväll. Jag är så trött på att ha en kamera bara liggandes här hemma. Så nu har jag beställt hem en laddare som funkar perfekt till mitt Batteri NP-40N. Jag har också beställt en minnesläsare som den så fint kallas. Den tar flera olika minneskort och det är bara att stoppa in den i USB-uttaget och använda bilderna. Perfekt. Äntligen kan jag börja använda min fina Kamera FUJI Finepix F480.



 
Jag hoppas att mina prylar hinner komma innan Fredag. Så att jag får användning av min kamera när jag åker till Norrköping för att fira Halloween med TOVE (och Elli?) och med alla andra halloweentokiga fans.

Fredagkväll



Här bor jag. Det här är mitt gamla rum sen jag bodde hemma. Det är sig likt. Fula tapeter i värsta färg kombinationen gult och grönt. De fula "tygbiten" till gardin där i förstret. En alldeles förstor tv. Ett barskåp, men det klagar jag inte så mycket över. Ja, sen är det nån hylla till med glas och lite pärmar och grejer i.

Ja, om ni trodde att jag hade ett helt eget rum med egna möbler och där jag får bestämma saker själv, ja då trodde du fel. Fick jag bestämma så skulle där inne bara finnas en 120säng två nattusbord och en mega garderob med speglar på. och självklart några vägghyllor för smink och plattång och allt annat bråte man behöver för att hålla sig vid liv.
jag skulle självklart måla om i rummet. jag tror jag skulle slå till med latte och turkost. göra en megastor fondvägg och ha resten i latte. Sedan bara njuta av mitt egna rum. Kanske skulle jag då till slut kunna ta med mig någon hem. För just nu så känns det inte så kul att ha folk här. vart ska man va?


 
Ikväll har jag färgat håret. Mera blond och inte svart som många lyckades tro, trots mitt skojja. Jag tog bara färg i överhåret. jag tror jag fick det att se helt okej ut. Inga gula fläckar. Inga orangea fläckar. jag är rätt så nöjd faktiskt. Skulle till och med kunna tänka mig att göra lite ljusbruna slingor i underhåret för att få ännu mer flax på håret. Men tills vidare, får detta duga. Det blir spännande att se hur resultatet blev i tortt hår. MEGAFLUFF a la Frida.

WÖW

Provade allt möjligt som har med Halloween att göra igår kväll. Gjorde eget blod från ett recept jag hittade på nätet. Det funkade jättebra... Blev bra sår av det också. Jag sminkade mig och provade flera olika "outfits". Askul. Så nu har jag lite olika utstyrslar att välja mellan. Vi får se vad det blir. Hoppas bara att det blir lagom snyggt, lagom utklätt och lagom fridastyle..

En knuff

Jag gick till vägledningscentrum för att få en knuff i rätt riktning.
Vad ska jag göra med mitt liv? Vad ska jag jobba med? Vart ska jag bo? Vad vill jag? Säg vad jag vill.

Så där surrade meningarna omkring när jag satt där och väntade på min tur. -Nästa!
Okej, in i ett litet rum, hälsa på en trevlig kvinna som hette Siv. Min vägledare. Sen gick det bara framåt.

Hon läste mig som om hon vore medium. Jag fick en rejäl selfasteem boost där. Jag sa till henne att jag vill studera och jag tar den tid det behövs för att bli något. -Jag är företagsam, vill jobba med och bland människor, gärna i en ledarroll, jag vill jobba med design och form, (vad det nu innebär), ha ett kreativt arbete. Hon lyssnade på mig och pratade med mig.
till slut sa hon. -jag tycker inte du ska studera någon stor utbildning för att bara bli något. Vissa har drivkraften och har vad som krävs för att lyckas ändå. Du behöver bara en stadig grund att stå på. Jag föreslår det här...

Så nu står jag här med ansökningspapper om att studera 20 veckor. Jag tror jag ska ge det en chans. Jag kan ju inte bli sämre, bara bättre..


