Utekväll i Nkpg

Jaha, då sitter jag här helt stylad och go. Håret ser nice ut och kläderna blir helt perfekt med de underbara skorna. Ja, och min nya jacka gör att jag har ett rätt fånigt smile på läpparna.

Ja.. så för hoppningsvis så blir det här en toppenkväll!
Jag har min bästa Tove där, jag har förhppningsvis Cornelia där också och så har jag ju Fredrik att pussa på hela kvällen.

En Wett go kväll.

Idag var en bra dag, typ.

Fan alltså.. Jag har precis fått värsta exemet på benen! Insidan av "överbenet". Det svider och kliar så jag la Aloe vera på det. Hoppas det försvinner lite tills imorn.

Just nu ska jag packa min väska.
En hel drös med grejer jag ska ha med mig.. Vem vet, jag kanske stannar tre-fyra dagar eller hela veckan. Så jag vill var förberedd.
  • 3 par byxor
  • 1 par leggins
  • 4 Linnen
  • 5 t-shirtar
  • 2 koftor
  • 8 trosor
  • 8 par strumpor
  • 5 par skor
  • Platt-tång
  • Locktång
  • Smink
  • Hygienprodukter
  • plånbok
  • Mobil + Laddare
  • Dator + Laddare
  • Ipod + Laddare
  • Kamera + Laddare
  • ja, och en massa andra saker man kommer att tänka på under packningen.
  • SPRIT.. ^^


Men förut idag.. Så har jag bl.a gjort ett prov i skolan. Det gick jättebra. :).

Jag har slingat håret och eh, resultaten är ju blandade men jag överlever. De är inte gula nu längre iaf tack o lov för 08!.. ^^.


 

jag har varit på promenad med Berra, Klump och Max. Jag hoppade gärnet på Max studsmatta. Underbart!

Just det!
jag köpte en vår/sommarjacka.. Känns asnajs att åka iväg och känna sig lite fräsch.
Go natt.. bye bye

 

Jippi.

Jag har hunnit med massor sen jag skrev sist.
Jag har varit i Norge, jag har kört en massa bil, jag har pluggat, fått en bärbar dator, varit på rutinundersökning. Ätit ännu ett påskbord, träffat bror och flickvän, letat svamp i skogen. Ja en hel del grejer. Fast jag orkar inte skriva mycket mer om det.

Jag kan väl tillägga att jag körde 26 mil i helgen. Det är rätt coolt.. och jag körde en hel del i Jönköping. Nina min körlärare sa att om man kan köra i jönköping kan man köra vart som helst sen. Så jag känner mig lite självsäker nu.. så vi får se vad hon säger på min lektion idag då.


Äpplepaj

Jag lyckades göra en äpplapaj som som smakar något och smakar bra. Helt underbart, min dag är som gjord nu! I stället för att göra smuldegspaj eller havrepaj så gjorde jag en blandning!

Halvsmuldeg + halv Havrefras = underbart!
Smuldeg är smör, mjöl, socker.
Havrefras är, Smör, havre, socker, sirap.
Tillsammans blev det här kanon! ingen deg som fastnar upp i gommen, inte för sött och knäckigt av havrefrasen. precis mittimellan. Jag är nöjd.

 

Du vet såna där dagar..

..då man bara önskar sig allt! Du vill ha pengar så att du kan köpa en massa saker. För att det skulle underlätta och göra dig glad för stunden. För den som fått vad den vill ha, vill ha mer. Det här med att Pengar gör dig lycklig vet vi ju alla att det inte stämmer, men det underlättar som sagt EN HEL del.

Idag har jag önskat mig läskigt mycket pengar, till skillnad mot andra dagar då jag bara önskar "nödvändigt" mycket pengar. Idag har jag önskat mig:

För det första finare naglar. Sedan har jag velat köpa nagellack. Fuchsia Opal, True red, tigerfly, Cantaloupe, Myer Lemon, Deep Capri, Blueberry Pearl och Plum Pearl.
Man vill inte bara ha ett, utan alla! Nu!



Jag har önskat mig pengar till körkortet. Så att det bara försvann ur världen.


Ja, sen är det ALLTID skor! Höga, låga, stora, små, dyra, billiga..


Kläder till hör också en ALLTID önskan.


Jag har önskat att mammas och pappas lån försvinner.

Det är väl bara lite lite av vad jag har önsakt mig idag.. Men Pengar istörsta allmänthet hade suttit fint nu..
Då hade jag bjudit polarna på resa till grekland.. Tagit med Fredrik till Maldiverna.. osv.

skoladag

Idag ska jag till skolan. Bussen går om ca 13 minuter. jag kokar två ägg på spisen som jag inte kommer hinna äta också. Idag ska jag skaffa alla mina papper som jag behöver för att hinna klart det här.

Springa till bussen nu..

Godmorgon på dig! <3

Jobbigt..

Vad jobbigt saker blir ibland. Nu har jag kört bil och både pappa och mamma var med. Lite stressigt och lite halvjobbigt. Så nu är jag på helspänn och lite halvhög känns det som.

Plus att du inte riktigt var så glad idag. Det tog ner mig en hel del. Jag får alltid ett litet glädjerus när jag ska prata med dig men idag var du verkligen dissig. Asjobbigt kändes det. Hoppas i alla fall att du ringer mig senare.. för jag vill ju säga hur mycket jag längtar efter dig och hur mycket jag saknar och tycker om dig.. <3


Lite helgblandat

 Först blev det kubb! Det här var på fredag eftermiddag.

Jag ,Berra, Klump och Magnus var hemma hos mig och spelade, ja tre-fyra omgångar. Jag och Berra vann första. Sen vann jag och klumpen. Sen vann klumpen och pappa mot mig och berra.
Sen på kvällen åkte jag och berra med Ewe och kicki och köpte lite gott till taacopajen vi skulle göra. + lite påsk godis. Sen blev det film och singing bee den kvällen. Och en övernattning.. den var efterlängtad men nästa gång får det blir en riktigt riktig.







 



Lördag. Den kvällen jag INTE skulle gå ut. 
Men jag gjorde det ändå och mitt humör var la inte på topp, om man inte räknar spydiga kommentarer.



Först kom Berra, Jannica och Moa hit till mig. Vi spelade Jenka som det heter här. Helt okej.

Sen var det dags att gå bort till Ewe. Där hade hon två vänner från Tidaholm på besök. Jimmy och Patrik. Och så var kicki där. Där grillade dom korv och satt i solen. Vi spelade lite kubb och sedan blev det lite för kallt så vi satte oss på altanen. Nu hade dessutom Klumpen och Magnus kommit. Så ja, vi var, eh ... en två.. tre.. tio personer.















Sen när folket fick nys om en annan fest drog vi dit. Där spelade dom Rockband fast utan gitarren för den cp:a. Jag spelade trummor och tyckte att jag ägde gärnet.. Svor flera gånger för att jag hörde att jag höll takten.. Men missade slagen ändå. Då flyttade Dennis min pinne.. då hade jag slagit på fel färg ett bra tag..!

Aja.. nu är vi hemma Hos Dennis och Madde. Som btw hade en grymt bra lägenhet med finurliga grejer i. Nu blev vi liiiite mer folk.
 








Sen blev det Kalles krog. Sedan hos Dennis och Madde igen, Sedan hos Erik. Kvällen var kul fram tills vi gick till Kalle, ENLIGT MIG. Det var i alla fall kul när Jonas drog sina historier om strippteasen i Holland och att jag hade några som höll med mig om musikvalen folk gör. Skönt att höra att jag inte är ensam om att dissa vissa saker. :D

I was in charge

Heja mig och min bra kamera..
Det var jag som fick stå för påskmaten i år. Så i år blev det bara (enligt mig) det godaste och mest nödvändiga på påskbordet. (Förutom omelett... :( )
Förstå att jag gjorde en Janssons frestelse, en potatisgratäng, stekte köttbullar och prinskorvar. Kokade ägg och delade dom, skalade räkor som vi hade på ägghalvorna. Kokade broccolli och la upp sillen på ett fat. haha..
Salladen hade vi sen igår när vi åt tacopaj och berra sov över. Så man kan säga att salladen gjorde berra för hon hade stenkoll i köket då.