Betuttad VS Besviken


GYM CLASS HEORES - THE QUILT



Nu har jag lyssnat på Hela deras Album The Quilt och deras album är fullt med sånger som med alla säkerhet tilltalar flera olika människor. Min egna favorit ur albumet är Cookie jar som du kan höra här. För övrigt var deras låtar inte lika "speciella" som deras tidigare hittar med låtarna Clothes off och Cupid's Chokehold. Deras musik kommer inte att läggas in på min ipod i alla fall.

"BESVIKEN"

Berätta vad du tycker.


CYNDI LAUPER - BRING YA BACK TO BRINK



Cyndi Lauper är tillbaka! Inte lika cool och framfusig som hon var när hon var ung men absolut värd att lyssna på. Hon har tagit sin pop och föröskt hänga med i musikmodet och dragit på sig lite electrosounds och mera Beat. Låtarna som tillhör genren Pop har fortfarande lite influenser av 80-90-talet som jag ogillar men det är ju Cyndi Lauper! Det är skön musik att lyssna på och jag sitter här och diggar just nu till låten Echo.

"BETUTTAD"

Berätta vad du tycker.


KATY PERRY - ONE OF THE BOYS



Katy är ju ett stjärnskott som syns och hörs överallt. Visste du att hon var en av tjejerna i Gym class heroes video Cupids chokehold? Hennes album One of the boys slår igenom mig i alla fall. Hon har funnits på min ipod sen jag fick mina händer på hennes album. Hon gör de där Corky sångerna som jag gillar. Min favorit U R so gay spelas ofta här hemma och liksa så låt Hot'n'Cold som du kan höra här.

"BETUTTAD"

Berätta vad du tycker.



Plugga ung

Dags att sätta sig i skolbänken igen. Dags att utbilda sig och skaffa jobb.

Ja, idag var det dags. Dags att jobba tills man kan plugga. Och plugga för att kunna få jobb. Jag är numera aktivt arbetslös eller rättare sagt aktiv jobbsökande. Jag vill gärna jobba bland folk där jag möter nya människor. Men tills jag börjar studera tar jag vilket jobb jag än kan komma över. Ska till en vägledare nån dag nu och försöka snacka lite om utbildningar som skulle passa mig. Jag vet ju på ett ungefär vad jag vill jobba med/som men har ingen aning om vad jag ska studera för att nå dit. Så nu ska denna vägledare hjälpa mig. Jag hoppas att denna person är på bra humör, för de kan häda att man får en suring och då kommer man ingenstanns. Men det här ska nog gå bra. Whoho för mera plugg!



Spooky

Snart är det Halloween också! Inte alls långt kvar nu.
Det är den 19:E idag och Alla helgonas afton är den 31:a, alltså 12 dagar kvar tills det blir höjdar fester med många kostymer! Jag har börjar fundera på vad jag ska klä ut mig till. Jag har fått de ena och de andra förslagen och många av dom har faktiskt varit riktigt perversa. Och dessutom har jag hunnit med en hel del outfits under de senaste åren, Häxa, prinssessa, french maid, discodiva osv.. I år tänkte jag försöka spränga mina gränser. Ta det till mitt yttersta. Lägg ner både tid och pengar på det.

Jag kan ju inte berätta redan nu vad jag ska vara..
men kort och smakprov kommer absolut att läggas upp här så småningom.

Vad ska du klä ut dig till på Halloween?



Analysera mera

Jag analyserar allt. kanske skulle jag bli analytiker? Jag antar att man analyserar saker då.
Låter ju så på ordet. Analytiker: en person som analyserar i ett yrke.