Jansson frestelse och en liten potatisgratäng till min kräsna far.

Sill, ägghalvor med räkor och majonäs, prinskorvar, köttbullar och sallad.



Våra assöta påskdekorationer.

Bordet dukades för tre. Pappa, jag och Ewe. (Mamma jobbade)

Nu när man är vuxen så försöker jag ju hänga med på vuxentraditionen att ta en snaps.. Guuuiihh.. Vad hemskt. Men jag gjordet!

Påskpynt.. är det fler som har sånt eller är det bara påskris som gäller hos andra dödliga?

Hehe, min påsktallrik..Tyckte ändå den blev rätt färgglad. Heja gröna tallrikar. :O

Ja som sagt. Min kamera och jag kommer inte överens.. och bättre med en äkta bild än en till bild med blixt och fejka leenden.. Så here you are. Jag Ewe och pappa vid matbordet och en snaps i högsta hugg!

Hoppas alla haft en Go Påsk!

21 ÅR!


Idag fyller ännu en pingla till år. Igår var det Lisa och idag är det TOVE!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!




Sitter på körskolan

Jag är så trött och jag fryser här nere. Det är en väldigt färsch lokal ändå med riktigt snygga möbler. Ett sånt där långt bord skulle jag med vilja ha, hemma. Arbetsbord, matbord och alltid tillräckligt stort när man vill umgås.



Idag sa hon många bra saker till mig. Det kändes intesom att hon klagade alls. Hon sa att detmärks att du har övat på din körning, men hallå, en gång. Fast, ja, jag kanske hann lära mig lite under den gången. Det känns bra i alla fall. det känns som att det går framåt för mig. Blir jag bara klar med mitt pluggande i skolan så kan jag helhjärtat koncentrera mig på det här sen..

Yeehaw.. (Bilder kommer så fort jag kommer hem.)

Påskpynt

Egentligen började jag påskpynta förra veckan. Hämtade påskris och köpte fjädrar. Men igår kväll så tog jag fram mammas påskgardiner i ljuslila med matchande dukar. Och så ställde jag fram påskriset i köket. Det blev mysigt men jag håller med mamma, Alldeles för mesig lila färg i vårt kök. Den ska vara mycket starkare för att ens göra något intryck.

Hos oss blir det ingen direkt påskmiddag i år. mamma jobbar och det känns tråkigt att laga så mycket mat till bara tre personer. Men antagligen så blir det en lite liten påskmiddag nån dag. Ägg ska vi äta i af.

Grattis till Lisa 21år idag :D

Måndag

Idag har varit en toppen dag.



Dagen började med att ta en promenad ihop med Ewe. När jag kom hem blev det en fattig men god frukost. Fil och havrekuddar och knäckebröd med ost.
Klockan 7.55 hade jag min första körlektion som jag stressade mig själv ner till. Kom för tidigt och fick vänta utanför. Sedan var det bara att åka. Det var min tredje riktiga gång jag körde bil och det gick bra. -Du kör lite för fort när du svänger, du har koll på vägen och när du parkerar men borde använda dig av speglarna när du tittar, du måste lära dig rutiner. Sen gick det mesta rätt bra.
När jag var färdig kände jag mig stolt. Det där var ju inte så svårt.

Sen gick jag förbi Gymnastikföreningen och betalade mitt månadskort och hem igen. Jag gick också förbi spökhusen.. Fast det var mysigt. Jag skulle vilja bo i det holländska huset. Fast kinahuset är rätt gött med. När jag kom hem satte jag på kaffe och tog fram Marknadsföringsboken. Sedan pluggade jag färdigt ett arbete och påbörjade ett annat. Nu går det framåt.