Jag analyserar mig själv, dig och allt runt omkring mig. Det är min fördel och nackdel i livet. Det känns som om jag kan läsa min framtid eller någon annans framtid genom att se mönster och ledtrådar runt omkring mig.
Positivt: Jag kan förutse när dåliga saker kommer komma ur en situation. Jag kan se ett plagg som som skulle sitta jättebra på mig utan att prova det.
Neagtivt: Jag kan tro att jag vet vad någon kommer att göra eller säga och hindra situationen innan det händer. (Oftast visar det sig att personen skulle säga raka motsatsen av det jag trodde och jag precis gjort totalt åtlöje av mig själv.)

Idag kom jag fram till att min "sorg" bara är en av få små svackor i mitt liv och att jag kommer se tillbaka på den här tiden och ta det som en erfarenhet. Jag kommer ta lärdom av mina misstag och se vad jag fick ut av dom. Jag har alltså granskat mitt "fall" från ovan och kommit fram till att, det löser sig. Det som är mindre bra med att analysera så här som jag gör är att jag kanske inte tillåter mig själv att misslyckas eller att bli ledsen över saker. Jag gör mina svackor som kanske just nu är det värsta jag varit med om att verka som en bagatelle.

Bra eller dåligt? you tell me.


kommentar

fredd om Ledsen i ögat:
HAHA det ser exakt ut som bellas öga, alltså inte bellas öga i verkligheten
utan bellas öga när det var svullet, hahah bild bevis finns på bellas bdb.

hahaha... Så sant! Ser precis ut sådär!

Ledsen i ögat



För några dagar sen var jag ledsen. Nu är allt bra igen.
Men checka in mitt öga som jag vakande med i förrgår morse!


Äckligt.. men det är bara svullet, inget annat.


Idag har jag varit med mamma och hennes vårdtagare henrik och badat på Äventyrsbadet Rosenlund i Jönköping. Jag var helt slut. Nu har jag precis lagat falukorv och stuvade makaroner. M m M! och som ni ser på bilden.. inga svullna ögon där inte.. :D

Borta

Oj då.  Vad jag är vilse i pannkakan som mamma kallade mig.
Jag vet inte vad som är upp eller ner, eller ens vad som är höger eller vänster. Då är man vilse.
Norr,öst,söder, väst. Vem kan dom överhuvudtaget.?

Nu sitter jag hos momi och papi igen. Jag har precis varit en hel vecka i norrköping. Spenderat min mestadels tid hos fredrik men jag har ju också träffat tove!  Vilket var så underbart skönt. Det är så lätt med henne. Mmm.. jag har haft det jätteskönt och mysigt hos fredrik hela veckan men jag har också insett att det vi hade inte är samma sak längre. Jag kommer alltid tycka om honom men jag ser ingen framtid. Det känns skönt att veta att jag saknat någon men att det nödvändigtvis inte behöver vara honom. Vi är mer vänner nu. Men jag vill fortfarande in höra nått om att han träffat tjejer.. haha.


underbar vecka. minnas den för alltid..
Fredrik <3

Norrköping

Norrköping- Höstens stad?

Igår mötte fredrik mig vid stationen och vi gick längs med floden som går genom Norrköping. Det var jättevackert. Jag misade när hösten kom. jag missade den där förändringen. Jag önskar att jag ahde sett den för den är nog ändå den vackraste förändringen vi har under hela året.
Jag är en sån torsk också. tanken var ju att jag skulle åka till viken och få det överstökat. Men eftersom han ville att jag skulle stanna hos honom så gjorde jag det. Vi åt på en restaurang som heter bangkok. Lunchbuffe med bara det allra godaste på menyn! Vill äta där idag igen.
Jag ska träffa Tove idag. Hon ska shoppa på stan. kanske vill hon käka på det där salladsstället.... Paus heter det ja! De har sån himla go Fetaost där! Ja och kanske shoppar jag mer. farligt att ha pengar på kontot!!! jag shoppade igår. köpte en tshirt på Monki och smink på H&M. Det ska vankas fest på fredag. Då vil jag vara avslappnat klädd så tshirten är i all ära tills fredag! Det blir utgång på Hugos antar jag. Så idag ska vi gå och tigga fribiljetter.
På lördag ska jag vara barnvakt med fredrik. Åt paloma Leon och Rodrigo. Nice värre. För då ska Beatrice och Susanne med vänner på Ladys night. Haha, mamma har också varit på det. Det är precis vad det låter som. 5000 skrikande kvinnor.

Min tatuering har börjat tappa sina skorpor redan. och nu ser man var han missat att fylla i sådär bra. jag gillade faktiskt tatuering bättre med skorpor på. Jag bävar mig lite för att gå och fylla i det här. tur att jag får det gratis. men aj aj aj. Fylla i gjorde ju ondast!

Momi borsta mitt hår


Mamma: Sitt rakt nu då! sitt rakt! Rör dig inte ur fläcken nu när jag har borstat det så här då!
Går det inte o läggat i olja? Brylkräm hahaha!
vad händer om jag tar saxen och klipper av tio-femton cm?
Jag: -Du får en rejäl smocka och ditt konto kommer länas vid nästa löning!

Fest med Berra

I lördags var det fest som gällde!
Jag köpte cider och plattade håret.
Klockan fem kom Berra upp till mig så vi kunde fixa oss ihop.
Hon hade svart tubklänning och jeans på sig. Mycket hot!
Vi öppnade varsin Smirnoff ice och började vår egen lilla förfest.

Klockan 19.20 åkte vi till Falköping för att förfesta innan vi skulle åka till Jönköping och gå på Centrum.
Hem till en arbetspolare till Berra. Hon och sin polare hade inflyttningsfest så vi blev sammanlagt 10 pers tror jag. men typ alla tjejer gick hem tidigt så vi gottade oss bland 6 killar själva typ. hahaha. Gotta sig är la fel ord. Men i alla fall. Där fanns det en hot kille. Blyg som tusan i alla fall. Sherif hette han.

Tror du jag kunde låta bli att säga -Aha, Sheriff, Men gud vad snuskigt! Sheriffen...! Nopp jag sa det och han rodnade. Gullig kille alltså. Vi kom in på tatuering och han hade en. Men han ville inte visa den. vi tjatade och höll på att tvinga honom men han ville inte! han sa att han gjorde den när han var 17 och att det var då det.

Sen gick det ett tag och jag frågade om jag fick se tatueringen och då verkade han vilja visa den. Sååå efter lite om och men när han ställt sig mot väggen så bara jag kunde se den. Fick jag dra upp hans tröja och se hans drake. Han ville inte dra upp, JAG fick dra upp! Jag tittade mer på hans rygg än på tatueringen kan jag säga! Gah vad jag saknar lite Kille i mitt liv! När jag tittat på hans tatto ( och taffsat färdigt på hans rygg ) sa jag att jag tittade mer på hans rygg än på tattoon. Sen gick jag ut i hallen för att ta mig skorna eftersom vi skulle med ett tåg. Då sa vi hejdå och han pussade mig på kinden och drog mig så tätt intill som bara ett fåtal killar gör.. och han hade händerna på helt rätt ställe. UNDERBAR kram! Så jag var jättenöjd efter den delen av kvällen.

Seeen åkte vi med tåg till Jönköping!
Där gick vi först till Sibylla och delade på en pommetallrik.
Sen gick vi till Centrum där vi fick stå i kö i en kvart.. kanske inte så långt tid egentligen.
Japp där inne var de smockfullt och jag träffade tre person jag kände igen. Sara, Jonas och Simon.
Simon är en polare till berra som jag inte alls är så förtjust i och han vet om det. om han inte visste det innan så vet han det nu. Sara är en gammal skolpolare till mig och berra. Jättetrevlig och snäll tjej! Sen Jonas, han har jag känt sen i femman. till och från. Han är en go polare men en player. Jag vet om det och jag har accepterat det. Jag rekommenderar honom inte till nån. Vi flörtade och kramades som vi brukar göra. hahaha han är sån tönt. :D

Aja, vi dansade och killarna gick loss på mig o berra. En kille tog tag i min arm över tatuering och jag Skrek aj tills han släppte taget om mig. ajsing vajsin! För övrigt så dansade vi och hade väldans kul men det var sååå trångt och Jönköping är tydligen fullt av massa minibitchar för de slogs och puttades inne på dansgolvet. Jobbigt värre. Alla vill väl få plats!