Sen till dagen stora höjdpunkt. Berra kom förbi... med moppen och sen åkte vi på en utelunch. jag fick köra och jag kände mig som ett barn igen. Det är ju askul haha! Fast det lär ju Berra ha märkt. Vi köpte mat på gatuköket, kebab med bröd och kebabsallad och så åkte vi runt sjön och sedan upp till fölkhögskolan där vi satte oss i solen och njöt.

Sen var det bara att åka hem. ta på sig gymkläder och åka och övningsköra. Jag krypkörde och startade i backe. :P. övar ju lite extra eftersom jag har min nästa lektion redan på torsdag. tappade min övningskörnings skylt någonstanns på vägen så jag har ju kört väldans olagligt idag. Får köpa en ny snart..!

Japp.. sedan kom jag en timme för tidigt till gymmet så jag tränade styrka. Gick hem och däckade på soffan.. Sovit sen dess och vaknade kring tio. Ladda inför imorn.. trot inte jag åker in till skolan.. jag gillar verkligen att jobba hemma.



En bra dag. Jag är lycklig.

Måndag

Jag har redan hunnit med en promenad med Ewe och ätit frukost. Nu ska jag strax gå ner till körskolan för min första lektion. Lite spännande och ett måste nu när folk omkring mig bara tar körkort hit och dit. Det här ska nog gå snabbt, försöker jag intala mig själv.

Igår kväll hade jag glädjerus igen. Fick prata en massa med myset själv.
Kom fram till att jag ska plugga huvudet av mig.. För då kan vi träffas tidigare. Jag har bara  tre eller fyra veckor kvar. More or less. Det här ska jag klara. Bara tre prov och fem inlämningsuppgifter away.

heja heja! Ringer dig klockan halv tolv.. ;D

Skön dag

Det var länge sen jag kände mig så här. Eller som någon fick mig att känna mig så här. Idag har jag varit lycklig, ledsen, trött, sjuk, pigg, glad, kär. 

Jag vill bara få tillbaka mitt vanliga liv med vanliga rutiner där jag är omringad av mig och mina egna val. Snart är jag klar med skolan och då har jag egentligen körskolan att tänka på. Men det finns bara en sak jag tänker på.

Jag vill verkligen att saker ska funka. Jag tror att saker kan funka. Annars hade jag inte gett mig in i det. Jag sitter och har magpirr som inte är utav denna värld. Jag ska sova snart..

go natt. puss

Borta bra men hemma bäst

Ja så känner jag i alla fall. Trots att jag har en otroligt tråkig och oskön säng hemma är det dit jag längtar efter en fest. Hem. Till det man känner igen. Visst, det hade varit mysigt med misteryman här men nu går det inte. Så jag tänkte sova ensam och lycklig. Jag hoppas han har haft en toppen kväll. det har jag haft.

party party har det varit trorts att kvällen såg ut att blimörk. Helt ok. Bara ok. :D

Hedrad på ett dumt sätt

På de ca 30 sekunders avstånd mellan Ewes och mitt hem, hann jag få ett lite obehagligt samtal och ringa ett lite flummigt samtal.

Första samtalet var från Johhny. Som jag BTW drömde att han skulle höra av sig när "Misteryman" (ditt nya nickname av mina polare) åkte hem. Jag fick sms av honom på morgonen.. jag svarade inte. Sen fick jag ett mms med flera bilder på hans nya lägenhet vid halv sex tiden. Inget jag heller svarade på.

Klockan halv tre ringde han. Han bad mig säga rakt i hans ansikte om jag hatade honom. Nae, men jag är inte intresserad av dig på det sättet. svarade jag. men han och hon och den och det säger att du tyckte jag var asjobbig. -Nae men jag var inte intresserad. svarade jag igen..