Summering. Jag hade jättekul, en lagom festkväll. Men jag kan inte hjälpa att undra, vad som hade hänt om vi stannat kvar i falköping.

Helosan

                             
Ja, lite bilder på min nytatuerade tatuering.
Det som gäller just nu är återfuktning och ingen klåda eller onödig beröring.
När Berra tatuerade sig lossande det skorpor med färg som hon sedan fick fylla i. Jag hoppas att jag inte tappar nått för då slipper jag fylla i. Jag blev jättenöjd. Älskar det. Jag känner mig inte lika fin i kanten längre. Inte lika pryd eller lika ohämmad. Känner mig snarare vild och galen! För dig som inte vet hur jag kom på idén att tatuera mig så gick det till så här:

Jag satt hemma i mullsjö. Klockan var tre och jag fick plötsligt impulsivfnatt och ringde Berra och frågade om hon visste om tatueraren var ledig.  Klockan sju satt jag där på stolen och hade ritat upp mina stjärnor som vi sen förde över till min arm. Sen var det ingen återvendo. Han började tatuera mig.

Jag har haft den här fnatten förut men då blev det inget av det. Den här gången, ja då fick det vägen helt enkelt. Jag hade tänkt mig fem små stjärnor på handleden. Det blev fem Lite större stjärnor på handleden.

i alla fall. jag är Jättenöjd och hoppas att när alla har läkt att jag är lika nöjd då med!!!

Nu i alla fall är de MASSOR med Helosan som gäller!!!


KERALA CURRY

jag lagar mat idag.


Hot n Cold


tre dagar



På väg till Mullsjö Från Karlstad.
Jag fick åka  Olso - Karlstad
Karlstad - Mullsjö

Rätt så skönt att slippa Göteborgsvägen och att åka till Jönköping den vägen. För att sedan bli hämtad i Jönköping och åka till Mullsjö.

Ja, jag hade två norska blader med mig och lite vatten och en yoghurt. Det räckte gott o väl för i Karlstad köpte jag en korv. hoho, det smakade skit!









Jag åkte och shoppade skor och kläder med mamma igår. Så vi käkade på SOYA express. Visst låter det gott!!

KINA MAT

Sushin var slut :(












DET SMAKADE HEMSKT och BRÄNT!
Det SER inte gott ut heller. jag blev jättebesviken!

Såg verkligen fram emot att få käka lite god kinamat..

:C










Jag borstade mitt hår idag.
Kolla in utväxten på fem cm!

Äckligt och fult!







sååå..








Nu färgar jag mitt hår..






vi får se hur det blir..




SWE/NOR

hoho . im back in Sweden Folks!

Its been a bumpy road I can tell you that for sure.
Okej enough med engelskan. Pinsamt värre.
På tal om pinsamt.. har ni sett fredriks senaste bild? Läs texten och asGarva.
-Ne men min mamma har. jag skrattar än, stackars dig fredrik.
Och när du förklarade för mig hur det var, då var det ju bara synd om dig..

aja.. Här är jag nu.. Ska in till jkpg nån dag och köpa skor, jacka, vantar halsduk, smink och lite strumpbyxor och leggins. Låter bra va? Tänkte försöka få hit Fredrik, så att tobbe och vi kan träffas och kanske käka lite?
men fredrik är fattigare än tiggarna i oslo. Så det är skitsamma. I stället, ska jag festa på lördag med Berrburr!
har inte träffat henne på rikitgt länge.. Känns lite knas mellan oss typ. men det kanske en fest kväll löser??

Yes. back in Sweden.. ring om det är nått.



RSS 2.0