Det kom i alla fall ut att två av mina polare "hotat" honom med att lämna mig ifred. Att jag inte vill ha med honom att göra. Det verkade tydligen vara lite läskigt där emallan, men jag vet ju inte allt. Jag sa till Johhny igen, -jag är inte intresserad av dig på det sättet men jag är ingen otrevlig person. Jag har inte bett om det här. Sen sa jag förlåt. Sen bröts samtalet..

Då ringde jag upp min kompis som direkt fattade varför jag ringde.. jag skällde ut honom lite lätt samtdigt som jag inte kunde sluta fnissa för att jag var så stolt över att någon tagit min sida och "överbeskyddat" mig så.

En sån dum grej och ändå känner jag mig hedrad. Jag bad så klart om ursäkt och sa att det inte alls var MIN mening. Hoppas han tog det bra. men som min vän sa.. -Nu behöver du inte tänka på att han kommer röra dig i alla fall.

Jag skrattade och sa -men det var ändå jäkligt dumt!

Hedrad.. på ett så dumt sätt!



Ewe.. fem groggar och en massa snusk snack och tatueringsfunderingar senare.. gick jag hem. Då fick jag samtalet.
Innan dess. hade vi druckit lite.. pratat en MASSA!

Det här är Ewe..

Ewes mamma Gunsan... Gun-Sun... Pistol-sol!

Fishface som Ewe och jag funderade på o tatuera in på varsin skinka.. Best friends for ever.. Öh..!? :P

Jag vid det underbara bordet..
laddandes inför imorn som tydligen blir en kväll av grillning och lite oldfaces.. Underbart!!!




I natt..

..Vaknade jag av att jag letade efter dig.
Jag drömde också om att jag hade vågat klippa av mig håret så att det blev en snygg page. Fast i drömmen så pendlade min hårfrisyr från en kort page till mitt långa stora ruffs som jag åter igen hade klippt kort på ena sidan.. Kortklippt på sidan som på bilden. Det var verkligen coolt. Jag tror jag blev lite inspirerad av en ung tjej jag såg i stan igår. Hon hade gult hår med en alternativ klädstil. Långt fint hår och det ända som avskilde sig var det kortklippta på sidan. Väldigt snyggt!

En hel vecka tillsammans

Det är sjukt så kul jag haft. Så öm jag är. haha! Asnajs! Jag har njutit varje sekund av att ha någon här och bara dampa sönder mig själv med. Vi har inte gjort något särskilt alls och det har varit toppen just då, men efter ett tag så insåg vi kanske att gömma sig för omvärlden och undvika solljus inte var någon bra idé.

I torsdags kom han i hit och vi var och Bowlade med Momi och papi. Han sa att han inte var något bra.. men det var han. han vann iaf en serie över mig! Efter bion blev det Thairestaurang.. Mongolisk buffé. Det var jättegott men som pappa sa, vi åt inte värdet av de 150:- vi betalade för maten..
I fredags blev det ingen bio. Vi såg på film hemma och åt en massa godis från godisfabriken.
Lördag.. ja? Film, tv, dator? Vi spelade Worms Blast.
Söndag.. samma saker..
Måndag... samma saker..
Tisdag.. samma saker..
Onsdag.. samma saker..
Torsdag..plockade i ordning hemma isovrummet och åkte in till stan. Han köpte sin biljett hem och sen bjöd jag på fika.

Vi har hörts 6-7 gånger sen han satte sig på bussen.. tre gånger pga mig.. och 3-4 av honom.. Det var mysigt. vi får se vad som händer.. Vi ses väl snart igen skulle jag tro.. ^^ kanske tidigare än du tror.

Onsdag

Jag ska snart fixa mig tänkte jag. Kanske fixar jag håret idag..? Det känns rätt nödvändigt.

Jag ska också väcka honom. Han sover länge. Men det är han värd.. ^^.

Jag ska också ta nått o käka.. magen pratar nämligen grekiska med mig nu..



RSS 2.0